Libnet.ro
UNICEF

09:30

Idei de cadouri. Cele mai bune preturi la televizoare azi de la eMAG

Antena3 Antena3,
Idei de cadouri. Cele mai bune preturi la televizoare azi de la eMAG

Idei de cadouri de Craciun. Magazinul online eMAG are in aceasta perioada mai multe oferte atractive la televizoare, cu ocazia campaniei de oferte eMAGIA de Sarbatori. continuă pe Antena3

Romania este Tara cu cele mai mari preturi la carburanti. Franta iese in strada pentru mai putin.

Manifestatii de amploare si violente au loc in Franta, pretextul fiind cresterea preturilor la carburanti. Romania are la moment unul din cele mai ridicate tarife, desi este in coada clasamentului salariilor din Uniunea Europeana si detine si cele mai mari rezerve de hidrocarburi din spatiul comun.

Romania este tara cu cele mai mari preturi la carburanti. Franta iese in strada pentru mai putin

Manifestatii de amploare si violente au loc in Franta, pretextul fiind cresterea preturilor la carburanti. Romania are la moment unul din cele mai ridicate tarife, desi este in coada clasamentului salariilor din Uniunea Europeana si detine si cele mai mari rezerve de hidrocarburi din spatiul comun.

Cele mai tari fotografii din 2018 iti arata lumea care te lasa fara cuvinte

In fiecare an, National Geographic premiaza cele mai bune fotografii - iar acestea sunt de fiecare data spectaculoase. in fotografiile alese in acest an poti vedea oameni, crocodili, lebede,.

Sorana Cirstea spune adio Romaniei! Decizie radicala luata de una dintre cele mai bune jucatoare de tenis ale tarii

Sorana Cirstea a intrat intr-un con de umbra in ultimul an, din cauza rezultatelor sub asteptari pe care le-a avut.

Top 10 cele mai bune filme care apar pe micile si marile ecrane in perioada Craciunului

Pe langa cadourile de Craciun si masa luata in familie, un film bun completeaza spiritul Craciunului. Marile case de filme au programat pentru acest sezon filme de calitate, fie ca vorbim de cinema sau de site-urile de distributie, potrivitcountryliving. com.

TOP Care sunt cele mai fiabile masini second-hand aflate pe piata europeana

In materie de fiabilitate, masinile japoneze si coreene aflate pe piata second-hand europeana par sa faca legea, se arata intr-un studiu Driver Power. Concret, in top zece al celor mai bune astfel de masini se afla opt modele cu origini asiatice si numai doua ale unor producatori europeni.

Doua filme romanesti in topul celor mai bune filme ale anului 2018, realizat de revista americana The New Yorker

Inimi cicatrizate, de Radu Jude, si Fotbal infinit, de Corneliu Porumboiu, se regasesc in topul celor mai bune filme ale anului 2018, realizat de revista americana The New Yorker.

Cele mai importante motive pentru care sa faci sex mai des

Sexul este unul dintre aspectele cele mai importante cand vine vorba de fericirea unui cuplu. Cat de des intretin doi indragostiti relatii intime este unul dintre subiectele la care oamenii de stiinta au reusit sa gaseasca raspuns.

Cele mai ciudate inventii din toate timpurile care poate ar fi revolutionat omenirea

Daca o idee nu este absurda la inceput, atunci nu are nicio sansa de reusita, spunea Albert Einsten. Cele mai ciudate inventii din toate timpurile par sa dea dreptate vorbelor rostite. Imaginatia oamenilor n-are limite, dar oricat de creativ ai fi, unele dintre inventiile pe care le vei vedea mai jos te vor uimi, cu [] .

Cele mai atractive oferte la frigidere din oferta eMAG de astazi

EMAGIA Sarbatorilor. Daca vreti sa va cumparati o combina frigorifica in aceasta perioada, trebuie sa studiati oferta celor de la eMAG. Iata cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG combine frigorifice din aceasta perioada.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )