Libnet.ro
UNICEF

20:00

Noi detalii despre copilul care a murit dupa ce a mancat shaorma: Ce au scos la iveala analizele de sange

B1 B1,
Noi detalii despre copilul care a murit dupa ce a mancat shaorma: Ce au scos la iveala analizele de sange

Baietelul de trei ani care a murit dupa ce a mancat shaorma, probabil, ar fi trait daca era tratat la timp, este concluzia la care s-a ajuns in urma analizelor de sange. Potrivit testelor de sange la. continuă pe B1

Gina Pistol, despre copilul pe care il va avea cu Smiley: O sa fie ce vrea Dumnezeu

Relatia dintre Gina Pistol si Smiley se consolideaza. Frumoasa blonda a vorbit inclusiv despre un copil pe care si-ar dori sa-l aiba cu celebrul cantaret. Nu acum, spuen Gina, dar nu exclude intemeierea unei.

Tragedie FARA MARGINI in lumea muzicii! O celebra ARTISTA A MURIT dupa ce A CAZUT DE LA ETAJ!

Cantareata Bethany-Maria Beales, in varsta de 20 de ani, a murit dupa ce a cazut de la etajul 19, pe terasa dela etajul 6 al cladirii in care locuia. CLICK AICI - Daca aveti ferestre cu geam.

Turcia: Un barbat a murit dupa ce a cazut dintr-un avion

Un britanic, in varsta de 30 de ani, a murit, dupa ce a cazut dintr-un avion, pe aeroportul Dalaman, din sud-vestul Turciei. Barbatul intrase intr-un conflict cu membrii echipajului de zbor, care au vrut sa.

A murit dupa ce s-a izbit cu bicicleta de un copac. Ce greseala a facut barbatul

Un biciclist din Deva a murit dupa ce s-a lovit cu capul de un copac. Omul cobora in viteza o panta si a pierdut controlul vehiculului, izbindu-se in arborele de pe marginea drumului. Medicii de pe ambulanta nu.

Accident rutier grav in Botosani. Un barbat a murit, dupa ce masina in care se afla a ajuns sub rotile unui camion

Un barbat de 53 de ani din Botosani si-a pierdut viata miercuri, in urma unui accident cumplit. Masina pe care o conducea a ajuns pe contrasens si s-a izbit de un camion incarcat cu balast. Barbatul.

O persoana a murit, dupa ce masina i-a luat foc intr-o benzinarie din Cluj

O persoana a murit, marti, dupa ce autoturismul in care s-a aflat s-a aprins intr-o benzinarie din Cluj-Napoca. Purtatorul de cuvant al ISU Cluj, Andrei Biris, a declarat, pentru AGERPRES, ca persoana.

Caz SOCANT in Arad: O adolescenta a murit dupa ce a fost injunghiata in gat

UPDATE :Din nefericire, tanara a decedat. Tanara din Santana, judetul Arad, a decedat, dupa incercarile medicilor de a o resuscita. Din pacate, loviturile au fost aplicate in zona vaselor mari de .

Accident cumplit. Un motociclist a murit dupa o coliziune cu o masina

Un barbat a murit in urma unui accident rutier petrecut in afara localitatii bihorene Urvind, scrie Bihon. ro. Potrivit comisarului IPJ Bihor, Alina Dinu, accidentul s-a produs in afara localitatii Urvind, pe.

Incident socant: Un pasager britanic a murit dupa ce a cazut dintr-un avion, pe un aeroport din Turcia

Incident socant pe un aeroport din Turcia. Un pasager britanic a cazut dintr-un avion si a murit cateva ore mai tarziu la spital. Incidentul a avut loc marti dimineata, pe aeroportul din Dalaman din sud-vestul t.

Ce spune psihologul despre profesorul care si-a sarutat pasional eleva in clasa: Nu este doar un sarut, ci initierea unui act sexual

Semnal de alarma dupa imaginile socante in care un profesor saruta o eleva in fata clasei. Efectele psiho-emotionale asupra copiilor sunt devastatoare, iar cazul de la Sighetul Marmatiei nu este izolat,.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )