Libnet.ro
UNICEF

14:00

Romania a cerut ajutorul tarilor din UE din cauza crizei de imunoglobulina. Care a fost prima tara care a raspuns

Antena3 Antena3,
Romania a cerut ajutorul tarilor din UE din cauza crizei de imunoglobulina. Care a fost prima tara care a raspuns

Austria a fost prima tara care a raspuns apelului Romaniei, dupa ce pentru prima data in istorie, tara noastra a cerut ajutorul tarilor din UE din cauza crizei de imunoglobulina. Ministerul Sanatatii a. continuă pe Antena3

Tara noastra cere ajutorul tarilor din UE si NATO pentru criza de imunoglobulina

Tara noastra a cerut oficial ajutorul tarilor din UE si NATO pentru criza de imunoglobulina, ministrul Sanatatii Sorina Pintea anuntand ca i-a comunicat si prim-ministrului ca va activa aceasta procedura.

Romania, alerta europeana din cauza crizei de imunoglobulina

Ministerul Sanatatii a activat Mecanismul de Protectie Sociala privind o alerta europeana pentru Rom.

Criza de imunoglobulina impinge Romania sa ceara ajutor tarilor din UE si NATO

Romania a cerut oficial ajutorul tarilor din UE si NATO pentru criza de imunoglobulina, ministrul Sanatatii Sorina Pintea anuntand ca i-a comunicat si prim-ministrului ca va activa aceasta procedura.

Igor Dodon se va adresa ONU si Consiliului Europei din cauza actiunilor de lichidare a statalitatii Republicii Moldova intreprinse de Romania. Cum vrea sa modifice legea presedintele moldovean

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, se va adresa oficial Organizatiei Natiunilor Unite ONU) si Consiliul Europei din cauza Romaniei. El va cere celor doua organizatii internationale sa-si defineasc.

Romania ar putea fi aspru sanctionata de Comisia Europeana din cauza poluarii

Romania ar putea fi aspru sanctionata de Comisia Europeana din cauza poluarii. Potrivit unor surse europene citate de agentia de presa ANSA, Comisia ar putea decide sa ia masuri impotriva a noua tari.

Medicii sunt in alerta! 73 de persoane au murit din cauza gripei

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 73, potrivit Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile. Ultima persoana care a murit din cauza gripei avea conditii.

Zeci de biochimisti PROTESTEAZA din cauza salariilor (FOTO)

Zeci de biochimisti protesteaza in fata Spitalului de Urgenta din Botosani din cauza ca salariile lor nu cresc ca cele ale medicilor si asistentelor. Este vorba de inechitatea salariala. Nu se mai.

INSP: 80 de persoane au murit din cauza gripei

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 80, potrivit Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica, anunta Agerpres.

RAVAGII din cauza GRIPEI: Numarul deceselor a ajuns la 79

Numarul deceselor totale din cauza virusului gripal a crescut si a ajuns la 79. Cele sase persoane care au decedat recent nu erau vaccinate antigripal si aveau conditii medicale preexistente, potrivit.

Lista drumurilor inchise din cauza vremii

DJ 546E Oporelu Miesti judetul Olt) si DJ 284 Ghermanesti Arsura judetul Vaslui) sunt in continuare inchise, din cauza vremii, informeaza duminica Centrul Infotrafic din Politia Romana. La.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )