Libnet.ro
UNICEF

08:00

Grupul TeraPlast pregateste investitii de peste 20 milioane de euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Grupul TeraPlast pregateste investitii de peste 20 milioane de euro

Grupul TeraPlast isi continua dezvoltarea si diversificarea portofoliului de business. in acest sens, compania pregateste investitii ample, de peste 20 de milioane de euro. Pentru realizarea acestora, TeraPlast intentioneaza sa depuna proiecte pentru ajutor de stat in cadrul Schemei de ajutor de stat pentru stimularea investitiilor cu impact major in economie. Din valoarea totala a investitiilor, circa 52% reprezinta contributie proprie, conform unui comunicat trimis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

400 milioane euro, garantii de la Comisia Europeana pentru achizitia vaccinurilor pentru Covid-19

Comisia Europeana pregateste alocarea a 400 milioane euro pentru initiativa Organizatiei Mondiale a .

COMISIA EUROPEANA A APROBAT: 875,5 milioane euro pentru prima faza a Autostrazii Sibiu-Pitesti

Construirea primei faze a autostrazii Sibiu-Pitesti a primit acordul Comisiei Europene, care a anuntat, ieri, ca investitia va fi finantata din Fondul de Coeziune cu 875,5 milioane euro.

Comisia Europeana a aprobat o investitie de 875,5 milioane euro pentru autostrada Sibiu-Pitesti

Comisia Europeana a anuntat joi ca a aprobat o investitie in valoare de 875,5 milioane euro de la Fondul de Coeziune pentru construirea primei faze a autostrazii Sibiu-Pitesti, informeaza un comunicat de presa al Executivului comunitar, conform Agerpres.

IN LUNA AUGUST Rezervele internationale ale BNR se situau la nivelul de 41.265 milioane euro

La 31 august 2020, rezervele valutare la Banca Nationala a Romaniei se situau la nivelul de 35. 768milioane euro, fata de 36. 249 milioane euro la 31iulie 2020.

Camera de Comert afirma ca preluarea terenurilor Romexpo va aduce catre stat incasari de cel putin 200 milioane de euro anual

Camera de Comert si Industrie a Romaniei afirma ca preluarea cu titlu gratuit a dreptului de proprietate a terenului din cadrul Complexului Expozitional Romexpo si realizarea unui mega-proiect imobiliar pe acest spatiu reprezinta o oportunitate certa pentru statul roman, care ar urma sa incaseze peste 200 de milioane de euro in cei 5 ani ai perioadei de constructie si peste 345 milioane de euro anual in perioada de operare.

Cazarma militara de la Ranca va fi modernizata cu peste 15 milioane de euro. Va fi transformata in centru dede instructie

Cazarma militara din zona montana Ranca, din judetul Gorj, va fi refacuta, de Ministerul Apararii Nationale. Proiectul de hotarare de guvern a fost lansat luni, 31 septembrie, in dezbatere publica.

875 de milioane de euro de la UE pentru autostrada Sibiu-Pitesti

Comisia Europeana a anuntat joi ca a aprobat o investitie in valoare de 875,5 milioane euro de la Fondul de Coeziune pentru construirea primei faze a autostrazii Sibiu-Pitesti, informeaza un comunicat de presa al Executivului comunitar.

IN AUGUST Joe Biden a strans peste 364 milioane de dolari

Candidatul democrat la Casa Alba Joe Biden a strans peste 364 de milioane de dolari in august, depasind recordul lunar in SUA, in pofida unei campanii desfasurate in mare parte online din cauza pandemiei de COVID-19.

Fonduri europene 2020: Pana la 20.000 Euro pentru startup-uri IT

Startup-urile IT din Romania si Republica Moldova, axate pe tehnologii blockchain sau DLT, pot obtine finantari de pana la 20. 000 de euro, intr-un accelerator de afaceri european sustinut cu fonduri comunitare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )