Libnet.ro
UNICEF

22:15

HOT! Eminem a dezvaluit un fragment dintr-o noua piesa Dont Front feat. Buckshot!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Eminem a dezvaluit un fragment dintr-o noua piesa Dont Front feat. Buckshot!

Trebuie sa precizam mai intai faptul ca piesa Dont Front nu e inclusa pe editia standard a albumului The Marshall Mathers LP 2. Fanii lui Eminem care isi vor achizitiona online atat jocul Call Of Duty: Ghosts, cat si noul material al rapperului, vor avea acces la acest bonus track. Compusa in stilul anilor 90, . continuă pe Devorator Monden

HOT! Cher Lloyd a interpretat live in premiera o noua piesa de pe viitorul album Goodnight!

Noul track, despre care inca nu se stie daca are sanse sa fie lansat ca single oficial, a fost interpretat live in versiune acustica in cadrul unei sesiuni a site-ului billboard. com. Goodnight va fi inclusa pe cel de-al doilea album din cariera lui Cher Lloyd, intitulat Sorry Im Late, care este asteptat sa se lanseze .

HOT! Justin Bieber prezinta noua piesa din cadrul seriei Music Mondays Bad Day!

Avem parte de un nou inceput de saptamana, dar si de o noua piesa marca Justin Bieber. Noul single promotional din cadrul seriei Music Mondays se intituleaza Bad Day si este lansata oficial astazi, patru noiembrie. Bad Day se evidentiaza prin sound-urile de chitara acustica, Justin Bieber vorbind in noua sa piesa despre durere si .

HOT! Lady Gaga prezinta o noua piesa de pe Artpop! Asculta aici trackul Dope!

Lady Gaga prezinta Dope, cunoscuta initial sub titlul I Wanna Be With You, track ce reprezinta cel de-al doilea single promotional extras de pe viitorul album al artistei, ARTPOP, dupa piesa Venus lansata in urma cu aproximativ o saptamana. Noul single promotional a fost produs de legendarul Rick Rubin si compus de Lady Gaga insasi .

HOT! Lil Kim revine si lanseaza o noua piesa Dead Gal Walking!

Excentrica rapperita nu putea sarbatori mai bine Halloweenul decat prezentandu-le fanilor sai primul single extras de pe viitorul sau mixtape, intitulat Hard Core 2K13, care va fi lansat pe 29 noiembrie. Dead Gal Walking este o piesa cu iz dancehall, avand un titlu in ton cu sarbatoarea care tocmai a trecut. We live by the .

Justin Bieber va continua seria Music Mondays cu o noua piesa Bad Day!

Luni, patru noiembrie, artistul canadian ne va face cunostinta cu cel de-al cincilea single promotional din cadrul seriei Music Mondays, intitulat Bad Day. Piesa va fi lansata pe iTunes in aceeasi zi. Concomitent, Justin Bieber a dezvaluit si coperta piesei Bad Day in centrul careia este infatisat un nou simbol, asa cum ne-am obisnuit. Simbolul .

Fresh! Shin Jae emotioneaza inimile fanilor cu o noua piesa I Hope You Come Back Because Of This Song!

Artistul sud-coreean, cunoscut pentru faptul ca inregistreaza mai mult piese pentru coloanele sonore ale filmelor si mai putin pentru propriile proiecte muzicale, isi face comebackul cu o noua balada care se potriveste perfect cu sezonul rece ce se apropie. I Hope You Come Back Because Of This Song este noua piesa a lui Shin Jae .

Ed Sheeran a interpretat live in cadrul unui concert o noua piesa New York!

In urma cu cateva zile artistul britanic a intepretat live in premiera un alt nou track, intitulat So In Love. Seria dezvaluirilor in materie de noi piese continua cu New York, trackul fiind intepretat live in premiera in cadrul unuia dintre show-urile sustinute de Ed Sheeran zilele acestea pe Madison Square Garden. Ca sa isi .

HOT! Frumoasa artista, LARY, debuteaza cu o piesa super, intinulata On My Own !

Casa de productie Drum Box Production lanseaza o noua artista pe piata muzicala: LARY! Pe numele sau real Florentina Staicu, LARY debuteaza chiar de ziua ei de nastere cu single-ul On My Own, cadou pe care il face chiar ea potentialilor fani. in aceasta piesa este vorba despre o dragoste la care nu se poate .

HOT! Matteo lanseaza un nou videoclip, pentru piesa Panama!

Matteo lanseaza unul dintre cele mai vesele videoclipuri ale finalului de an cu Panama, o multime de dansatori si multa energie pozitiva! Filmarile pentru Panama s-au desfasurat pe durata unei nopti, iar regia si productia au fost asigurate de Lanoy Video Production. Panama este un clip de imagine, care se bazeaza foarte mult pe dans.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )