Libnet.ro
UNICEF

12:16

Igor Dodon: Este una dintre cele mai discreditate perioade din istoria parlamentarismului

Adevărul Adevărul,
Igor Dodon: Este una dintre cele mai discreditate perioade din istoria parlamentarismului

Intr-o declaratie emisa la incheierea mandatului legislaturii a XX-a, presedintele tarii, Igor Dodon, afirma ca este una dintre cele mai discreditate perioade din istoria parlamentarismului din Republica Moldova. Chiar din primele zile ale activitatii sale, majoritatea parlamentara, asa-zis proeuropeana, s-a pozitionat ca una antipopulara, ghidandu-se strict de interese partinice, mentioneaza seful statului, citat de IPN. continuă pe Adevărul

LOVITURA CUMPLITA pentru comunitatea LGBT: Una dintre cele mai liberale tari a respins la vot casatoriile intre partenerii de acelasi sex

Desi sunt recunoscuti pentru respectarea drepturilor comunitatii LGBT, taiwanezii au respins legalizarea casatoriilor intre persoane de acelasi sex. O treime dintre votantii taiwanezi 7 milioane de persoa.

UDMR, un mesaj DUR cu ocazia Centenarul Marii Uniri: Secolul trecut a insemnat una dintre cele mai dramatice perioade ale istoriei maghiarilor

UDMR-istii continua atacul la adresa Romaniei cu ocazia sarbatoririi Centenarului Marii Uniri. Senatorul Novak Csaba-Zoltan a afirmat, miercuri, la sedinta solemna a Parlamentului, ca pentru maghiari va.

Mos Craciun a ajuns deja la ASF, una dintre cele mai BOGATE institutii din Romania: Salariul mediu net depaseste 9.700 lei

Mos Craciun s-a grabit sa ajunga la Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF), institutie care vegheaza peste 20 de miliarde de euro. Angajatii institutiei au primit deja primele de sfarsit de.

Cele mai norocoase 7 zile din 2019 pentru casatorie. Vezi cum se aliniaza planetele

Oamenii au studiat dintotdeauna influenta pe care o au planetele asupra vietii de pe Pamant. Data nuntii este una dintre cele mai importante din viata unui om, asa ca astrologii au realizat tot felul de calcule pentru a .

Cine este sotul misterios al Lavinei Petrea de la Pro TV? Stirista il tine ascuns de ochii lumii (FOTO)

Lavinia Petrea este una dintre cele mai frumoase jurnaliste de la noi, dar si una dintre cele mai discrete. Mama a trei copii, stirista PRO TV este casatorita cu un domn misterios. intrebata cum se.

Handbalista Narcisa Lecusanu aduce sportul mai aproape de tineri

Narcisa Lecusanu este una dintre cele mai bune jucatoare de handbal ale Romaniei si chiar daca s-a retras de pe teren ea a ramas adanc implicata in lumea handbalului.

FOTO Razvan Burleanu, intalnire de gala la una dintre cele mai puternice institutii fotbalistice din lume

Presedintele FRF, Razvan Burleanu, se afla in aceste zile in strainatate, unde participa la o sesiune de lucru in cadrul unei colaborari strategice initiate de FRF.

Informatiile stocate in telefon, cele mai usor de pierdut

Telefonul este unul dintre cele mai folosite dispozitive pe care se pot stoca informatii, dar si printre cele mai usor de pierdut. Sapte romani din zece 65,92%) si-au pierdut cel putin o data contactele, informatiile esentiale sau pozele din telefon, arata datele colectate in urma unui chestionar realizat in mediul online de Huawei Romania.

Igor Dodon, mesaj pentru Klaus Iohannis cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei: Exprim gratitudine pentru asistenta valoroasa oferita de Romania

Presedintele Igor Dodon a transmis un mesaj de felicitare omologului sau de la Cotroceni, Klaus Iohannis, cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei. Seful statului i-a urat presedintelui roman cele mai sincere felicitari, insotite de alese urari de bunastare si prosperitate pentru poporul roman.

VIDEO Igor Dodon ar putea fi demis din functie pentru incalcarea Constitutiei. Andrian Candu: Eu l-as considera un presedinte ilegal

Seful Legislativului, Andrian Candu, s-a aratat indignat de mesajul lui Igor Dodon transmis in contextul incheierii mandatului Parlamentului de la Chisinau, prin care presedintele tarii a adus mai multe critici la adresa majoritatii parlamentare. in replica, speakerul a decis sa-i aminteasca sefului statului ca prin refuzul sau de a promulga un pachet de legi revotat de deputati, acesta a incalcat Constitutia din nou si risca sa fie demis.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )