Libnet.ro
UNICEF

07:30

HOT! T-Pain ne incalzeste cu un nou videoclip fierbinte, pentru piesa Work!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! T-Pain ne incalzeste cu un nou videoclip fierbinte, pentru piesa Work!

Noua piesa a rapperului american este extrasa de pe viitorul sau album, intitulat Stoicville: The Phoenix, al cincilea material de studio din cariera sa care este programat sa se lanseze anul viitor. Nu se stie inca exact daca Work este un single oficial sau un single promotional al albumului. Temperaturile scazute si ninsoarea ne bat . continuă pe Devorator Monden

HOT! Corina a lansat un nou videoclip, pentru piesa Miss boboc ft. Junior High!

Corina a lansat un videoclip pentru noul ei single, Miss Boboc, o colaborare cu Junior High, ce a fost produsa in studioul DeMoga. Corina isi surprinde fanii cu un videoclip dinamic, tineresc si plin de culoare. Artista a decis sa lanseze lyric video-ul sub forma de videoclip, impachetat in efecte speciale dinamice si culori vii .

HOT! Untouchable revin cu un nou videoclip, pentru piesa Trip!

Trip este prima piesa lansata de Sleepy si D. Action, membrii Untouchable, in doi ani de zile, baietii fiind ocupati in acest interval de timp cu instruirea in cadrul armatei. Drept cadou pentru fanii nerabdatori care asteptau comebackul lor, grupul sud-coreean au filmat si clip oficial pentru noua lor piesa. Produsa de colaboratorul loial al .

HOT! Britney Spears prezinta 2 noi teasere pentru videoclipul piesei Perfume!

Maine, 10 decembrie, cantareata Britney Spears ne va oferi cel mai nou videoclip al sau, pentru piesa Perfume, extrasa ca single oficial de pe recent lansatul album Britney Jean. Dupa ce a dezvaluit un prim teaser pe pagina sa de Vevo, diva americana si-a mai incantat fanii cu doua sneek peak-uri postate pe contul sau .

HOT! Tudor Turcu lanseaza primul videoclip din cariera Nu minti!

Dupa ce a luptat cu mii de concurenti in cadrul concursului X Factor, castigatorul celei de-a 2 a editii, Tudor Turcu, ne prezinta primul sau videoclip. Compusa de Gabriel Huiban, Nu minti este o balada rock ce accentueaza timbrul puternic a lui Tudor Turcu si ii pune in valoare calitatile muzicale, pe care le-a demonstrat .

VIDEO. Andra lanseaza un nou videoclip, pentru piesa Atata timp cat ma iubesti.

Andra lanseaza azi un nou videoclip, pentru single-ul Atata timp cat ma iubesti, interpretat impreuna cu Marius Moga. Clipul, in regia lui Iulian Moga, a fost filmat in cinci locatii: intr-o casa din zona Parcului Carol, la salonul Beauty District, la restaurantul La Brasserie si, in final, la clubul Fabrica. Povestea clipului surprinde modul in care Andra isi petrece ziua de nastere: artista se trezeste, se pregateste pentru o noua zi, apoi primeste cadou o masina, la salonul de .

Lee Min Ho lanseaza un videoclip emotionant pentru piesa Painful Love!

Noua piesa a actorului si cantaretului sud-coreean Lee Min Ho apare pe coloana sonora a celebrului serial The Heirs, in cadrul caruia cantaretul joaca rolul personajului Kim Tan. De altfel, piesa Painful Love este nici mai mult nici mai putin decat tema principala a personajului sau. Trackul este descris ca fiind o frumoasa balada care .

HOT! Doddy lanseaza un nou single, Iubire sau razboi, alaturi de Ana si Puya!

Doddy, unul dintre cei mai talentati tineri rapperi romani, lanseaza noul sau single, Iubire sau razboi. Piesa este o coproductie MusicExpertCompany MediaPro Music si reprezinta in acelasi timp o colaborare a lui Doddy cu Ana, avandu-l drept special guest pe Puya! Single-ul prezinta povestea duelului din cadrul cuplului pe care barbatul si femeia .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1942 seconds )