Libnet.ro
UNICEF

13:30

HARTA SALARIILOR din Romania! Topul judetelor cu cele mai mari castiguri lunare

B1 B1,
HARTA SALARIILOR din Romania! Topul judetelor cu cele mai mari castiguri lunare

Angajatii din Bucuresti se plaseaza in topul salariilor la nivel national , cu castiguri medii de 3. 116 de lei net pe luna in 2017, in crestere cu 7% fata de anul 2016. Pe urmatoarele locuri in topul. continuă pe B1

Un fost angajat dezvaluie cele mai ascunse secrete din spatele unuia dintre cele mai populare lanturi de restaurante

Secretele din spatele celor mai mari lanturi de restaurante ies la iveala atunci cand fosti angajati decid sa rupa tacerea. Asa s-a intamplat si cu Nandos, unul dintre cele mai populare lanturi de.

Orasul din Romania unde se traieste cel mai rau

Orasele desemnate ca fiind cele mai dezavantajoase din punct de vedere al costului vietii sunt Resita, Alexandria, Vaslui, Focsani, Piatra-Neamt, Satu-Mare, Tulcea, Calarasi, Botosani si Braila, potrivit.

Joi si vineri dimineata vor fi cele mai scazute temperaturi din aceasta perioada. 29 de judete sunt sub cod portocaliu de ger, iar in restul judetelor este cod galben de ger, ninsori si viscol

Cele mai scazute temperaturi din aceasta perioada, cu temperaturi care vor cobori chiar si la - 25 de grade Celsius, vor fi inregistrate in aceasta dimineata, iar Capitala si 29 de judete se afla sub cod portocaliu de ger pana vineri seara, potrivit news. ro. Scolile din Capitala si din opt judete vor fi inchise in continuare toata saptamana.

S-A AFLAT! Acestea sunt CELE MAI SIGURE orase si cartiere din Romania

Potrivit unui studiu realizat recent, cele mai sigure cartiere sunt considerate a fi Sub Arini din Sibiu, Grigorescu si Gruia din Cluj-Napoca, Trei Stejari din Sibiu si Racadau din Brasov. La polul opus se.

FOTO Unul dintre cele mai valoroase edificii in stil baroc din Romania a intrat in proces amplu de reabilitare. Cat costa lucrarile

Peste 27 de milioane de lei vor costa lucrarile de reabilitare ale Palatului Baroc,unul din cele mai valoroase edificii construite in stil baroc pe teritoriul Romaniei. Lucrarile se vor finaliza in 2020.

Apartamentele neconventionale, printre cele mai atractive investitii imobiliare in 2018

Apartamentele in cladiri cu regim mic, cele atipice ca dimensiuni, precum si casele care permit transformarea lor in sedii de firme sau spatii comerciale sunt printre cele mai profitabile investitii imobiliare in 2018, potrivit unei analize realizate de catre Wizmo. ro, platforma imobiliara dedicata atat sectorului rezidential, cat si celui de business, si RE/MAX Grup de Lux, una dintre francizele RE/MAX Romania.

ANALIZA Care sunt cele mai atractive investitii imobiliare in 2018

Apartamentele in cladiri cu regim mic, cele atipice ca dimensiuni, precum si casele care permit transformarea lor in sedii de firme sau spatii comerciale sunt printre cele mai profitabile investitii imobiliare in 2018, potrivit unei analize realizate de catre platforma imobiliara Wizmo. ro si RE/MAX Grup de Lux, una dintre francizele RE/MAX Romania.

Locul unde se afla cele mai frumoase sate din tara noastra

Nu trebuie sa iesi din Romania ca sa gasesti peisaje rustice superbe, asemeni celor din Elvetia sau Franta. Le avem si noi. Si nu numai ca le avem, dar sunt cam de o suta de ori mai pitoresti. Am pregatit ma.

ANALIZA Cand iarna nu cedeaza - Care au fost cele mai reci zile de martie din istorie - De la -31 de grade, la zapezi record

Martie este prima luna de primavara si in unii ani temperaturile trec si de 25 de grade. Insa au fost destule cazuri de-a lungul ultimului secol cand minimele au scazut in Romania sub -20 de grade in numeroasele locuri, culminand cu -31 de grade. Nu au lipsit nici zilele cu strat de zapada consistent, chiar si de peste jumatate de metru. In articol puteti citi despre cele mai reci zile de martie si despre recordurile pe care le-a adus a treia luna din an.

De cele mai multe ori, procedura insolventei incepe prea tarziu, cand pericolul de faliment este major

Insolventa unei companii poate fi anticipata pe criterii obiective inca din stadiul incipient, cand avem in vedere insolventa iminenta, conform domnului Stan Tirnoveanu, prim-vicepresedinte al Uniunii Nationale a Practicienilor in Insolventa din Romania UNPIR), care atrage atentia ca, de cele mai multe ori, aceasta procedura incepe prea tarziu, cand pericolul de faliment este major.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )