Libnet.ro
UNICEF

20:46

Presedintele Belarusului anunta ca nu vor avea loc noi alegeri prezidentiale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Presedintele Belarusului anunta ca nu vor avea loc noi alegeri prezidentiale

Presedintele Belarusului, Aleksandr Lukasenko, a anuntat astazi ca nu vor avea loc noi alegeri prezidentiale, in pofida cererilor opozitiei si a protestelor antiguvernamentale din intreaga tara. continuă pe Ziarul Bursa

Ziua Marinei, in pandemie de COVID-19. Cum va avea loc, in ciuda restrictiilor impuse

Spectacol atipic de Ziua Marinei, caci, din cauza restrictiilor impuse de pandemia de COVID-19, localnicii si turistii nu vor mai putea asista la exercitiile militare. Astfel, ceremoniile fastuoase au disparut de pe faleza din Constanta, iar unele activitati s-au mutat in online. Ziua Marinei Romane 2020 pe vreme de pandemie Ziua Marinei Romane din .

Noua vacanta pentru bugetarii, in august. Anuntul a fost facut acum. Cand vor avea noul liber

Veste buna pentru bugetari! Cei care se afla in categoria precizata vor avea parte de o noua vacanta in luna august. Oficialii au facut anuntul. Cand vor avea liber acestia? Alta vacanta pentru bugetari in luna august Bugetarii au parte de o minivacanta la finele lunii august. Angajatii din sistemul public vor avea liber 5 .

Horoscop 17-23 august. Zodiile care vor avea mare noroc. Cine are ghinion la locul de munca

Astrologii au realizat horoscopul saptamanii 17-23 august. Iata ce te asteapta, in functie de zodie, in zilele care urmeaza! Daca unii nativi au mare noroc in dragoste, altii au parte numai de ghinioane. Horoscop BERBEC Sunteti nemultumit de viata familiala, dar si de locul de munca, asa ca va ganditi serios la o vacanta. Numai .

Statele Unite vor avea oficial prezenta militara permanenta pe teritoriul Poloniei

Statele Unite vor avea oficial prezenta militara permanenta pe teritoriul Poloniei. Dupa mai multi ani in care autoritatile de la Varsovia au pledat la Washington pentru necesitatea consolidarii apararii in fata Rusiei, azi cele doua tari au semnat acordul care consfinteste aceasta colaborare, conform Digi24.

Ce tarif au, de fapt, Brigitte si Florin Pastrama. Ce emisiune vor avea la Antena Stars

Cat vor incasa Brigitte si Florin Pastrama pentru rolul de protagonisti in propria emisiune? Bianca Dragusanu si Alex Bodi aveau alte tarife daca acceptau pana la capat oferta producatorilor. Cat vor incasa Brigitte si Florin Pastrama la emisiunea lor? Desi initial Bianca Dragusanu si Alex Bodi trebuiau sa fie in prim-plan in noul reality, planul .

Majorarea salariilor profesorilor nu va mai avea loc pe 1 septembrie 2020. Pentru ce data se amana cresterea cu 16%

Ministerul Educatiei anunta majorarea salariilor profesorilor cu 16%, de la 1 septembrie 2020. Rectificarea bugetara amana insa aceasta masura. Majorarea salariilor profesorilor, amanata cu.

Congresul de fuziune USR PLUS va avea loc maine

Delegati ai USR si ai PLUS se vor reuni maine, intr-un Congres desfasurat online, in vederea adoptarii protocolului de fuziune a celor doua partide.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.237 seconds )