Libnet.ro
UNICEF

00:07

Top 10 cele mai bune filme care apar pe micile si marile ecrane in perioada Craciunului

Adevărul Adevărul,
Top 10 cele mai bune filme care apar pe micile si marile ecrane in perioada Craciunului

Pe langa cadourile de Craciun si masa luata in familie, un film bun completeaza spiritul Craciunului. Marile case de filme au programat pentru acest sezon filme de calitate, fie ca vorbim de cinema sau de site-urile de distributie, potrivitcountryliving. com. continuă pe Adevărul

Cele mai bune jocuri ale anului. God of War castiga marele premiu

The Game Awards a acordat premii pentru cele mai bune jocuri video ale acestui an. Red Dead Redemption 2 a obtinut primul premiu, dar God of War a luat cea mai dorita distinctie. Jocul western al.

Doua filme romanesti in topul celor mai bune filme ale anului 2018, realizat de revista americana The New Yorker

Inimi cicatrizate, de Radu Jude, si Fotbal infinit, de Corneliu Porumboiu, se regasesc in topul celor mai bune filme ale anului 2018, realizat de revista americana The New Yorker.

Sorana Cirstea spune adio Romaniei! Decizie radicala luata de una dintre cele mai bune jucatoare de tenis ale tarii

Sorana Cirstea a intrat intr-un con de umbra in ultimul an, din cauza rezultatelor sub asteptari pe care le-a avut.

Cele mai tari fotografii din 2018 iti arata lumea care te lasa fara cuvinte

In fiecare an, National Geographic premiaza cele mai bune fotografii - iar acestea sunt de fiecare data spectaculoase. in fotografiile alese in acest an poti vedea oameni, crocodili, lebede,.

TOP Care sunt cele mai fiabile masini second-hand aflate pe piata europeana

In materie de fiabilitate, masinile japoneze si coreene aflate pe piata second-hand europeana par sa faca legea, se arata intr-un studiu Driver Power. Concret, in top zece al celor mai bune astfel de masini se afla opt modele cu origini asiatice si numai doua ale unor producatori europeni.

VIDEO Surpriza! Cine este singura jucatoare de la nationala de handbal care a intrat in Top 10 al celor mai frumoase goluri de la Campionatul European

Romania s-a calificat entuziasmant in Grupa Principala II a Campionatului european de handbal feminin din Franta, dupa trei victorii.

Povestea femeilor care se casatoresc cu Isus / Cele mai multe virgine consacrate traiesc n Franta, Italia, dar si Romnia

In lume exista peste 4. 000 de virgine consacrate, un fenomen mai putin cunoscut in cadrul Bisericii Catolice. Femeile, spre deosebire de calugarite, aleg sa traiasca integrate in societate, dar depun juramant de castitate si se casatoresc cu Isus Cristos, in cadrul unei ceremonii oficiate de preoti. Cele mai multe traiesc in Franta si Italia, dar si in Romania si Polonia.

Cele doua alimente pe care nu ar trebui sa le mananci niciodata la restaurant

Sunt multe alimente care-ti pot afecta sanatatea daca le consumi la restaurant, dar doua dintre ele sunt cele mai periculoase. Gustarile din partea casei alunele sau covrigeiidin bolurile aflate pe.

Utile: Hemoroizi sau cancer. Cnd este cazul sa consulti medicul; Cum puteti avea cele mai elegante invitatii de nunta; Ce se ntmpla cu viata sexuala cnd consumi marijuana

Cele mai importante motive pentru a face amor cat mai des. Cum te poate ajuta viata intima sa fii mai. Cum putem intelege schimbarile survenite in adolescenta. Majoritatea parintilor afirma ca adolescenta.

Cele mai tari bancuri desecretizate de CIA

De-a lungul istoriei, CIA a secretizat nu doar informatii strategice, ci si glume. in timpul Razboiului Rece, agentia a compilat o lista cu cele mai amuzante bancuri care circulau in URSS. Satul sa stea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )