Libnet.ro
UNICEF

23:15

Grecia primeste turisti romani din 15 iunie. Care sunt regulile de distantare sociala pe plaja

Adevărul Adevărul,
Grecia primeste turisti romani din 15 iunie. Care sunt regulile de distantare sociala pe plaja

Grecia primeste turisti romani din 15 iunie, Romania aflandu-se printre cele 19 state mentionate pe lista acceptatilor de catre autoritatile de la Atena, care au stabilit si regulile de distantare social pe plaja. continuă pe Adevărul

Turistii romani, asteptati in Grecia, fara restrictii, din 15 iunie

Grecia a prezentat astazi planul Restart Tourism, conform caruia, din 15 iunie, va permite accesul fara restrictii turistilor din tari alese in baza criteriilor epidemiologice.

Din 15 iunie ar putea fi organizate spectacole de teatru in aer liber. Marius Manole: Daca Biserica poate face slujbe afara, noi de ce nu am putea juca?

Din 15 iunie ar putea fi reluate spectacolele de teatru, in aer liber, in spatii ingradite, cu cel mult 500 de participanti si cu respectarea normelor impuse de pandemie - este concluzia intalnirii pe care reprezentantii teatrelor au avut-o marti cu premierul Ludovic Orban si cu ministrul Culturii. De la aceeasi data ar putea fi reluate si spectacolele de stand-up comedy.

Nelu Tataru: Plajele si restaurantele ar putea fi redeschise din 15 iunie

Ministrul sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, luni seara, ca plajele s-ar putea deschide din 15 iunie, daca rezultatele epidemiologice vor fi bune. Tot atunci ar putea fi redeschise si restaurantele.

Ministrul Economiei, despre un acord turistic cu Bulgaria si Grecia: Romania trebuie sa mai parcurga o etapa Sezonul estival s-ar putea deschide din 15 iunie, daca toate lucrurile sunt in regula

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a declarat miercuri la Digi24 ca Romania mai are de parcurs etapa aprobarii de catre Parlament a starii de alerta, inainte de a incheia un acord cu Bulgaria, Grecia si Serbia care au ajuns la un acord privind libera circulatie a persoanelor incepand cu 1 iunie. Nu ne putem angaja din punct de vedere statal la un parteneriat in conditiile in care avem o oarecare incertitudine cu privire la conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca cetatenii romani si cetatenii straini care intra pe teritoriul Romaniei pe perioada starii de alerta, a spus el.

Turistii romanii vor putea merge in Grecia incepand din 15 iunie

Autoritatile de la Atena au anuntat lista celor 19 tari care vor putea trimite turisti in Grecia din.

Terasele din Romania se vor redeschide de la 1 iunie. Restaurantele si plajele, din 15 iunie. Totusi, termenele depind de evolutia crizei COVID-19

Terasele din Romania se vor redeschide de la 1 iunie, cu respectarea unor recomandari specifice pentru a limita raspandirea COVID-19, in timp ce restaurantele si plajele vor putea primi turisti din 15 iunie, a.

UPDATE Terasele s-ar putea deschide de la 1 iunie, iar la mare vom putea merge din 15 iunie - patronii din turism

Deschiderea teraselor a fost planificata de catre Guvern pentru data de 1 iunie, iar sezonul estival in Romania ar putea incepe de la 15 iunie, spun reprezentantii industriei de turism care au participat la o intalnire cu premierul Ludovic Orban. VIDEO-FOTO REPORTAJ Cum a aratat Mamaia si Vama Veche de 1 mai.

FARA TESTE DE COVID-19 SAU PASAPOARTE DE SANATATE Romania, pe lista celor 19 tari din care grecii asteapta turisti, dupa 15 iunie

Autoritatile de la Atena au anuntat lista celor 19 tari care vor putea trimite turisti in Grecia din 15 iunie, pe lista figurand si Romania, Cipru, Israel, China, Japonia, Australia, Bulgaria, Serbia, Polonia, Ungaria si Cehia, informeaza site-ul greekcitytimes. com.

Sezonul turistic reincepe in Grecia pe 15 iunie Cursele aeriene se reiau de la 1 iulie

Sezonul turistic in Grecia va reincepe din 15 iunie, iar zborurile internationale vor fi reluate de la 1 iulie, anunta Guvernul de la Atena, potrivit agentiei Associated Press. Ministrul Economiei, despre un acord turistic cu Bulgaria si Grecia: Romania trebuie sa mai parcurga o etapa Sezonul estival s-ar putea deschide din 15 iunie, daca toate lucrurile sunt in regulaBulgaria, Grecia si Serbia au ajuns la un acord privind libera circulatie a persoanelor incepand cu 1 iunie.

Veste buna pentru fumatorii de tigari mentolate: Acestea vor fi comercializate pana pe 15 iunie

Producatorii de tigari mentolate au anuntat un nou termen pana la interzicerea comercializarii tigaretelor cu aroma caracteristica mentol si capsule mentionate), astfel ca acestea vor iesi de pe piata incepand cu data de 15 iunie, desi initial a fost anuntat termenul de 20 mai.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )