Libnet.ro
UNICEF

06:00

Harta pe judete a cazurilor de coronavirus din Romania. 576 de persoane confirmate la nivel national si 7 decese

Antena3 Antena3,
Harta pe judete a cazurilor de coronavirus din Romania. 576 de persoane confirmate la nivel national si 7 decese

Pandemia de coronavirus a afectat sute de mii de persoane la nivel global. Cele mai multe cazuri sunt inregistrate in China, Italia si Spania. continuă pe Antena3

Numarul cazurilor de coronavirus din Austria a depasit 2.000 Controalele la granite vor fi extinse

Numarul cazurilor de coronavirus din Austria a depasit joi 2. 000 si continua sa creasca cu un ritm de doua cifre, chiar daca deplasarile sunt restrictionate iar oamenii stau acasa, potrivit autoritatilor, care au anuntat ca vor extinde comtroalele la granite, transmite Reuters.

INTERACTIV Coronavirus in Romania: Harta cazurilor din fiecare judet. Graficul imbolnavirilor, unde sunt cei infectati si cati s-au recuperat Statistici

Numarul cazurilor confirmate de coronavirus din Romania se schimba de la o zi la alta, iar autoritatile nu mai anunta oficial cazurile pe judete. Au si eliminat de la publicare harta cazurilor din Romania. Cu toate acestea, o monitorizare independenta realizata de comunitatea geo-spatial. org pune la dispozitia utilizatorilor in format interactiv mai multe date statistice, grafice si chiar si o harta pentru a vizualiza ce amploare are pandemia de coronavirus in tara.

INTERACTIV Coronavirus in Romania: Harta si informatiile disponibile din fiecare judet. Graficul imbolnavirilor, unde sunt cei infectati si cati s-au recuperat Statistici

Numarul cazurilor confirmate de coronavirus din Romania se schimba de la o zi la alta, iar autoritatile nu mai anunta oficial cazurile pe judete. Guvernul a eliminat de la publicare harta cazurilor din Romania pe motiv ca exista riscul de confuzie. Cu toate acestea, o monitorizare independenta realizata de comunitatea geo-spatial. org pune la dispozitia utilizatorilor in format interactiv mai multe date statistice, grafice si chiar si o harta pentru a vizualiza ce amploare are pandemia de coronavirus in tara.

Pietele din Romania raman deschise. Cumparatorii sunt rugati sa evite formarea de grupuri de persoane

Pietele raman deschise, anunta reprezentantii Asociatiei Administratorilor de Piete din Romania. Ei spun ca spatiile vor fi dezinfectate si ca producatorii agricoli au fost anuntati despre masurile de preventie pe care trebuie sa le respecte, iar cumparatorii sunt rugati sa evite formarea de grupuri de persoane.

Coronavirus: Cate ventilatoare mecanice sunt in spitalele din Romania

Romania dispune in acest moment de 1. 361 de aparate de ventilare mecanica, vitale in cazul complicatiilor cauzate de coronavirus. Cate teste pentru diagnosticarea coronavirus sunt disponibile in spitalele din Romania?.

Un medic din Romania a anuntat ca are leacul pentru coronavirus. Ce a urmat apoi

Un medic din Romania a anuntat recent faptul ca a gasit leacul pentru coronavirus. Totul s-a dovedit a fi un intreg scenariu de film. Cine este protagonistul si ce a urmat dupa anuntul cel mare? Un medic din Romania a anuntat ca are leacul pentru coronavirus Scenariu de film mut asa ar putea fi .

Teatrele din Romania care transmit spectacolele online in perioada crizei de coronavirus

Teatrele din Romania si-au suspendat temporar activitatea in contextul crizei de coronavirus. Unele dintre ele, insa, au anuntat ca vor transmite spectacolele online pentru cei care achizitioneaza bilete.

Peste 300.000 de firme din Romania vor fi afectate de al doilea val al crizei coronavirus

Peste 300. 000 de firme din Romania vor fi afectate de al doilea val al coronacrizei economice, multe dintre ele incepand saptamana cu deciziile de trimitere in somaj tehnic pentru angajati si, din pacate, cu disponibilizarea unor angajati, arata o analiza a unei firme de consultanta.

Digi24: De ce e Timisoara centrul vindecarilor de COVID-19 din Romania: Folosim alta schema de tratament fata de restul tarii

Timisoara are cel mai prolific spital de boli infectioase din Romania: 43 de pacienti internati cu noul coronavirus au fost declarati vindecati si externati. La Bucuresti s-au vindecat 11 pacienti, 3 la Craiova, 2 la Constanta si 1 la Iasi.

Ce schema de tratament a folosit medicul care a vindecat cei mai multi pacienti din Romania

Romanii se bucura pentru faptul ca numarul pacientilor vindecati de coronavirus creste pe zi ce trece. Cu toate astea, se asteapta inca varful imbolnavirilor care pare ca nu e departe, arata specialistii. Ce schema de tratament a folosit medicul care a reusit sa-i insanatoseasca pe cei mai multi de COVID-19? Tratament coronavirus: Ce a folosit .

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )