Libnet.ro
UNICEF

16:15

Imagini de la reconstituirea crimelor de la Caracal. Gheorghe Dinca arata cum a pozitionat corpul Alexandrei in butoi

Antena3 Antena3,
Imagini de la reconstituirea crimelor de la Caracal. Gheorghe Dinca arata cum a pozitionat corpul Alexandrei in butoi

UPDATE Reconstituirea rapirii si uciderii Alexandrei Macesanu continua. Anchetatorii au refacut pasii versiunii lui Gheorghe Dinca. Acestia au adus un butoi cu o inaltime de aproximativ 1,60 m, similar cu ce. continuă pe Antena3

Cazul Caracal. Reconstituirea crimelor lui Gheorghe Dinca

Pentru ca pe parcursul anchetei Dinca s-a contrazis in declaratii, procurorii DIICOT vor reface, lu.

Detalii din reconstituirea crimelor de la Caracal, cu sosia Alexandrei. Gheorghe Dinca arata cum a pus cadavrul in butoi

Reconstituirea in cazul disparitiei Alexandrei Macesanu continua luni, la Caracal. De aproximativ treiore, anchetatorii si inculpatul Gheorghe Dinca se afla in casa in care ar fi sechestrat-o si apoi.

Reconstituirea faptelor la casa groazei din Caracal. Gheorghe Dinca, aparat cu mascatii de furia oamenilor

Gheorghe Dinca, principalul suspect al crimelor din Caracal, a fost dus luni pentru reconstituire la casa groazei, unde a fost aparat cu mascatii de furia oamenilor. Ajuns la locuinta sa, oamenii au incercat sa ajunga la masina in care era Dinca.

Se vor reconstitui crimele de la Caracal. Gheorghe Dinca va arata cum a folosit butoiul

Procurorii vor reconstitui crimele in acheta de la Caracal. Alexandru Cumpanasu a anuntat ca luni, 16 septembrie, va avea loc aceasta reconstituire. Dragi prieteni, familia mea doar ce a fost anuntata de.

Avocatul Tonel Pop, dezvaluire incendiara in cazul Caracal. Gheorghe Dinca negociaza cu autoritatile acest lucru!

AvocatulTonel Popa declarat, vineri, la Antena 3, ca Gheorghe Dinca, suspectat de uciderea a doua adolescente la Caracal, negociaza cu autoritatile. Am sa va fac o destainuire.

Schimbare radicala in ancheta de la Caracal. Gheorghe Dinca nu o mai recunoaste pe Luiza ca fiind una dintre victime

Gheorghe Dinca incearca sa dea peste cap ancheta de la Caracal. Avocatul familiei Luizei, prezent la audieri, sustine ca acesta isi bate joc de procurori si incearca sa ii induca in eroare. Pe de alta.

Luni si marti va avea loc reconstituirea crimelor de la Caracal

Familia Alexandrei Macesanu a fost anuntata ca luni si marti va avea loc reconstituirea presupuselor crime facute de Gheorghe Dinca, barbatul din Caracal care a marturisit ca le-a ucis pe Alexandra Macesanu si pe Luiza Melencu.

Drama Caracal. Gheorghe Dinca, in locul unde a aruncat bijuteriile Alexandrei

UPDATEGheorghe Dinca a fost dus in locul unde ar fi aruncat bijuteriile Alexandrei Macesanu, in fata unui hotel, acolo unde s-a oprit inainte sa ajunga in Craiova. ----- UPDATE Gheorghe.

Gheorghe Dinca se intoarce in casa ororilor! Procurorii incep reconstituirea crimelor de la Caracal

Gheorghe Dinca si procurorii DIICOT se intorc luni si marti in casa ororilor pentru reconstituirea crimelor pe care barbatul din Caracal le-a recunoscut. Anchetatorii ilvor duce pe.

Gheorghe Dinca, adus in casa ororilor! Procurorii incep reconstituirea crimelor de la Caracal

UPDATE Gheorghe Dinca, cel care a recunoscut ca le-ar fi ucis pe adolescentele Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, a fost adus, luni dimineata, in locuinta sa din Caracal. Acesta a fost scos din masina.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )