Libnet.ro
UNICEF

00:07

Guvernul Orban, selfie in microbuz in drum spre Cotroceni pentru depunerea juramantului

Hotnews Hotnews,
 Guvernul Orban, selfie in microbuz in drum spre Cotroceni pentru depunerea juramantului

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a postat pe Facebook, cu putin timp inainte de ceremonia de depunere a juramantului de la Palatul Cotroceni, un selfie in care apar mai multi membri ai Guvernului PNL, inclusiv premierul Ludovic Orban. continuă pe Hotnews

Guvernul Orban, la vot in Parlament. Liderul deputatilor PSD a cerut control al cvorumului prin apel nominal

Liderul deputatilor PSD, Alfred Simonis, a cerut luni, in sedinta de plen reunit in care se voteaza Guvernul Orban, sa se faca apel nominal pentru a se constata daca este cvorum. in regulamentul.

Petre Roman prezice ca Guvernul Orban va trece de Parlament

Petre Roman prevede un viitor greu pentru Guvernul Orban, chiar daca ar trece de investire.

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru noul Executiv. Cine face parte din Guvernul Orban

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, cu putin timp in urma, in seara de luni, decretul pentru noul Executiv. Guvernul Orban a fost oficial numit in functie, dupa votul din acesta luni, din Parlament. Echipa de ministri a lui Ludovic Orban depune si jurmantul in fata lui Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni. Klaus Iohannis a semnat .

Daca guvernul Orban nu trece luni de parlament, ne indreptam spre alegeri anticipate

Declaratia explicita a dlui Orban si presiunea USR pentru anticipate demostreaza afirmatia din titlu. Nu vad de ce, daca guvernul Orban pica luni la votul de investitura, fie si prin lipsa cvorumului, sa nu se profite de fereastra de oportunitate si PNL, USR, Pro Romania sa nu nu voteze ei impotriva altei nominalizari de premier, eventual o alta persoana din conducerea PNL. Ce sa faca atunci PSD, sa voteze in corpore un guvern PNL?.

Viorica Dancila, la final de mandat. Declaratii de ultima ora, dupa ce a fost investit Guvernul Orban

Viorica Dancila a ajuns la final de mandat. Aceasta a facut primele declaratii, dupa ce a fost investit Guvernul Orban. Dancila a profitat de prilej si le-a transmis romanilor un mesaj important. Viorica Dancila, la final de mandat. Romania are un nou Guvern Saptamana a inceput cu mari emotii pentru Ludovic Orban! in urma sedintei .

Moment decisiv pentru Guvernul Orban! Cate voturi a strans noul Executiv. Prima reactie a premierului

Parlamenul s-a reunit luni, pe 4 noiembrie, de la ora 14:00, intr-o sedinta extraordinara pentru votul de investire a Guvernului Orban. in sala au fost 240 de parlamentari, care si-au exprimat acest vot. in aceste momente sunt numarate voturile, fiind necesare 233 voturi pentru, in vederea investirii Guvernului condus de catre Ludovic Orban. Totodata, din .

Scandal inainte de vot! Ce se intampla, acum, in Parlament, cu guvernul Orban

Momente de cumpana pentru guvernul Orban. Desi nu este de mult timp la putere, clipele grele pentru noul guvern al Romaniei se arata deja. Iata ce se intampla inainte de vot, in Parlament! Ce se intampla acum cu guvernul Orban? Ludovic Orban face primele declaratii despre situatia fara precedent din Parlament. Acesta a declarat faptul .

Guvernul Orban a primit votul de investitura

ACTUALIZARE - Guvernul Orban a trecut, de Parlament cu 240 de voturi pentru, ceea ce inseamna ca a primit sustinerea tutuor celor 240 de parlametari care au votat. Ludovic Orban a multumit de la tribuna Parlamentului. Va multumesc si aveti incredere in noi, a spus Orban. --- *ACTUALIZARE - Votul s-a incheiat, in total, au votat 240 de parlamentari. ---- *ACTUALIZARE - 100 de deputati au votat pana in prezent. ----- * ACTUALIZARE - Au votat 64 de senatori din cei 64 prezenti, urmeaza votul deputatilor ---- * ACTUALIZARE - Senatorul PSD, Eugen Gioanca, a votat pentru guvernul Orban --- * ACTUALIZARE - Dezbaterile s-au incheiat, urmeaza votul.

Pro Romania exclude parlamentarii care au votat Guvernul Orban. Ponta: Ne despartim si mergem mai departe fara ei

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat, marti seara, ca partidul se desparte de parlamentarii care au decis sa voteze Guvernul Orban. El se declara dezamagit de cei care au mers cu Puterea si anunta ca Pro Romania va fi in Opozitie, pentru ca Guvernul Orban va face foarte mult rau.

VICTOR PONTA: Cei care au votat Guvernul Orban au decis sa mearga alaturi de PNL

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat ca partidul se desparte de parlamentarii care au decis sa voteze Guvernul Orban. El se declara dezamagit de cei care au mers cu Puterea si anunta ca Pro Romania va fi in Opozitie, pentru ca Guvernul Orban va face foarte mult rau.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )