Libnet.ro
UNICEF

21:15

Un important producator de sarma din Romania anunta concedieri masive, de la jumatatea lunii noiembrie

Adevărul Adevărul,
Un important producator de sarma din Romania anunta concedieri masive, de la jumatatea lunii noiembrie

Un numar de 450 de salariati dintre cei 500 ai societatii Ductil Steel din Buzau vor fi concediati, din 12 noiembrie. Este vorba despre o disponibilizare colectiva, despre care nu are legatura cu starea de alerta sanitara in care ne aflam, ci cu situatia financiara precara a firmei buzoiene. continuă pe Adevărul

Un fost ministru anunta concedieri masive la stat si taieri de lefuri, dupa alegerile parlamentare

Un fost ministru al Muncii sustine ca liberaliifac un experiment prin intermediul lui Ilie Bolojan, cel care a anuntat ca da afara jumatate din angajatii CJ Bihor, acesta aratand de fapt intentiile PNL, iar dupa alegeri vor urma concedieri masive si taieri de lefuri.

Cel mai important producator de echipamente militare si civile din lume, interesat de o colaborare cu o universitate din Romania

Directorul diviziei din Romania a ELBIT Systems a discutat cu reprezentantii Universitatii Dunarea de Jos despre un potential parteneriat ce ar viza competentele si resursele materiale si umane ale institutiei de invatamant si know-how-ul specialistilor din Israel.

O noua vedeta din Romania a luat virusul. Cum se simte actorul: imi iau medicamentele

O noua vedeta din Romania a luat coronavirusul. Denis Stefan a fost testat pozitiv cu virusul ucigas. Anuntul a fost facut chiar de catre Denis Stefan pe reteaua de socializare. Acesta si-a publicat chiar si rezultatele analizelor, pentru a scapa de eventuale critici din partea fanilor carcotasi. Denis Stefan este infectat cu coronavirus. Care se .

Fata lui Gigi Becali, imagini rare in centrul Bucurestiului. Alexandra Becali si-a batut joc de regulile din Romania

Alexandra Becali a fost prinsa pe picior gresit, zilele trecute, in centrul Bucurestiului. Cum si-a batut joc fata lui Gigi Becali de regulile impuse de autoritatile din Romania pentru a stopa raspandirea coronavirusului?! Cum a fost surprinsa pe strada fata lui Gigi Becali in varsta de 24 de ani, Alexandra Becali uimeste pe toata lumea .

Care sunt, de fapt, cele mai bogate orase din Romania. Bucuresti si Cluj nu se afla in top 5

Top surpriza al celor mai bogate orase din Romania. Desi pare greu de crezut, Bucuresti si Cluj nu sunt nici macar in primele cinci. Iata ce localitati ocupa primele pozitii in clasament! Acestea sunt cele mai dezvoltate localitati ale Romaniei Bucurestiul si Clujul, orase cu investitori straini, universitati si locuri de munca, nu au si .

Cum a putut, de fapt, Nadia Comaneci sa fuga din Romania. S-a aflat abia acum

La 31 de ani de la fuga Zeitei de la Montreal din Romania comunista, inca apar detalii despre evenimentul care a starnit atata rumoare in noiembrie 1989. Abia acum s-a aflat adevarul despre trecerea granitei in Ungaria a Nadiei Comaneci. La 28 de ani, Nadia Comaneci era prizoniera comunismului Desi era celebra in intreaga lume .

Primele ninsori din Romania, pe 31 octombrie. Imagini incredibile: vine haosul in tara

Odata cu ultima zi din octombrie, au aparut si temperaturile scazute si zapada. Imaginile cu primele ninsori din Romania din acest sezon sunt minunate. Iata unde te poti bucura deja de iarna. Au cazut primele ninsori in Romania Reprezentantii Prefecturii Suceava atrag atentia soferilor care pleaca la drum ca in zona de munte a judetului .

10 pensiuni de basm din Romania. Aici trebuie sa iti faci toate vacantele la munte

Romania este o tara in care natura este uluitoare. Paduri, muntidelta cea mai bine conservata din Europa, vai uimitoare, vederi uimitoare. Toate fac parte din frumusetea pitoreasca a Romaniei. Nu numai natura este fantastica, ci si modurile de viata traditionale pastrate in sate, iar ecoturismul este practicat pe scara larga. in Romania rurala ai posibilitatea .

Satul din Romania locuit de sasi. Imaginile sunt ireale, desprinse din basme FOTO

Un sat din Romania este locuit numai de sasi. Imaginile din localitate sunt ireale si parca sunt surprinse din basme. Satul este situat pe valea Tarnavei Mici, in judetul Alba si aminteste inca de vremurile in care sasii erau majoritari aici. Satul Sona a fost locuit timp de secole de sasi, dar astazi, aici, mai .

Ce se intampla cu somerii din Romania. Firmele de recrutare au spus adevarul momentului

S-a aflat ce se intampla cu somerii din Romania, de cand criza sanitara a pus stapanire pe tara noastra. Firmele de recrutare sustin ca romanii care sunt in cautarea unui loc de munca in aceasta perioada si-au redus drastic din pretentii. Romanii, disperati sa aiba un loc de munca in timpul epidemiei de coronavirus. Pretentiile .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )