Libnet.ro
UNICEF

07:15

TOP Care sunt cele mai fiabile masini second-hand aflate pe piata europeana

Adevărul Adevărul,
TOP Care sunt cele mai fiabile masini second-hand aflate pe piata europeana

In materie de fiabilitate, masinile japoneze si coreene aflate pe piata second-hand europeana par sa faca legea, se arata intr-un studiu Driver Power. Concret, in top zece al celor mai bune astfel de masini se afla opt modele cu origini asiatice si numai doua ale unor producatori europeni. continuă pe Adevărul

HOROSCOP. Care este cea mai norocoasa perioada din aceasta iarna pentru fiecare zodie

Iata care sunt cele mai fericite si norocoase zile din aceasta iarna pentru fiecare zodie in parte. Tine cont de sfaturile zodiacului si programeaza in perioada respectiva cele mai importante intaln.

Weekend cu surprize pentru schiori: Se deschide sezonul de schi in Poiana Brasov! Vezi aici care sunt cele sase partii pregatite

Ninsoarea cazuta zilele trecute peste stratul de zapada artificiala a facut posibila amenajarea partiilor pentru schi si snowboard, astfel iubitorii sporturilor de iarna vor putea de sambata sa-si faca i.

Cele mai tari fotografii din 2018 iti arata lumea care te lasa fara cuvinte

In fiecare an, National Geographic premiaza cele mai bune fotografii - iar acestea sunt de fiecare data spectaculoase. in fotografiile alese in acest an poti vedea oameni, crocodili, lebede,.

Premiile Grammy 2019: cine sunt artistii cu cele mai multe nominalizari VIDEO

Rapperii Kendrick Lamar 31 de ani) si Drake 32 de ani) au primit cele mai multe nominalizari pentru cea de-a 61-a gala a premiilor Grammy.

Romania este Tara cu cele mai mari preturi la carburanti. Franta iese in strada pentru mai putin.

Manifestatii de amploare si violente au loc in Franta, pretextul fiind cresterea preturilor la carburanti. Romania are la moment unul din cele mai ridicate tarife, desi este in coada clasamentului salariilor din Uniunea Europeana si detine si cele mai mari rezerve de hidrocarburi din spatiul comun.

Romania este tara cu cele mai mari preturi la carburanti. Franta iese in strada pentru mai putin

Manifestatii de amploare si violente au loc in Franta, pretextul fiind cresterea preturilor la carburanti. Romania are la moment unul din cele mai ridicate tarife, desi este in coada clasamentului salariilor din Uniunea Europeana si detine si cele mai mari rezerve de hidrocarburi din spatiul comun.

Cele mai tari bancuri desecretizate de CIA

De-a lungul istoriei, CIA a secretizat nu doar informatii strategice, ci si glume. in timpul Razboiului Rece, agentia a compilat o lista cu cele mai amuzante bancuri care circulau in URSS. Satul sa stea.

Povestea femeilor care se casatoresc cu Isus / Cele mai multe virgine consacrate traiesc n Franta, Italia, dar si Romnia

In lume exista peste 4. 000 de virgine consacrate, un fenomen mai putin cunoscut in cadrul Bisericii Catolice. Femeile, spre deosebire de calugarite, aleg sa traiasca integrate in societate, dar depun juramant de castitate si se casatoresc cu Isus Cristos, in cadrul unei ceremonii oficiate de preoti. Cele mai multe traiesc in Franta si Italia, dar si in Romania si Polonia.

Cele mai cautate si cele mai ieftine destinatii in 2018

Specialistii momondo. ro s-au uitat la harta calatoriilor pe anul 2018 pentru a vedea unde au zburat romanii si catre ce destinatii au gasit cele mai ieftine bilete de avion.

Utile: Hemoroizi sau cancer. Cnd este cazul sa consulti medicul; Cum puteti avea cele mai elegante invitatii de nunta; Ce se ntmpla cu viata sexuala cnd consumi marijuana

Cele mai importante motive pentru a face amor cat mai des. Cum te poate ajuta viata intima sa fii mai. Cum putem intelege schimbarile survenite in adolescenta. Majoritatea parintilor afirma ca adolescenta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )