Libnet.ro
UNICEF

01:05

Google lanseaza unul dintre cele mai importante update-uri pentru Chrome din ultima vreme

Adevărul Adevărul,
Google lanseaza unul dintre cele mai importante update-uri pentru Chrome din ultima vreme

Chrome 87 nu este update-ul obisnuit al browser-ului care domina piata, ci aduce, conform Google, cel mai mare progres de performanta din ultimii ani. continuă pe Adevărul

Google lanseaza unul dintre cele mai importante update-uri pentru Chrome din ultima vreme

Chrome 87 nu este update-ul obisnuit al browser-ului care domina piata, ci aduce, conform Google, cel mai mare progres de performanta din ultimii ani.

Marcel Vela: Draga Olteanu Matei ramane in sufletele noastre ca unul dintre cei mai iubiti actori. A fost zambet, spirit, un om genial

Ministrul Afacerilor de Interne, Marcel Vela, a declarat ca Draga Olteanu Matei a fost zambet, spirit, un om genial si va ramane in sufletele noastre ca unul dintre cei mai iubiti actori. Doamna Draga.

Conturile uneia dintre cele mai importante companii IT din R. Moldova, din nou sub sechestru

Curtea de Apel Chisinau a admis contestatia Procuraturii Anticoruptie, anuland hotararea primei instante prin care fusese ridicat sechestrul de pe conturile bancare ale SRL Bass-Systemsin prezent ST IT Services), in care se detin mijloace financiare in suma de peste 50 milioane de lei.

Black Friday 2020 - Una dintre cele mai mari companii de curierat spune ca numarul de colete a fost cu 30% mai mare decat in 2019

Companiile de curierat fac bilantul ultimului Black Friday si anunta livrari record. Weekend-ul care a urmat Black Friday a consemnat cel mai mare numar de livrari din acest an, cresterile de volume raportate de compania de curierat DPD Romania fiind importante: un numar dublu de colete fata de o zi normala, o crestere de peste 10% fata de cea mai aglomerata perioada din lockdown aprilie-mai) si de 30% fata de perioada Black Friday de anul trecut.

Concedieri masive la unul dintre cei mai mari producatori auto: 2.500 de oameni disponibilizati pana la sfarsitul anului

Concedieri masive la unul dintre cei mai mari producatori auto vor avea loc in perioada urmatoare, acordul, care cuprinde si plecari voluntare, fiind deja semnat cu sindicatele.

Obtineti acum o licenta originala Windows 10 acum la doar 12,43 euro

Stim deja ca unul dintre cele mai importante componente ale unui computer sau laptop, mai ales daca acestea sunt folosite pentru a lucre sau studia zilnic, este Software-ul, deoarece exista aplicatii sau fisiere care necesita incarcari dificile din partea procesorului iar acesta trebuie sa faca fata cu brio.

OPINIE DELOITTE: Cum este afectata mobilitatea salariatilor de reaparitia granitei dintre UE si Marea Britanie?

Accesul facil la piata muncii si dreptul de a circula fara restrictii in orice stat membru al Uniunii Europene UE) reprezinta doua dintre cele mai importante avantaje ale apartenentei la UE pentru cetateni. Britanicii insa risca sa le piarda incepand cu 1 ianuarie 2021, ca urmare a deciziei Marii Britanii de a parasi UE. Cele doua parti inca negociaza intens, in aceasta perioada, un acord post-Brexit care sa stabileasca noile conditii de relationare, inclusiv pe piata muncii si in domeniul asigurarilor sociale, dupa expirarea perioadei de tranzitie, la 31 decembrie 2020. Timpul ramas este insa foarte scurt, asadar cei direct implicati ar trebui sa se pregateasca pentru oricare dintre scenariile posibile, noteaza o opinie Deloitte.

Enciclopedia mirosurilor istorice, cel mai ciudat si ambitios proiect al cercetatorilor

Unul dintre cele mai ambitioase proiecte de cercetare din ultimii ani nu are legatura cu medicina, tehnologia sau alt domeniu de interes general. in schimb, se axeaza pe recrearea mirosurilor.

Cea mai buna varza murata la butoi. Ingredientul secret pe care-l stiu gospodinele, e atat de simplu

Alimentele fermentate au o istorie indelungata in multe culturi, varza murata fiind unul dintre cele mai cunoscute exemple de feluri de preparate traditionale fermentate. Reteta pentru cea mai buna varza murata la butoi. Reteta varza murata la butoi Desi sauerkraut varza murata) este un cuvant german, felul de mancare nu a provenit din Germania. El .

Unul dintre cei sase pacienti transferati dupa incendiul de la Piatra Neamt a murit. Ceilalti sunt si ei in stare grava

Unul dintre cei sase pacienti cu Covid-19 ce au fost transferati dupa incendiul de sambata seara de la Spitalul Judetean Piatra Neamt a murit, a declarat Carmen Dorobat, manager al Spitalului din Letcani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2428 seconds )