Libnet.ro
UNICEF

01:05

Glume cu scantei dupa ce Viorica Dancila a incurcat CEx-ul cu sexul: Dupa aceasta gafa, doamna premier pare mult mai CExY

Adevărul Adevărul,
Glume cu scantei dupa ce Viorica Dancila a incurcat CEx-ul cu sexul: Dupa aceasta gafa, doamna premier pare mult mai CExY

Premierul Viorica Dancila a reusit sa detensioneze sedinta Comitetului Executiv National si sa starneasca hohote de ras dupa ce a spus sex in loc de Cex. Evident, greseala nevinovata a ajuns si dincolo de usile inchise si a starnit glume. continuă pe Adevărul

inca o gafa marca Viorica Dancila. Premierul a incurcat CEX-ul cu sexul

Viorica Dancila parea sa isi revina dupa ce Liviu Dragnea a fost trimis in spatele gratiilor. Nu mai gafa in timpul discursurilor si raspundea intrebarilor fara sa citesca de pe foaie. Dar primul-ministru a revenit la vechile obiceiuri. A gafat in sedinta Comitetului Executiv National al PSD, cand in loc de CEx a pronuntat sex.

De ce facea Viorica Dancila gafa dupa gafa. Chiar ea a recunoscut de ce se incurca mereu

Viorica Dancila a marturisit la o emisiune TV de ce a facut atat de multe gafe verbale in timpul discursurilor politice si al conferintelor de presa. Cumva, pare ca nu a fost vina ei, mai ales ca explicatia oferita de dumneaei este destul de plauzibila. Viorica Dancila s-a inscris deja cu brio pe lista celor [] .

Viorica Dancila, dupa Cex-ul PSD: Am vorbit de motiunea de cenzura. Vom asigura cvorum, dar nu vom vota (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat, joi, dupa comsitetul Executiv al SPD CEx) ca s-a discutat despre motiunea de cenzura depusa de PNL, din data de 29 iunie. Se va asigura cvorumul, dar nu se va vota motiunea de.

Viorica Dancila, dupa sedinta PSD: Guvernul trebuie sa-si duca mai departe activitatea

Viorica Dancila a facut o serie de declaratii dupa sedinta PSD. Premierul a spus ca s-a discutat despre motiunea de cenzura pe care o vor trata cu seriozitate. Am discutat cu colegii mei despre.

Viorica Dancila, aparitie misterioasa la Palatul Cotroceni, la ceremonia de investire. Ce mesaj transmite tinuta abordata de premier

Fiecare aparitie a Vioricai Dancila este atent analizata, mai ales dupa ce liderul Partidului Social, Liviu Dragnea, a fost condamnat la inchisoare. Tinuta pe care a ales-o premierul are o semnificatie aparte. Ce semnifica nuanta rochiei? Viorica Dancila, aparitie atent analizata de la Palatul Cotroceni Noii ministri au depus juramintele la Palatul Cotroceni. Ana Birchall [] .

Viorica Dancila, dupa CEx-ul PSD: S-ar putea sa avem mai putin de 23% in sondaje. Important e modul in care vom actiona in perioada urmatoare (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat ca in CEx-ul dejoi al PSD s-a discutat si despre sondajele de opinie, care arata ca partidul de guvernamant a scazut la un nivel istoric. Premierul a spus ca important.

Viorica Dancila: Tratam motiunea cu seriozitate. Parlamentarii PSD vor asigura cvorumul, dar nu vor vota (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat marti, dupa intalnirea avuta cu parlamentarii social-democrati ca motiunea de cenzura va fi tratata cu seriozitate si ca parerea coalitiei PSD-ALDE este aceea ca.

Gabriela Firea, primele declaratii dupa intalnirea cu Viorica Dancila de la Palatul Victoria: Este un deficit de un miliardde lei pe care trebuie sa-l compensam

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit marti cu primarii marilor orase pentru a gasisolutii la problemele financiare invocate de ei. Gabriela Firea, primarul general al Capitalei a precizat ca asteapt?.

Viorica Dancila dezvaluie ce regrete are dupa colaborarea cu Dragnea: Au fost mai multi factori care au contribuit la probabil acea retinere

Premierul Viorica Dancila a declarat luni ca are mai multe regrete legate de colaborarea pe care a avut-o cu fostul lider al PSD, Liviu Dragnea. Aceasta a sustinut ca ii pare rau ca in anumite momente n.

Pe cine poate propune Viorica Dancila, cu adevarat, pentru functia de comisar european. Profilul de candidat si portofoliul unde Romania ar avea sanse

Dupa 2 ani si jumatate de retorica anti-europeana, Romania si-a diminuat considerabil sansele pentru a obtine un post relevant de comisar european in viitoarea structura a Comisiei. Impresia buna lasata de aparatul tehnic care a gestionat mandatul tarii noastre in fruntea UE este singura carte pe care premierul Viorica Dancila o are, cu adevarat, la indemana, dar cu marja limitata de actiune.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )