Libnet.ro
UNICEF

19:30

Grupul Novartis sustine sistemul de sanatate din Romania cu aproximativ 480.000 dolari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Grupul Novartis sustine sistemul de sanatate din Romania cu aproximativ 480.000 dolari

Grupul Novartis in Romania doneaza aproximativ 380. 000 de dolari 1,7 milioane de lei) organizatiei Crucea Rosie pentru echipamente de protectie, bunuri si echipamente medicale, necesare in aceasta perioada pentru siguranta personalului medical si pentru tratarea pacientilor. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis, apel catre romanii din diaspora: Nu veniti anul acesta acasa de sarbatori! Urmeaza saptamani critice pentru sistemul de sanatate din Romania

Presedintele Klaus Iohannis a avertizat, vineri, ca urmeaza saptamani critice pentru Romania in cadrul pandemiei de coronavirus. Astfel, seful statului a facut un apel la romanii din afara tarii, sa nu se.

Medicamente si bani donati de Novartis pentru Institutul Matei Bals, Crucea Rosie si alte cinci spitale din Romania

Grupul Novartis in Romania diviziile Novartis Pharma, Novartis Oncology si Sandoz) va sustine cu aproximativ 1. 000 RON Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania. Separat de sprijinul pe care il ofera Societatii Nationale de Cruce Rosie,.

Sistemul de sanatate din Ecuador, in colaps din cauza pandemiei Covid-19 . Peste 300 de cadavre adunate de armata din locuinte si de pe strazi VIDEO

Vicepresedintele ecuadorian Otto Sonnenholzner a prezentat scuze sambata pentru situatia din orasul Guayaquil, epicentrul epidemiei de coronavirus din tara si unde inregistrari video au aratat cadavre pe strazi, informeaza AFP.

Cum se vede cresterea traficului de internet intr-o platforma in care sunt conectati peste 100 de operatori de retele din Romania: Cresteri de 50% pentru Facebook, Netflix si Google

Peste 100 de operatori de retele din Romania, furnizori de servicii de acces la internet, de servicii de continut, platforme de socializare, institutii guvernamentale ori financiar bancare fac schimb de trafic intre retelele lor prin intermediul platformei InterLAN, la un nivel de trafic zilnic total de pana la 235 Gbps, iar luna trecuta s-a inregistrat o crestere de aproximativ 10%, a declarat pentru HotNews. ro Eric Baleanu, presedintele Asociatiei Interlan. Cea mai mare crestere de aproximativ 50% in unele cazuri s-a observat in randul furnizorilor de servicii de continut: Facebook, Netflix, Google, Microsoft, Blizzard Entertainment etc, spune acesta.

Glovo s-a extins in inca 2 orase din Romania si cauta curieri

Inchise temporar prin masurile autoritatilor, de limitare a epidemiei de coronavirus COVID-19, restaurantele din Romania mai pot functiona cu bucatariile, livrand mancare la domiciliu, iar acum serviciul de curierat Glovo s-a mai extins in 2 orase din Romania.

Primele campionate din Romania incheiate din cauza coronavirusului

In Suceava, cel mai afectat loc din Romania de noul virus gripal, nu se va mai juca fotbal in acest sezon.

Medicii din Romania cer o lege prin care copiii lor sa aiba pensie de urmas, in cazul in care vor muri la datorie

Zeci de mii de cadre medicale din Romania cer, intr-o scrisoare deschisa adresata autoritatilor, o lege prin care copiii lor sa aiba pensie de urmas, in cazul in care vor muri la datorie.

CORONAVIRUS |Raed Arafat: Avem contractate 200 de ventilatoare pentru spitalele din Romania, dar data la care vor ajunge nu este certa (VIDEO)

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta a anuntat, sambata, ca au fost contractate 200 de ventilatoare pentru dotarea spitalelor din Romania, dar data la care acestea vor fi primite.

CORONAVIRUS |Raed Arafat: Avem contractate 200 de ventilatoare pentru spitalele din Romania, dar data la care vor ajunge nu este certa (VIDEO)

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta a anuntat, sambata, ca au fost contractate 200 de ventilatoare pentru dotarea spitalelor din Romania in care sunt tratate cazurile de.

Grupul Novartis doneaza 480.000 dolari sistemului de sanatate

Companiile continua lupta impotriva Covid-19 si au anuntat luni noi donatii, astfel ca Grupul Novart.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )