Libnet.ro
UNICEF

21:30

Guillermo del Toro nu mai vrea filme din benzi desenate: de ce l-au suparat supereroii

Playtech Playtech,
Guillermo del Toro nu mai vrea filme din benzi desenate: de ce l-au suparat supereroii

Guillermo del Toro este unul dintre cei mai complecsi regizori din ultimele decenii si a creat filme dintr-o varietate de genuri. Cand vine insa vorba de pelicule cu super eroi, se pare ca nu. continuă pe Playtech

Lovitura de teatru. Mai multe filme pentru adulti, descoperite in laptopul lui Gheorghe Dinca

In laptopul detinut de Gheorghe Dinca au fost descoperite mai multe filme cu caracater sexual. Potrivit Cancan, nu este exclusa varianta in care vor aparea si filmari cu minore in urma verificarii.

Sorin Mindrutescu, unul dintre cei mai admirati CEO din Romania

Scandal Oracle Romania. Unul dintre cei mai admirati CEO din Romania, anchetat pentru coruptie, pre.

Rotatia cadrelor, reteta de la conducerea Jandarmeriei. Cei trei cercetati in dosarul 10 august au ocupat in ultimul an cele mai importante functii din Inspectorat, iar omul in alb este tot sef al Brigazii Speciale

Cei trei sefi din Jandarmerie cercetati de procurorii DIICOT pentru interventia brutala asupra manifestantilor de la protestul din 10 august anul trecut, Catalin Sindile, Laurentiu Cazan si Sebastian Cucos, au ocupat in ultimul an sau ocupa in continuare - posturi la nivelul cel mai inalt in Jandarmeria Romana. Practic, prin numiri si imputerniciri, ei au fost rotiti intre ei in cele mai importante posturi din Jandarmerie, cele de inspector general, prim-adjunct si sef al Jandarmeriei Bucuresti.

Cele mai stilate surori din showbiz

Fie ca vorbim despre Beyonce si Solange Knowles, Gigi si Bella Hadid sau Cardi B si Hennessy Carolina, iata care sunt cele mai stilate 10 cupluri de surori din showbiz! .

Cum arata cea mai frumoasa femeie din Anglia. Romancele noastre sunt de zece ori mai cochete

Eticheta de cea mai frumoasa femeie din Anglia si-a gasit deja chipul. Este vorba despre o tanara de 23 de ani, bruneta si care a castigat recent coroana de Miss. Cu toate astea, romancele ar putea lejer sa intre in competitie cu aceasta. Cea mai frumoasa femeie din Anglia Bhasha Mukherjee are doar 23 de .

Creatorii de pe YouTube au format propria uniune, sustinuti de cel mai mare sindicat din Europa, acuzand compania de tratament inechitabil

Zeci de mii de youtuberi au format o miscare prin care solicita mai multa transparenta din parte companiei, iar cel mai mare sindicat din Europa ii sustine, scrie CNBC.

Mihai Ghimpu cere demisia lui Andrei Nastase de la MAI: Lumea nu mai vrea si nu va accepta un nou dictator

Presedintele de onoare al PL, Mihai Ghimpu, considera ca intalnirea pe care a avut-o ministrul de Interne, Andrei Nastase, cu seful SIS, Alexandru Esaulenco, si seful Procuraturii Generale, Dumitru Robu, reprezinta o ingerinta politica crasa. Din acest motiv, liberalul solicita demisia ministrului, pe care il numeste noul coordonatore.

HOROSCOP. Ei sunt cei mai gelosi nativi din zodiac

Sunt cateva zodii care, atunci cand sunt intr-o relatie, duc gelozia la extrem, chiar daca tradarea are loc doar in mintea lor. Un simplu gest al partenerului le face sa izbucneasca. Acestea sunt cele mai.

Mai multi tineri din Timisoara, cercetati dupa ce au tras cu doua pistoale cu bile

Politistii din Timisoara s-au sesizat dupa ce in spatiul public au aparut imagini cu mai multi tiner.

Fiul lui Marcel Toader, in cea mai trista zi din viata. Doar una dintre cele 6 sotii ale lui Marcel Toader vine la inmormantare

Marcel Toader a murit, pe 3 august, in urma unui infarct, sub privirile prietenilor sai, care se aflau la masa. Familia fostului rugbyst este indurerata, dar trebuie sa se mobilizeze pentru a-l inmormanta pe afacerist. O veste trista despre eveniment este ca numai una dintre cele 6 sotii ale lui Marcel Toader va fi prezenta .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )