Libnet.ro
UNICEF

07:30

Guvernul pregateste al doilea val de masuri care vor stimula economia. Ministru: Ne gandim si la relansarea Romaniei

Adevărul Adevărul,
Guvernul pregateste al doilea val de masuri care vor stimula economia. Ministru: Ne gandim si la relansarea Romaniei

Ministrul Economiei Virgil Popescu a anuntat ca Guvernul lucreaza la al doilea val de masuri care vor stimula economia, pentru a relansa Romania. continuă pe Adevărul

Interviu Virgil Popescu: Din productia interna vom asigura peste 60-70% din necesarul de materiale sanitare Vom veni cu al doilea val de masuri care vor stimula economia

Romania nu trebuie sa mai fie dependenta de importurile din China, a declarat Virgil Popescu, ministrul economiei, intr-un interviu acordat HotNews. ro. Acesta spune ca incepand cu a doua jumatate a lunii aprilie, companiile romanesti vor putea asigura peste 60-70% din necesarul intern de materiale sanitare. Acestea vor produce astfel de materiale si dupa ce trece criza coronavirusului, mai ales ca trebuie refacute rezervele statului care acum sunt zero. Acum este in proces de acreditare o companie a statului care se va ocupa numai de achizitionarea de la producatori romani. Vezi ce spune despre noi masuri de sprijin a mediului de afaceri.

Orban: Toti cei care vor veni in tara nu vor petrece Pastele in conditii normale, ci vor sta in carantina

Premierul Ludovic Orban a afirmat ca toti romanii care vor veni in tara, incepand de duminica, nu vor petrece Pastele in conditii normale, ci vor intra in carantina, in centrele special amenajate in acest sens, transmite Mediafax.

Germania urmareste sa introduca masuri care sa permita renuntarea la interdictiile sociale

Germania elaboreaza o lista de masuri - printre care obligativitatea purtarii mastilor sanitare in l.

Ludovic Orban: Am un mesaj foarte clar pentru cei care vor veni de maine in tara: nu isi vor petrece Pastele in conditii normale!

Premierul Ludovic Orban a transmis un mesaj pentru romanii care, incepand de duminica, vor veni in Romania: Nu isi vor petrece Pastele in conditii normale!.

Medicii din Romania cer o lege prin care copiii lor sa aiba pensie de urmas, in cazul in care vor muri la datorie

Zeci de mii de cadre medicale din Romania cer, intr-o scrisoare deschisa adresata autoritatilor, o lege prin care copiii lor sa aiba pensie de urmas, in cazul in care vor muri la datorie.

CORONAVIRUS |Raed Arafat: Avem contractate 200 de ventilatoare pentru spitalele din Romania, dar data la care vor ajunge nu este certa (VIDEO)

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta a anuntat, sambata, ca au fost contractate 200 de ventilatoare pentru dotarea spitalelor din Romania, dar data la care acestea vor fi primite.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )