Libnet.ro
UNICEF

18:45

HTC Butterfly J este cel mai bine dotat telefon cu Android

Playtech Playtech,
HTC Butterfly J este cel mai bine dotat telefon cu Android

Taiwanezii au lansat in Japonia noul HTC Butterfly J, cu dotarimai bune decat oricare alt telefon produs de acestia in trecut. HTC a lansat un telefon cu specificatii mai bune decat flagship-ul sau One M9. Combinand unele elemente specifice modelului One M9+ si altele specifice lui One M9, acesta are o constructie de tip unibody [] HTC Butterfly J este cel mai bine dotat telefon cu Android Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

HTC introduce Butterfly J si ne arata ce ecran 2K putea avea One M9

Taiwanezii au lansat in Japonia noul HTC Butterfly J, cu dotarimai bune decat oricare alt telefon produs de acestia in trecut. HTC a lansat un telefon cu specificatii mai bune decat flagship-ul sau One M9. Combinand unele elemente specifice modelului One M9+ si altele specifice lui One M9, acesta are o constructie de tip unibody [] HTC introduce Butterfly J si ne arata ce ecran 2K putea avea One M9 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Nicolae Banicioiu: Cardul de sanatate este cel mai mare proiect din 1989, fiind 14,5 milioane de asigurati

Cardul national de sanatate este, cu cei 14,5 milioane de asigurati, cel mai mare proiect pe care l-a avut Romania dupa 1989, rolul acestuia fiind in principal de a opri frauda si scurgerile din sistemul sanitar, a declarat, marti, ministrul Sanatatii,.

VIDEO. Halep, Williams sau Sarapova, cine imita cel mai bine emoticonurile de pe internet

Simona Halep, 2 WTA, apare intr-un clip video in care imita, alaturi de alte jucatoare de top, diferite emoticon-uri, de la fete zambarete, pana la unele furioase sau triste.

Sergiu Oprescu - cel mai vehiculat nume pentru sefia ARB

Sergiu Oprescu, presedintele Alpha Bank, este cel mai vehiculat nume, in piata bancara, pentru sefia Asociatiei Romane a Bancilor ARB), in contextul in care Radu Gratian Ghetea incheie cel de-al doilea mandat consecutiv in fruntea Asociatiei.

Samsung Galaxy S6 Active ar putea fi cel mai rezistent telefon

Daca nu aveti grija foarte mare de telefonul vostru, dar va doriti un aparat cu specificatii premium, va puteti orienta catre achizitia unui Galaxy S6 Active. Desi Galaxy S5 a fost un smartphone destul de rezistent la apa si praf, nu acelasi lucru este valabil in cazul recent lansatului Galaxy S6. Din acest motiv, cei [] Samsung Galaxy S6 Active ar putea fi cel mai rezistent telefon Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Comertul angro in primul trimestru: produsele agricole brute s-au vandut cel mai bine, tranzactiile cu alimente au iesit pe minus

Afacerile din comertul cu ridicata angro) au crescut in medie, in primul trimestru cu 1,3%, arata Institutul National de Statistica.

De ce este Windows Phone probabil cel mai sigur sistem de operare pentru telefoane

Sansele ca tu sa citesti acest articol de pe telefonul mobil sunt foarte mari. Folosind smartphone-urile aproape la fiecare ora din zi, iar pe langa faptul ca facem apeluri sau trimitem SMS-uri, instalam aplicatii, navigam pe Internet si citim mailuri. Avand in vedere ca facem, practic, aproape toate lucrurile pe care le facem pe un PC, [] De ce este Windows Phone probabil cel mai sigur sistem de operare pentru telefoane Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

China a depasit SUA si a devenit cel mai mare importator de petrol din lume

China a detronat Statele Unite din pozitia de cel mai mare importator de titei pentru prima oara in luna aprilie si este de asteptat ca achizitiile tarii asiatice sa ramana la un nivel ridicat in ciuda economiei in pierdere de viteza, ceea ce va avea consecinte pe termen lung asupra pietelor petrolului, scrie Reuters.

Celebrul asasinat din istoria Romaniei: ultimele clipe din viata lui Mihai Viteazul. S-a opus, dar a fost atins mortal cu o halebarda

Asasinarea lui Mihai Viteazul este cel mai cunoscut complot din istoria Romaniei. Domnitorul care a reusit prima unire a celor trei provincii romane a murit dupa ce a fost taiat de halebarda lui Jacques Beauri.

Euro, la cel mai ridicat nivel din ultimele trei luni

Euro a atins, joi, cel mai ridicat nivel din ultimele trei luni in raport cu dolarul, sustinut de cresterea randamentelor obligatiunilor guvernamentale din zona euro, care tin cotatiile actiunilor in defensiva, transmite Reuters, conform Mediafax.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )