Libnet.ro
UNICEF

09:30

HOROSCOP. Zodiile care nu vor avea aventuri de-o vara

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Zodiile care nu vor avea aventuri de-o vara

Vara nu aduce iubire si aventuri pentru aceste trei semne zodiacale. HOROSCOP RAC - Te sperie orice aventura care te-ar putea scoate din zona de confort, asa ca nu vei incerca nimic. Daca esti intr-o relatie. continuă pe Antena3

HOROSCOP luna IULIE 2019: Zodiile care vor avea cea mai romantica luna. Stralucesc si iubesc

Luna Iulie 2019 este cea mai romantica pentru aceste trei semne zodiacale. HOROSCOP RAC - Lucrurile devin serioase pentru tine. Daca esti intr-o relatie, o vei duce la un alt nivel. Daca esti singura, ti-ai.

HOROSCOP luna IULIE 2019: Zodiile care vor avea o luna groaznica, insa totul se intampla cu un motiv

Luna Iulie 2019 nu aduce nimic bun pentru aceste trei semne zodiacale. HOROSCOP BERBEC - Nu te simti deloc in apele tale. Te simti trista si nesigura. Nu reusesti sa comunici cu familia si ai probleme in.

HOROSCOPUL saptamanii 1 - 7 iulie 2019: Zodiile care vor avea o saptamana perfecta. Se simt binecuvantate

HOROSCOPUL saptamanii 1 - 7 iulie 2019 aduce doar lucruri bune pentru aceste trei zodii. HOROSCOP RAC - Apar schimbari uriase in viata ta si incepi sa te transformi. Asteapta-te sa iti schimbi modul de gandire si.

FOTO Primaria Cluj-Napoca face zece parcuri noi care vor avea in total 110 hectare, urmand sa investeasca pana la 100 milioane de euro

Primaria Cluj-Napoca vrea sa faca zece parcuri care vor avea in total 110 hectare. Amenajarea acestora va costa, in total, intre 90 si 100 milioane de euro, a declarat primarul Emil Boc pentru HotNews. ro. Circa 40 milioane de euro ar putea veni din fonduri europene. O parte sunt spatii verzi noi, altele presupun amenajarea unor zone verzi lasate in paragina. Proiectele sunt in diverse stadii: pentru unele abia se stabileste locatia, pentru altele s-au facut studiile de fezabilitate, concursurile de solutii si s-au atribuit contractele de executie, a postat primarul pe pagina de Facebook. Cele mai mari vor fi Parc Est - 46,19 ha, Padurea Clujenilor 21,3 ha) si Zona verde Cetatuia 10 ha).

Ordonanta privind transportul alternativ. Ce obligatii vor avea pasagerii si soferii de ride-sharing

Ordonanta de Urgenta care ofera baza legala pentru serviciile de tip Uber sau Bolt a fost publicata,.

Veste buna pentru parinti. Vor avea zile libere platite cand scolile se inchid din cauza vremii

Parintii isi vor putea lua zile libere platite ca sa stea cu copiii acasa atunci cand scolile sau gradinitele se inchid din cauza vremii sau in alte situatii extreme. Legea a fost adoptata saptamana.

Care sunt comisiile in care vor activa eurodeputatii romani

Cinci eurodeputati romani vor face parte din Comisia pentru libertati civile, justitie si afaceri interne LIBE) a Parlamentului European, conform componentei comisiilor de specialitate ale PE stabilita de.

Au incurcat codurile penale. Cei peste 70 de parlamentari care vor sa-i oblige prin lege pe copii sa-si intretina parintii nu cunosc legislatia actuala

Cei 73 de parlamentari, majoritatea PSD, semnatari ai proiectului de lege care vrea sa ii oblige pe copii sa-si intretina parintii si bunicii ce au nevoie de sprijin material s-au incurcat in Codurile penale atunci cand au prevazut sanctiuni pentru cei care nu respecta aceste obligatii. Ei fac trimitere la un articol care intr-adevar se refera la infractiuni contra familiei, dar in vechiul Cod penal. in noul Cod penal, articolul invocat vizeaza neglijenta in pastrarea informatiilor - infractiuni de serviciu.

Ce spun parintii despre proiectul PSD de a plati elevii care vin la scoala: Care vor fi asteptarile lor ulterioare, in viata de zi cu zi?

Sistemul de invatamant romanesc continua sa fie supus diferitelor experimente venite din sfera politicului. in spatiul public sunt lansate fel de fel de idei care, mai apoi, se pot concretiza in masuri legislative. Experimentele se fac pe seama elevilor, profesorilor si parintilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )