Libnet.ro
UNICEF

01:05

Granturi de 660 milioane de euro pentru 284 de cercetatori, acordate de Consiliul European pentru Cercetare

Hotnews Hotnews,
 Granturi de 660 milioane de euro pentru 284 de cercetatori, acordate de Consiliul European pentru Cercetare

Granturi de 660 de milioane de euro vor fi acordate unui numar de 284 de cercetatori din 18 tari, in cadrul noului ciclu de finantare al Consiliului European pentru Cercetare CEC), informeaza Comisia Europeana. continuă pe Hotnews

CE: Peste 280 de cercetatori vor primi 660 milioane euro pentru proiectele lor

Un numar de 284 de oameni de stiinta vor primi 660 de milioane de euro in cadrul noului ciclu de finantare al Consiliului European pentru Cercetare CEC), potrivit unui comunicat al Comisiei Europene CE).

Firma Biso Romania vrea sa investeasca 2 milioane euro pentru constructia de silozuri

Biso Romania, sucursala a producatorului austriac de utilaje agricole Biso Schrattenecker, vrea sa investeasca anul viitor 2 milioane euro pentru constructia de silozuri, introducand un sistem de finantare a achizitiilor de utilaje de catre fermieri in.

Licitatie MAI de 11 milioane euro pentru servicii telecom care vor conecta 2.000 de unitati

Ministerul Administratiei si Internelor va organiza la inceputul lunii noiembrie o licitatie pentru cumpararea de servicii de comunicatii in vederea conectarii unitatilor si angajatilor institutiei la reteaua interna a MAI, contractul fiind estimat la.

Ministerul Fondurilor Europene plateste 7,5 milioane de euro pentru consultanta oferita de sapte experti BEI

Ministerul Fondurilor Europene a incheiat, marti, un acord in valoare de 7,5 milioane de euro cu Banca Europeana de Investitii pentru contractarea de experti BEI in scopul imbunatatirii implementarii proiectelor din sectoarele Transport si Mediu, finantate din fonduri europene, potrivit Mediafax.

Licitatia de aproape 35 milioane de euro pentru crearea sistemului informatic de emitere a actelor de stare civila a fost suspendata in urma contestatiilor

Licitatia privind implementarea la nivel national a unui sistem informatic care vizeaza reducerea birocratiei la emiterea actelor de stare civila, acestea urmand a fi obtinute de cetateni prin simpla prezentare a unui act de identitate la primarie, a fost suspendata de catre Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor CNSC) pana la solutionarea unei contestatii. Procedura de achizitie in valoare de aproape 35 de milioane de euro, lansata luna august de Ministerul condus de Dan Nica, a atras pana acum peste 50 de cereri de clarificari si alte doua contestatii, care au fost insa respinse.

500 de burse de 4,4 milioane euro pentru studenti si profesori din Romania, Norvegia, Islanda si Liechtenstein

Peste 330 de studenti si 140 de cadre didactice universitare din Romania, Norvegia, Islanda si Liechtenstein vor beneficia de burse in valoare de peste 4,4 milioane de euro, in cadrul unui program de cooperare in domeniul invatamantului superior, care se va derula intre cele patru tari, in intervalul 2013-2016. Este pentru a doua oara cand acest program se desfasoara, prima data fiind in 2009-2011, cand bursele valorau doar 1,1 milioane.

Iaciu ofera 4,3 milioane de euro pentru preluarea Impact

Gheorghe Iaciu, cel mai mare actionar de la Impact Developer and Contractor IMP), ofera 19,61 milioane de lei 4,3 milioane de euro) pentru 61,94% din actiunile IMP pe care nu le detine. Pretul oferit de Iaciu este de 0,16 lei/actiune, cu 8% sub inchiderea de vineri.

FMI a deblocat 770 de milioane de euro pentru Irlanda

Fondul Monetar International a anuntat miercuri ca a deblocat 770 de milioane de euro pentru Irlanda in cadrul planului de salvare international al tarii, care se incheie la sfarsitul anului.

BEI si BRD au semnat un contract de credit de 100 milioane euro

Banca Europeana de Investitii BEI) si BRD Groupe Societe Generale SA au semnat un contract de credit in valoare de 100 milioane euro pentru finantarea proiectelor care contribuie la cresterea ocuparii fortei de munca, imbunatatesc accesul la finantare pe termen mediu si lung pentru companiile romanesti si maresc competitivitatea economiei romanesti.

BEI acorda BRD un credit de 100 milioane euro

Banca Europeana de Investitii BEI) si BRD Groupe Societe Generale SA au semnat un contract de credit in valoare de 100 milioane euro pentru finantarea proiectelor care contribuie la cresterea ocuparii fortei de munca, imbunatatesc accesul la finantare pe termen mediu si lung pentru companiile romanesti si maresc competitivitatea economiei romanesti.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )