Libnet.ro
UNICEF

00:07

Hotararea de ultima ora a magistratilor. A fost eliberat din inchisoare, iar decizia este definitiva

Playtech Playtech,
Hotararea de ultima ora a magistratilor. A fost eliberat din inchisoare, iar decizia este definitiva

Tribunalul Bucuresti a hotarat definitiv. Un cunoscut om de afaceri a fost eliberat conditionat din Penitenciarul Rahova, unde executa 11 ani de inchisoare. Magistratii au hotarat: a fost eliberat din inchisoare; decizia este definitiva Sorin Ovidiu Vintu, afacerist cunoscut publicului ca proprietar al trustului media Realitatea-Catavencu si prin scandalul Fondului National de InvestitiiFNI), va fi . continuă pe Playtech

Sorin Ovidiu Vintu va fi eliberat din inchisoare. Decizia magistratilor este definitiva

Sorin Ovidiu Vintu va fi eliberat din Penitenciarul Rahova, dupa ce Tribunalul Municipiului Bucuresti TMB) a admis solicitarea sa, decizia magistratilor fiind definitiva.

Ultima ora! Un roman a fost gasit mort in apartamentul sau din Italia. in ce conditii a fost scos barbatul din casa

Un roman in varsta de 64 de ani a fost gasit mort in propria locuinta, dupa ce vecinii nu-l mai vazusesera de 4 zile. Potrivit cunostintelor, barbatul locuia singur intr-un apartament din Torino, de pe strada Bignone a Pinerolo. Cum a fost gasit romanul Vecinii, care obisnuiau sa-i duca barbatului roman mancare si sa-l ajute .

Decizie de ultima ora pentru mii de mame din Romania. Guvernul a facut anuntul

In cursul zilei de astazi, la Palatul Victoria au fost facute declaratii de presa de catre ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, si de seful Cancelariei Prim-Ministrului, Ionel Danca. Decizie de ultima ora pentru mii de mame din Romania. Guvernul a facut anuntul Printre declaratiile de presa facute in plin context de criza epidemiologica .

Ludovic Orban si Nelu Tataru, anunt de ultima ora pentru toti romanii

Ludivic Orban si Nelu Tataru au sustinut astazi o conferinta de presa. Prim-ministrul Ludovic Orban a ajuns la Ministerul Sanatatii pentru intalnire de lucru cu Nelu Tataru, noul ministru al Sanatatii, dupa ce Victor Costache a demisionat din functie. Ludovic Orban si Nelu Tataru, anunt de ultima ora pentru toti romanii La iesire, Ludovic Orban .

Ultima ora! Accident cu victime pe soseaua de centura din Bucuresti. Circulatia este blocata

Un accident grav a avut loc in aceasta dimineata pe soseaua de centura din Bucuresti, dupa ce un TIR si autoturisme s-au ciocnit. in acest moment circulatia rutiera pe sensul catre A2 este oprita. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane a anuntat cu cateva minute in urma ca pe soseaua de centura a .

Ce se intampla cu banii pensionarilor din Romania. Ministrul Muncii, anunt de ultima ora

Pandemia de coronavirus a zdruncinat toate domeniile de activitate din temelii. Astfel, atat in mediul privat, cat si la stat, oamenii se gandesc daca vor mai avea locuri de munca, ce se intampla cu salariile, dar si cu pensiile lor. intr-o postare pe facebook, ministrul muncii, Violeta Alexandru a transmis romanilor sa stea linistiti pentru .

Ultima ora! ONU cere eliberarea imediata a detinutilor din intreaga lume pentru a evita focarul produs de COVID-19

Inaltul Comisar al Natiunilor Unite pentru Drepturile Omului, Michelle Bachelet, a cerut ieri guvernelor sa ia masuri urgente pentru a proteja sanatatea si siguranta detinutilor, precum si a altor centre inchise, ca parte a eforturilor de a evita pandemia de coronavirus. inchisoarile risca sa devina focare de coronavirus Fosta presedinta din Chile a mentionat ca .

Ultima ora! intre ce ore vor putea circula pe strazi persoanele de peste 65 de ani.

In urma declaratiei de presa sustinuta ieri la ora 22:00, ministrul Marcel Vela le-a explicat cetatenilor continutul Ordonantei militare 3 prin care se anunta restrictii mult mai aspre decat cele ale Ordonanetei militare 2. Astfel, Marcel Vela a anuntat conditiile stricte cu privire la circulatia persoanelor pe strazi. Printre noile reguli adoptate se numara si .

Biserica Ortodoxa Romana, decizie de ultima ora! Credinciosii din intreaga tara, indemnati sa se roage impreuna la ora 12.00, de Buna Vestire

Decizie de ultima ora luata de Biserica Ortodoxa Romana! Toti credinciosii sunt indemnati sa se roage la ora 12. 00, cand vor rasuna clopotele tuturor bisericilor din tara.

Managerul Spitalului Judetean Suceava Vasile Rimbu a fost suspendat din functie in locul lui a fost numit un medic pediatru

La solicitarea Ministerului Sanatatii, managerul de la Spitalul Judetean Suceava a fost suspendat din functie, a declarat pentru HotNews. ro vicepresedintele CJ Suceava Viorel Seredenciuc. in locul lui Vasile Rimbu a fost numit pe perioada starii de urgenta doctorul Filip Florin, medic primar in specialitatea chirurgie si ortopedie pediatrica, sustine vicepresedintele CJ Suceava.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )