Libnet.ro
UNICEF

17:00

Imagini cutremuratoare de la un alt protest din Bucuresti. Mai multi jurnalisti au fost atacati cu cocktailuri Molotov

Antena3 Antena3,
Imagini cutremuratoare de la un alt protest din Bucuresti. Mai multi jurnalisti au fost atacati cu cocktailuri Molotov

Din 2012, Romania se confrunta cu proteste violente, in care sunt implicati jandarmii. La protestul din 2012, din Piata Universitatii, una dintre victime a fost Ionut Sandru, care a avut nenumarate operatii. continuă pe Antena3

Noi imagini de la proteste. Mai multi barbati, filmati in timp ce pregateau sticle incendiare - VIDEO

Noi imagini socante apar dupaprotestul violent din Piata Victoriei. Mai multi barbati agresivi au fost surprinsi in timp ce pregateau sticle incendiare, pe care ulterior le-au aruncat in.

Mai multi oameni din Iasi au fost muscati de serpi. Autoritatile sunt iN ALERTA (VIDEO)

Autoritatile din Iasi sunt in alerta dupa ce mai multi oameni au fost muscati de serpi, in ultimele zile. Doi dintre ei au ajuns la spital duminica dimineata. Este vorba despre o femeie de 34 de ani care a .

SIMONA HALEP, dupa ce mai multi fani au strigat in tribune mesaje anti-PSD: Cand veniti pe un teren de tenis sa respectati aceasta incapere

Simona Halep a reactionat dupa ce ai mai multi fani din tribunele terenului de la Montreal au scandat in timpul finalei Rogers Cup, mesaje anti-PSD. Sportiva a atras atentia spectatorilor romani in timpu.

Mai multi raniti de dupa protestul de vineri au solicitat certificate medico-legale

Mai multi participanti la protestul de vineri din Piata Victoriei s-au dus sambata si duminica la Institutul National de Medicina Legala INML) pentru a obtine certificate medico-legale, au declarat.

BATAIE generala in plina strada! Masini avariate si mai multi raniti! Bilant EXPLOZIV

A fost haos in localitatea Mohu din judetul Sibiu dupa o incaierare intre opt femei si barbati. in urma incidentului, doua persoane au fost ranite, fiind transportate la Spitalul Clinic Judetean de.

Liviu Plesoianu: Daca cei mai multi, indiferent de tabara, vor dori sa continue doar pe drumul luptei impotriva, atunci voi merge bucuros singur pe drumul pentru

Liviu Plesoianu indeamna oamenii sa iubeasca oamenii, indiferent de tabara din care fac parte si spune ca drumul impotriva nu duce nicaieri. Care este raspunsul meu la ce se intampla in.

Vesti bune pentru elevii din Bucuresti. Cati bani vrea sa ofere Primaria Generala pentru fiecare copil

Primaria Capitalei isi propune sa ofere 450 de lei copiilor din invatamantul primar si gimnazial pentru procurarea rechizitelor scolare. Ajutorul se ofera odata pe an elevilor cu venit pe membru de familie.

Politia Capitalei: Doi barbati din Bucuresti, retinuti dupa violentele din Piata Victoriei

Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a emis ordonante de retinere in cazul a doi barbati de 24 si 30 de ani, acuzati de ultraj si tulburarea ordinii si linistii publice in urma protestului de vineri din Piata Victoriei, a anuntat, duminica,.

Antibiotice Iasi: Venituri din vanzari mai mari cu 7% si profit net superior cu 5% in semestrul I 2018

Profitul si veniturile din vanzari obtinute de compania Antibiotice index BVB: ATB) in semestrul I 2018 au inregistrat valori superioare celor din aceeasi perioada a anului 2017. Astfel, conform rezultatelor financiare comunicate Bursei de Valori.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )