Libnet.ro
UNICEF

17:15

Hagi, emotionat in tribunele de la Roland Garros. Ce a spus Regele dupa triumful Simonei Halep si cum s-a simtit ca roman

Adevărul Adevărul,
Hagi, emotionat in tribunele de la Roland Garros. Ce a spus Regele dupa triumful Simonei Halep si cum s-a simtit ca roman

Gheorghe Hagi s-a aflat in tribunele arenei pe care Simona Halep a castigat primul Grand slam din cariera ei de tenis. continuă pe Adevărul

Surpriza uriasa pentru SIMONA HALEP, in drumul spre MAREA FINALA! in tribunele de la Roland Garros se aflau... (FOTO)

Numarul unu monidial in tenisul femin, Simona Halep, a fost sustinuta de liderii generatiei de aur ai nationalei de fotbal in semifinala spectaculoasa de la Roland Garros, disputata impotriva lui Garbine.

Site-ul oficial Roland-Garros, dupa victoria Simonei Halep: S-a nascut o campioana. Halep alunga fantomele

Site-ul oficial al turneului de la Roland Garros noteaza, sambata, dupa ce Simona Halep a castigat ultimul act cu Sloane Stephens, ca romanca a alungat fantomele, dupa ce a pierdut precedentele trei.

VIDEO Momente pentru istorie: cum a reactionat Simona Halep dupa ultimul punct al finalei de la Roland Garros

Simona Halep este campioana la Roland Garros! Dupa 40 de ani, de la Virginia Ruzici, Romania va avea din nou steagul inaltat pe arena centrala.

Simona Halep, campioana: la ce scor a castigat finala de la Roland Garros

Simona Halep a depasit ghinionul de la Roland Garros. Dupa finalele pierdute in 2014 si 2017, Halep a cucerit trofeul anul acesta. Simona a dat multe emotii fanilor care au venit in numar mare la Paris pentru a o sustine. Meciul a debutat intr-un oarecare dezavantaj pentru Halep. Sloane Stephens lansa numai lovituri puternice, carora [].

Gheorghe Popescu, despre finala de la Roland Garros: Am avut impresia ca meciul se joaca la Bucuresti. Hagi facea pe antrenorul din tribuna

Gheorghe Popescu a urmarit din tribunele arene Philippe Chatrier finala de la Roland Garros, alaturi de Gheorghe Hagi. Popescu a povestit ca Hagi ii dadea indicatii Simonei cum ar trebuie sa loveasca mingea.

in al noualea cer! Ce au declarat parintii Simonei Halep dupa victoria fiicei lor la Roland Garros

Simona Halep a fost sustinuta din tribunele de la Roland Garros de parintii ei, Tania si Stere, de fratele si cumnata, dar si de multi alti apropiati.

SIMONA HALEP-GARBINE MUGURUZA ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT de la Roland Garros. Meci infernal pentru romanca

SIMONA HALEP-GARBINE MUGURUZA ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT de la Roland Garros Am mereu meciuri grele impotriva ei, a spus romanca Simona Halep, liderul mondial al tenisului feminin, dupa victoria obtinuta.

Prima reactie a Simonei Halep dupa castigarea Roland Garros: Am simtit ca nu mai pot respira

Simona Halep a impartasit la cald primele impresii dupa castigarea finalei de la Roland Garros in fata americancei Sloane Stephens.

Halep - Muguruza, 6-1, 6-4, in semifinalele Roland Garros. Halep este in finala Roland Garros

Simona Halep, locul I WTA, s-a calificat pentru a treia oara in finala turneului de la Roland Garros, dupa ce a invins-o, joi, cu scorul de 6-1, 6-4, pe spaniola Garbine Muguruza, locul 3 WTA, scrie Digi24 .

Halep, prima reactie dupa calificarea in finala de la Roland Garros

Vedeti mai jos reactia pe care a avut-o Simona Halep dupa calificarea in finala de la Roland Garros pentru al treilea an consecutiv.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )