Libnet.ro
UNICEF

06:30

Halep, a 4-a cea mai bogata jucatoare din istoria tenisului: La ce suma a ajuns

Adevărul Adevărul,
Halep, a 4-a cea mai bogata jucatoare din istoria tenisului: La ce suma a ajuns

Calificarea Simonei Halep 3 WTA) in sferturile de la Australian Open 2020 a imbunatatit situatia ei in doua clasamente. continuă pe Adevărul

Omul cu cea mai mare pensie din Romania, drama de nedescris. Unde a lucrat barbatul si ce au patit copiii lui

Nu de mult, vorbeam de pensiile speciale si de numarul mare de beneficiari ai acestora. Recordul unei astfel de pensii o detine un fost procuror general, acesta incasand brut suma de 73. 890 de lei. Omul cu cea mai mare pensie din Romania, drama de nedescris Personajul despre care vorbim este nimeni altul, decat fostul procuror .

Cine e iubitul Alinei Eremia. Cea mai ascunsa relatie din showbiz e acum oficiala FOTO

Alina Eremia a dat cartile pe fata! Artista nu se mai ascunde, dupa ce a facut publica o imagine cu iubitul ei. Tanara cantareata pare sa se fi saturat de toate situatiile in care nu s-a putut afisa in mod public, la bratul actualului ei partener. Fosta componenta din formatia Lala Band l-a prezentat in .

Lider PSD, atac la Guvernul PNL: Pune la cale cea mai mare inselatorie din ultimii 30 de ani

Presedintele organizatiei judetene Botosani a Partidului Social Democrat PSD), senatorul Doina Federovici, a declarat, sambata, ca Partidul National Liberal PNL), prin alegerile anticipate, pune la cale cea mai mare inselatorie din ultimii 30 de ani.

Surprizele continua la Australian Open! Halep a scapat de cea mai tare adversara de pe jumatatea sa de tablou

Rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova a reusit, sambata dimineata, cea mai mare surpriza de pe jumatatea a doua a tabloului feminin de la Australian Open, invingand-o in minimum de seturi, 7-64), 7-63), pe Karolina Pliskova cap de serie 2). Simona Halep scapa astfel de cea care, pe hartie, ar fi fost cea mai tare adversara de pe sectiunea sa de tablou, chiar inainte de a intra pe Rod Laver Arena pentru duelul sau din turul trei cu Putintseva.

El este barbatul cu cea mai mare pensie din Romania! Nu o sa-ti vina sa crezi ce suma exorbitanta primeste!

Gheorghe Balasoiu 73 de ani) este barbatul cu cea mai mare pensie din Romania. Fostul magistrat nu primeste nici mai mult, nici mai putin de. 890 de lei.

Cea mai mare pensie speciala din Romania este de 77.000 de lei

Cea mai mare pensie speciala din Romania este de 77. 000 de lei si este incasata lunar de un comandant de penitenciar in perioada comunista, a declarat, marti, deputatul PNL Florin Roman.

VIDEO: Cum a incercat Putintseva sa o intimideze pe Simona Halep in startul meciului de la Australian Open

Cea mai colerica jucatoare din tenisul feminin actual, Yulia Putintseva a incercat sa o intimideze pe Simona Halep la startul meciului din turul trei. Fara succes insa.

Cea mai buna miere din Romania, recomandata pentru ficat, splina si pancreas. Ce vitamine si compozitie are

Mierea de rapita este considerata una dintre cele mai benefice din lume datorita compozitiei si a beneficiilor sale. Albinele produc aceasta miere in luna mai.

La cat ajunge cea mai mare pensie speciala?

Cea mai mare pensie speciala din Romania este de 77. 000 de lei si este incasata lunar de un comandan.

Florin Roman: Cea mai nesimtita pensie speciala din Romania e de 77.000 de lei si apartine unui fost comandant comunist

Deputatul PNL Florin Roman a explicat marti, in plenul Camerei Deputatilor, ca cea mai mare pensie speciala din Romania este de 77. 000 de lei si ca aceasta apartine unui fost comandat de penitenciar in perioada comunista.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )