Libnet.ro
UNICEF

18:15

Igor Dodon se va adresa ONU si Consiliului Europei din cauza actiunilor de lichidare a statalitatii Republicii Moldova intreprinse de Romania. Cum vrea sa modifice legea presedintele moldovean

B1 B1,
Igor Dodon se va adresa ONU si Consiliului Europei din cauza actiunilor de lichidare a statalitatii Republicii Moldova intreprinse de Romania. Cum vrea sa modifice legea presedintele moldovean

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, se va adresa oficial Organizatiei Natiunilor Unite ONU) si Consiliul Europei din cauza Romaniei. El va cere celor doua organizatii internationale sa-si defineasc. continuă pe B1

Igor Dodon, catre unionistii care vor sa vina la Chisinau in ajunul zilei de 27 martie: Veti fi penalizati foarte dur!

Igor Dodon a convocat pentru ziua de miercuri, 7 martie, sedinta Consiliului Suprem de Securitate CSS). Printre subiectele discutate a fost si problema unionimsului. Presedintele a declarat ca dispune de informatii precum ca unionistii intentioneaza in ajunul zilei de 27 martie sa vina la Chisinau pentru a a destabiliza situatia.

Igor Dodon: Miza lui Plahotniuc este restabilirea aliantei pentru integrare europeana

Igor Dodon considera ca miza liderului Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, care a anuntat ca PDM este gata sa sustina un candidat unic al fortelor proeuropene in lupta pentru sefia Capitalei, nu este doar scrutinul local.

Maia Sandu: Igor Dodon nu cu unionistii trebuie sa lupte, dar cu hotii

Presedinele PAS, Maia Sandu, critica initiativa lui Igor Dodon de a schimba legislatia in vederea pedepsirii primarilor si consilierilor locali care au votat declaratii simblice de unire cu Romania. Potrivit ei, acest fapt ar insemna interzicerea liberei exprimari.

Igor Dodon avertizeaza CEC-ul: Orice tentativa de amanare a alegerilor anticipate din Chisinau este condamnabila

Igor Dodon a avut o intrevedere luni, 5 martie, cu liderul PSRM, Zinaida Greceanii. in cadrul dialogului s-a discutat despre proiectele de legi care urmeaza a fi inaintate spre adoptare in Parlament, dar si despre alegerile anticipate din Chisinau.

Medicii sunt in alerta! 73 de persoane au murit din cauza gripei

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 73, potrivit Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile. Ultima persoana care a murit din cauza gripei avea conditii.

Zeci de biochimisti PROTESTEAZA din cauza salariilor (FOTO)

Zeci de biochimisti protesteaza in fata Spitalului de Urgenta din Botosani din cauza ca salariile lor nu cresc ca cele ale medicilor si asistentelor. Este vorba de inechitatea salariala. Nu se mai.

Romania a cerut ajutorul tarilor din UE din cauza crizei de imunoglobulina. Care a fost prima tara care a raspuns

Austria a fost prima tara care a raspuns apelului Romaniei, dupa ce pentru prima data in istorie, tara noastra a cerut ajutorul tarilor din UE din cauza crizei de imunoglobulina. Ministerul Sanatatii a.

Romania ar putea fi aspru sanctionata de Comisia Europeana din cauza poluarii

Romania ar putea fi aspru sanctionata de Comisia Europeana din cauza poluarii. Potrivit unor surse europene citate de agentia de presa ANSA, Comisia ar putea decide sa ia masuri impotriva a noua tari.

INSP: 80 de persoane au murit din cauza gripei

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 80, potrivit Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica, anunta Agerpres.

RAVAGII din cauza GRIPEI: Numarul deceselor a ajuns la 79

Numarul deceselor totale din cauza virusului gripal a crescut si a ajuns la 79. Cele sase persoane care au decedat recent nu erau vaccinate antigripal si aveau conditii medicale preexistente, potrivit.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )