Libnet.ro
UNICEF

07:31

imi doresc cel mai tare ca Guvernul Grindeanu sa aiba bani de salarii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
imi doresc cel mai tare ca Guvernul Grindeanu sa aiba bani de salarii

Fostul premier Victor Ponta a afirmat ieri, la Parlament, ca isi doreste cel mai tare ca Guvernul Grindeanu sa aiba succes economic si sa detina banii necesari pentru salarii, dar deocamdata este speriat ca nu o sa fie atat de usor. continuă pe Ziarul Bursa

imi doresc cel mai tare ca Guvernul Grindeanu sa aiba bani de salarii

Fostul premier Victor Ponta a afirmat miercuri, la Parlament, ca isi doreste cel mai tare ca Guvernul Grindeanu sa aiba succes economic si sa detina banii necesari pentru salarii, dar deocamdata este speriat ca nu o sa fie atat de usor.

imi doresc ca indemnizatiile demnitarilor sa fie legate in mod direct de performanta economica

Imi doresc ca indemnizatiile inaltilor demnitari sa fie legate de performanta economiei si sa creasca sau sa scada in functie de acest aspect a declarat premierul Sorin Grindeanu, astazi, la postul public de radio Romania Actualitati, cu privire la Legea salarizarii unitare, precizand ca aceasta e o componenta importanta care leaga cei care conduc destinele tarii de performantele economice si acesta este unul din principiile salarizarii unice.

Guvernul Grindeanu l-a numit prefect de Teleorman pe un fost agent comunitar din Alexandria, cu facultate inceputa la 37 de ani (VIDEO)

Guvernul Grindeanu l-a numit pe Florinel Dumitrescu in functia de prefect al judetului Teleorman, informeaza Hotnews. in perioada 1994-2006, Dumitrescu a fost comandant de grupa in Corpul.

Ilie Nastase: Nu este corect fata de Rod Laver sau Pete Sampras sa se spuna ca Roger Federer e cel mai bun din toate timpurile

La inceputul anului, Roger Federer a castigat Australian Open, rezultat in urma caruia a ajuns la 18 turnee de Grand Slam cucerite record absolut in tenis). Primul numar 1 din istoria ATP, Ilie Nastase, a vorbit despre un subiect foarte delicat in lumea sportului alb - cine este cel mai bun din istorie? Nu este corect fata de Rod Laver sau Pete Sampras sa se spuna ca Roger Federer e cel mai bun, a precizat cel supranumit Nasty.

Cel mai slab leu din ultimii patru ani anunta o viitoare crestere a dobanzilor si, implicit, a ratelor la banca. Populismul PSD arunca in aer echilibrul monetar si asa fragil

Leul romanesc a marcat, miercuri, cel mai slab curs fata de euro din ultimii patru ani. Interventia BNR a facut ca moneda nationala sa se opreasca din cadere, spun dealerii consultati de Romania libera.

Financial Times: Francois Hollande a fost cel mai nepopular presedinte, dar a adus Frantei crestere economica

Francois Hollande a fost cel mai nepopular presedinte din istoria recenta a Frantei, dar aceasta tara a ajuns, sub mandatul sau, la crestere economica, sustine o analiza publicata de publicatia britanica Financial Times.

Premiera! Mercedes LANSEAZA cel mai SCUMP SUV din lume (FOTO)

Compania Mercedes castiga tot mai multe teren atunci cand vine vorba despre masini ultra-luxoase. A lansat un nou SUV Maybach, ai acesta este cel mai scump de pe piata in acest moment,.

Cel mai longeviv director de muzeu iese la pensie. Marian Neagu a condus institutia de pe malul Borcei 4 decenii

Cel mai longeviv director de muzeu din Romania iese la pensie. Cu o cariera neintrerupta de aproape 40 de ani la conducerea institutiei din Calarasi, Marian Neagu a solicitat Consiliului Judetean incheierea activitatii din cauza unor probleme de sanatate, inainte de incheierea mandatului cu 4 luni.

Cel mai mare producator de textile din Romania a inchis fabrica din Urziceni, lasand pe drumuri 350 de croitorese

Compania Alison Hayes, cel mai mare producator de textile din Romania dupa cum arata si cifra de afaceri din 2015, a decis inchiderea fabricii din Urziceni unde lucreaza in prezent.

Liderul extremei dreapta din Olanda: Uniunea Europeana e cel mai rau lucru din toate timpurile

Liderul extremei dreapta din Olanda continua declaratiile controversate. Geert Wilders sustine ca Uniunea Europeana este cel mai rau lucru din toate timpurile si a laudat Brexitul. Wilders a continuat atacurile.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )