Libnet.ro
UNICEF

13:00

Guvernul scade TVA la 5% pentru mai multe categorii, de la 1 noiembrie

Antena3 Antena3,
Guvernul scade TVA la 5% pentru mai multe categorii, de la 1 noiembrie

Guvernul a adoptat, in sedinta de joi, reducerea TVA la 5% in domeniul turismului, pentru cazare, servicii de restaurant si catering, dar si pentru utilizarea facilitatilor sportive, a parcurilor de distractii. continuă pe Antena3

Alerta meteo! Mai multe judete din tara, lovite de vijelii

Mai multe judete din tara se afla sub avertizarea unui cod galben de vijelii. Potrivit Administratiei Nationala de Meteorologie, pana la ora 11, in mai multe zone din tara vor avea loc fenomene.

Organizarea referendumului, pusa in pericol in mai multe judete. Sute de presedinti de sectii de votare au cerut retragerea

Val de retrageri ale presedintilor de sectii de votare din mai multe judete din tara de la referendumul din 6-7 octombrie. Sute de presedinti au decis sa se retraga de pe lista, cu doar cateva zile inainte de referendumul pentru familia traditionala,.

Fostul principe Nicolae a facut publice mai multe fotografii de la nunta sa cu Irina Binder (FOTO)

Fostul principe Nicolae, nepotul Regelui Mihai, a facut publice mai multe fotografii de la nunta sa cu Alina Binder. Cununia religioasa a fostului principe Nicolae cu Alina Binder a avut.

TEST-SOC! Ce vezi in aceasta fotografie? Imaginea asta spune mai multe despre tine, decat ai vrea tu sa arati

Suntem unici si gandim diferit. Acelasi obiect poate fi vazut din mai multe perspective de un numar de indivizi, iar personalitatea fiecaruia difera de la om la om. Asa ca aceasta fotografie postata pe.

Barbatul care si-a omorat mama cu mai multe lovituri de cutit a fost internat la Psihiatrie

Barbatul de 54 de ani care si-a ucis mama, luni seara, cu mai multe lovituri de cutit a fost internat pe Sectia de psihiatrie a Spitalului Judetean de Urgenta Mavromati, in vedere expertizarii psihiatrice a.

Mai multe publicatii online si ONG-uri semneaza impotriva atacului asupra presei libere

Mai multe publicatii online si ONG-uri semneaza impotriva atacului lui Liviu Dragnea asupra presei libere. Semnatarii solicita fortelor democratice din Romania o reactie publica la declaratiile facute ieri de Liviu Dragnea, presedintele partidului de.

Femeie gasita moarta, cu mai multe rani pe corp. Anchetatorii iau in calcul ipoteza unei crime

Descoperire socanta intr-o localitate din Arges. O femeie de 30 de ani, mama a doi copii mici, a fost gasita de parintii ei fara suflare, cu mai multe rani pe corp. Femeia se afla in divort cu sotul.

TVA-ul pentru serviciile din turism se poate reduce la 5%

Guvernul a adoptat, joi, reducerea TVA de la 9% la 5% la serviciile din turism. Astfel, cazarea si masa se vor putea ieftini, insa acest lucru nu este garantat, caci depinde mai departe de patronii de hoteluri.

TVA-ul pentru cazare si restaurante va scadea la 5%

Guvernul a aprobat o Ordonanta de Urgenta privind unele modificari fiscal bugetare prin care se reduce cota TVA la 5% pentru cazarea la hotel, serviciile de catering si pentru parcurile de distractii. Masura va intra in vigoare la 1 noiembrie anul acesta. Acelasi act normativ prevede ca primariile pot obtine imprumuturi de pana la 450 de milioane de lei pentru furnizarea de apa calda si caldura in sezonul rece.

Hot la varsta senectutii. Un batran de 73 de ani a furat mai multe bunuri din curtile unor consateni

Un barbat de 73 de ani este cercetat pentru furt, politistii stabilind dupa cinci luni ca batranul este autorul a doua furturi comise pe raza localitatii insuratei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )