Libnet.ro
UNICEF

06:30

Romania este tara cu cele mai mari preturi la carburanti. Franta iese in strada pentru mai putin

Adevărul Adevărul,
Romania este tara cu cele mai mari preturi la carburanti. Franta iese in strada pentru mai putin

Manifestatii de amploare si violente au loc in Franta, pretextul fiind cresterea preturilor la carburanti. Romania are la moment unul din cele mai ridicate tarife, desi este in coada clasamentului salariilor din Uniunea Europeana si detine si cele mai mari rezerve de hidrocarburi din spatiul comun. continuă pe Adevărul

Romania este Tara cu cele mai mari preturi la carburanti. Franta iese in strada pentru mai putin.

Manifestatii de amploare si violente au loc in Franta, pretextul fiind cresterea preturilor la carburanti. Romania are la moment unul din cele mai ridicate tarife, desi este in coada clasamentului salariilor din Uniunea Europeana si detine si cele mai mari rezerve de hidrocarburi din spatiul comun.

HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care au cele mai mari sanse sa divorteze

Chiar daca zodia ta se afla printre cele care risca sa ajunga la despartire, asta nu inseamna ca acesta va fi cu siguranta destinul tau. in schimb, foloseste astrologia pentru a afla mai multe despre.

Cele mai spectaculoase poduri construite in ultimii ani in Romania: unde se afla cel mai inalt viaduct din tara

Podul peste Dunare Calafat - Vidin se numara printre cele mai spectaculoase proiecte de infrastructura derulate in ultimele decenii in Romania, dar si alte astfel de constructii impresioneaza.

Povestea femeilor care se casatoresc cu Isus / Cele mai multe virgine consacrate traiesc n Franta, Italia, dar si Romnia

In lume exista peste 4. 000 de virgine consacrate, un fenomen mai putin cunoscut in cadrul Bisericii Catolice. Femeile, spre deosebire de calugarite, aleg sa traiasca integrate in societate, dar depun juramant de castitate si se casatoresc cu Isus Cristos, in cadrul unei ceremonii oficiate de preoti. Cele mai multe traiesc in Franta si Italia, dar si in Romania si Polonia.

Top Google: Care sunt cele mai populare clipuri video de pe YouTube in Romania anului 2018

In decembrie, Google deruleaza pana la inceputul anului pentru a vedea care au fost cele mai populare video-uri de pe YouTube in Romania in 2018.

Cele mai cautate si cele mai ieftine destinatii in 2018

Specialistii momondo. ro s-au uitat la harta calatoriilor pe anul 2018 pentru a vedea unde au zburat romanii si catre ce destinatii au gasit cele mai ieftine bilete de avion.

Cele mai tari fotografii din 2018 iti arata lumea care te lasa fara cuvinte

In fiecare an, National Geographic premiaza cele mai bune fotografii - iar acestea sunt de fiecare data spectaculoase. in fotografiile alese in acest an poti vedea oameni, crocodili, lebede,.

Premiile Grammy 2019: cine sunt artistii cu cele mai multe nominalizari VIDEO

Rapperii Kendrick Lamar 31 de ani) si Drake 32 de ani) au primit cele mai multe nominalizari pentru cea de-a 61-a gala a premiilor Grammy.

Cele mai tari bancuri desecretizate de CIA

De-a lungul istoriei, CIA a secretizat nu doar informatii strategice, ci si glume. in timpul Razboiului Rece, agentia a compilat o lista cu cele mai amuzante bancuri care circulau in URSS. Satul sa stea.

Cele mai bune jocuri ale anului. God of War castiga marele premiu

The Game Awards a acordat premii pentru cele mai bune jocuri video ale acestui an. Red Dead Redemption 2 a obtinut primul premiu, dar God of War a luat cea mai dorita distinctie. Jocul western al.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )