Libnet.ro
UNICEF

14:15

GRAFIC Rata de infectare trece din nou de 7 in Ilfov in Bucuresti e in scadere

Hotnews Hotnews,
 GRAFIC Rata de infectare trece din nou de 7 in Ilfov in Bucuresti e in scadere

Rata de infectare cu noul coronavirus creste din nou in Ilfov. Potrivit datelor publicate de Grupul de Comunicare Strategica, incidenta cazurilor la mia de locuitori, in ultimele 14 zile, este vineri in judetul Ilfov de 7,15 fata de 6,45 cu o zi in urma. in Bucuresti se inregistreaza o usoara scadere, 6,57 fata de 6,65. continuă pe Hotnews

GRAFIC Rata de infectare trece din nou de 7 in Bucuresti Crestere si in Ilfov

Rata de infectare trece din nou de 7 in Bucuresti, marti aceasta fiind de 7,01. Recordul a fost vineri cand incidenta raportata a cazurilor la mia de locuitori a fost de 7,04.

GRAFIC Rata de infectare scade sub 7 in Bucuresti Situatia in fiecare judet

Rata de infectare cu noul coronavirus a scazut din nou sub 7 in Bucuresti, incidenta cazurilor la mia de locuitori in ultimele 14 zile fiind joi de 6,64. Cu o zi inainte aceasta era de 7,01.

GRAFIC Rata de infectare a ramas peste 7 in Bucuresti. Ilfov, Constanta si Brasov, judetele cu cea mai mare incidenta

Rata de infectare cu noul coronavirus a ramas in Bucuresti la acelasi nivel ca si marti - 7,01, iar acest indicator este peste 5 in Ilfov - 6,67, Constanta - 6,35, Brasov - 5,1 si in Cluj - 5,04.

Bilantul zilnic al COVID-19 in Romania: 5.340 de cazuri 582.786 de imbolnaviri de la debutul pandemiei 188 de decese in ultima zi

In ultimele 24 de ore, in Romania au fost raportate alte 5. 340 de noi cazuri de COVID-19, in urma a 27. 482 de teste. Bilantul a ajuns la 582. 786, potrivit datelor transmise vineri de Grupul de Comunicare Strategica. in ultima zi au decedat alte 188 de persoane, iar la terapie intensiva sunt internati 1. 270 de pacienti. GRAFIC Rata de infectare trece din nou de 7 in Ilfov in Bucuresti e in scadereTopul judetelor dupa noua raportare COVID-19: Bucuresti are peste 1. 000 de cazuri in ultima zi Constanta, Brasov si Ilfov, peste 300 de noi imbolnaviri.

Gigi Becali, din nou show in trafic. Cum si-a lovit masina de sute de mii de euro in Bucuresti

Celebrul Gigi Becali este cunoscut atat pentru extravagantele de mii de euro, dar si pentru gesturile de caritate. Dar cand e sa ai parte de ghinioane, nu se mai tine cont ca esti Gigi Becali. Daca e sa se intample, se intampla, indiferent cine ai fi. Gigi Becali obligat sa scoata bani din buzunar Asa .

Frenezia Bitcoin, din nou la moda: cat a ajuns sa valoreze criptomoneda

Bitcoin e cea mai cunoscuta moneda virtuala si se pare ca, pe final de an, interesul investitorilor e din nou crescut. Bitcoin se bucura din nou de interes din partea celor care cauta sa se.

Mariah Carey, din nou pe locul 1 cu piesa de Craciun din 1994

All I Want for Christmas Is You, piesa de Craciun lansata de Mariah Carey in anul 1994, este din nou pe locul 1 in top 100 Billboard Hot. Fara doar si poate, una dintre piesele pe care toata lumea le asculta de Sarbatori.

Sora Ducesei Kate Middleton este din nou insarcinata

Sora Ducesei Kate Middleton este din nou insarcinata. Pippa Middleton si sotul ei, James Matthews, urmeaza sa devina pentru a doua oara parinti in 2021.

Donald Trump a creat din nou isterie pe retelele de socializare: Vaccinul Moderna a fost aprobat masiv. Distribuirea trebuie sa inceapa imediat

Donald Trump a creat din nou isterie pe retelele de socializare cu un anunt surprinzator depre noul vaccin impotriva COVID-19. Donald Trump a anuntat ca vaccinul Moderna a fost.

VIDEO Iohannis despre varianta Ludovic Orban din nou premier: Daca se formeaza o coalitie si-l propune, il desemnez

Daca coalitia PNL, USR-PLUS si UDMR il va propune drept premier pe Ludovic Orban, presedintele Klaus Iohannis spune ca il va desemna din nou pentru aceasta functie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )