Libnet.ro
UNICEF

22:15

Cele mai grave tipuri de depresie ar putea fi tratate cu acest medicament

Playtech Playtech,
Cele mai grave tipuri de depresie ar putea fi tratate cu acest medicament

O treime din cei care sufera de tulburare de depresie majora sunt imuni la formele curente de tratament, dar esketamina ar putea schimba acest lucru. Esketamina este inrudita cu ketamina, un medicament care este folosit ca anestezic si ca drog de relaxare. Ar putea fi cea mai buna optiune pentru cei care sunt rezistenti la []. continuă pe Playtech

Peste 2.700 de abonati au ramas fara curent electric din cauza viscolului. in ce zone sunt cele mai grave probleme

Peste 2. 700 de abonati au ramas fara curent electric din cauza vantului puternic. Din cauza conditiilor meteo deosebite au fost afectate retelele electrice din raza de activitate a societatii E-Distributie Dobrogea.

Comisia Europeana trimite zeci de milioane de euro in unul dintre cele mai sarace judete din Romania. Banii ar putea sa ramana necheltuiti

Un comunicat de presa, remis zilele trecute, anunta cu mare pompa ca unul dintre cele mai sarace judete ale Romaniei a primit, de la Comisia Europeana, o finantare de peste 57 de milioane de euro, bani alocati Romaniei prin semnatura comisarul european pentru politica regionala Corina Cretu.

DOLIU in lumea modei! Din pacate, A MURIT una dintre cele mai cunoscute CREATOARE DE MODA, dupa o LUNGA SUFERINTA!

Una dintre cele mai cunoscute creatoare de moda elvetiene, Christa de Carouge a incetat din viata la varsta de 81 de ani, dupa in urma unei boli grave, au confirmat miercuri surse apropiate, ca.

Cum arata una dintre cele mai complicate intersectii din Europa

Sunt intersectii menite sa dea batai de cap oricarui sofer, cu mai multa sau mai putina experienta. Odata cu aparitia GPS-urilor, misiunea conducatorilor auto a fost usurata. Unul dintre cele mai complicate sensuri giratorii din lume se afla in orasul britanic Swindon. Acesta da zilnic batai de cap mai ales soferilor care sunt in trecere [].

Creditele bancare pentru o perioada de la doi la cinci ani sunt cele mai accesate

Cele mai solicitate credite in valuta, in decembrie 2017, au fost creditele pe termene de la doi pana la cinci ani: 46,63% din totalul creditelor in valuta. Acestea fiind acordate cu o rata medie a dobanzii de 4,72%, transmite IPN.

Orasele din Romania care au cele mai mici preturi pentru locuinte

Prima pozitie in topul oraselor resedinta de judet cu cele mai mici preturi pe metrul patrat din Romania se claseaza Resita si Giurgiu Cele doua au o medie de 460 de euro pe metrul patrat.

Cine este tanarul care a descoperit una dintre cele mai mari erori din industria calculatoarelor

Jann Horn are 22 de ani si este de origine germana. Tanarul a devenit faimos dupa ce a descoperit una dintre cele mai mari erori ale unui cip de calculator. Tanarul a descoperit eroarea accidental,.

Care sunt cele mai ciudate meserii din lume. Cu ce se ocupa, de fapt, pipaitorul de fete si ce face mulgatorul de serpi

Impingatorul de oameni in metrou, bocitorul de profesie si pipaitorul de fete sunt doar cateva dintre cele mai ciudate meserii din lume.

Care este satul cu cele mai scazute temperaturi de pe glob

Locul cu cele mai scazute temperaturi de pe glob s-a dovedit a fi un sat rusesc din Siberia Oimiakon. in luna ianuarie, temperaturile medii ajung la -50 de grade Celsius, insa recent termometrele au.

Fostul sef ANAF Gelu Diaconu semnaleaza ca o lege promulgata recent sterge obligatii fiscale pentru smecheri din imobiliare care au construit pe persoana fizica cvartale de blocuri in cele mai luxoase zone ale tarii

Gelu Stefan Diaconu, fost sef al ANAF, atentioneaza intr-o postare pe Facebook, miercuri, ca o lege privind anularea unor obligatii fiscale, adoptata de Parlament la finalul anului trecut si promulgata in urma cu doua zile de presedintele Klaus Iohannis, sterge dintr-un condei datoriile smecherilor, baronilor locali si ale familiilor politrucilor cu afaceri in imobiliare. Mai exact, sustine Diaconu, Legea 29/2018 anuleaza impozite si contributii sociale pentru dezvoltatori imobiliari ce au construit cvartale de blocuri de birouri si locuinte in cele mai luxoase zone ale tarii, dar ca acesti smecheri, pentru a evita plata taxelor catre stat, au construit pe persoana fizica platind impozite neglijabile in acelasi cuantum prevazut in Codul Fiscal pentru amaratii care au tranzactii ocazionale. Legea a fost initiata de patru parlamentari PNL, intre care si Raluca Turcan.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )