Libnet.ro
UNICEF

16:45

HOROSCOP. Cei mai de incredere nativi din zodiac. Pe ei te poti baza in orice situatie

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Cei mai de incredere nativi din zodiac. Pe ei te poti baza in orice situatie

Daca cauti un prieten de incredere, care sa fie acolo pentru tine in orice moment si pe care te poti baza cand ai nevoie, atunci ar trebui sa ii ai prin preajma pe nativii acestor zodii: RAC HO. continuă pe Antena3

NOTRE-DAME. Unul dintre cei mai mari arhitecti din lume, despre incendiul devastator de la Catedrala Notre-Dame. Cat timp ar putea dura lucrarile de reconstructie

Arhitectul sef care a lucrat la resturarea Catedralei din Koln a spus, dupa incendiul cumplit izbucnit la Paris, ca lucrarile de reconstructie ale Catedrealei Notre-Dame ar putea dura cateva zeci de.

Profesor Dr. Cristian Radu Popescu, unul dintre cei mai buni medici din tara a murit!

Spitalul Clinic Coltea anunta ca a incetat din viata Dr. Cristian Radu Popescu, profesor de o incontestabila reputatie, in varsta de 73 de ani si medic chirurg ORL de exceptie. Cu o cariera de peste 40.

Top 10 cele mai bune spitale din lume

Topul celor mai bune spitale din lume cuprinde clinici din 11 state, dintre care 4 se afla in Europa: Germania, Franta, Marea Britanie si Elvetia. Studiul intreprins de cei de la Newsweek s-a bazat pe mai multe date, printre care recomandarile.

VIDEO: Cel mai frumos aeroport din lume inaugureaza o fantana gigant

Changi Airport din Singapore este considerat a fi cel mai frumos aeroport din lume. Acest statut va deveni si mai cimentat cand, pe 17 aprilie, va deschide oficial o atractie indoor incredibila Jewel.

Cel mai mare avion din lume a decolat si provocarile abia acum incep

Stratolaunch e cel mai mare avion din lume, judecat dupa latime. Iar acum tocmai a decolat in primul test de acest tip. Stratolaunch este un avion cu o latime a aripilor de117 metri si.

VIDEO Cel mai mare avion din lume a efectuat primul sa zbor. La ce va fi folosita aeronava cu o anvergura a aripilor de 117 metri

Cel mai mare avion din lume din punct de vedere al anvergurii aripilor a efectuat primul sau zbor, informeaza bbc. com.

Rares Bogdan: Tudorel Toader e un INFRACTOR cu staif, iar Eugen Nicolicea este cel mai toxic BOLSEVIC din Parlament

Tudorel Toader e un infractor cu staif, Calin Popescu Tariceanu este un infractori de tip pedigre, iar Eugen Nicolicea este cel mai toxic bolsevic din Parlament, a declarat Rares Bogdan, la o intalnire cu.

Conspiratii. Asasinii, cea mai temuta organizatie din lume

Ana Maria Bujor si Alexandru Ganci au vorbit in editia de sambata a emisiuniii Conspiratii despre cea mai temuta organizatie din lume, asasinii de la care se spune ca au pornit toate societatile secrete.

HOROSCOP. Top femei din zodiac care ofera cele mai bune partide de amor! Sunt de neinlocuit

Iata care sunt femeile alaturi de care barbatii vor trai partide de amor memorabile. HOROSCOP Berbec. Femeia din aceasta zodie stie cum sa starneasca imaginatia unui barbat si are o.

HOROSCOP. Cele mai prefacute zodii

Oamenii sunt falsi din diverse motive. Unii exagereaza sau mint pentru ca simt ca nimeni nu ii va placea pentru cine sunt cu adevarat. Altii au intentii ascunse, cum ar fi sa manipuleze sau sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )