Libnet.ro
UNICEF

06:45

inainte sa paraseasca Romania, Rares Buhai, cel mai medaliat olimpic roman, va primi titlul de cetatean de onoare al orasului natal

Adevărul Adevărul,
inainte sa paraseasca Romania, Rares Buhai, cel mai medaliat olimpic roman, va primi titlul de cetatean de onoare al orasului natal

Pe ultima suta de metri, edilul Bistritei, Ovidiu Cretu, s-a gandit sa-l recompenseze pe cel mai medaliat olimpic roman cu titulatura de cetatean de onoare al orasului natal. Cel mai probabil acesta va primi titlul de cetatean de onoare cu ocazia Zilelor Bistritei. continuă pe Adevărul

Rares Buhai a fost premiat cu 10.000 de lei pentru aurul de la Olimpiada Internationala de Informatica

Marti, olimpicul Rares Buhai a fost recompensat cu 10. 000 de lei pentru aurul obtinut la finalul lunii iulie in Kazahstan, la Olimpiada Internationala de Informatica. Premiati au fost toti olimpicii din loturile nationale de matematica, fizica si informatica.

Siveco Romania este nominalizata pentru cel mai bun proiect de educatie international: Proiectul a fost implementat in Malta

P) Compania Siveco Romania este nominalizata pentru cel mai bun proiect de educatie de International Project Management Award IPMA): Stiving for excellence!, dar nu in tara noastra, ci in Malta. Printre.

JLL: Cererea de spatii de birouri din primul semestru a fost la cel mai ridicat nivel inregistrat vreodata

Peste 400. 000 de metri patrati de spatii de birouri sunt in diverse stadii de constructie, dar cererea in primul semestru a fost la cel mai ridicat nivel inregistrat vreodata in Romania, arata JLL in raportul de piata privind principalele trenduri remarcate in piata imobiliara comerciala, conform lui Andrei Vacaru, Capital Markets Consultant and Head of Research.

Compania unuia dintre fondatorii Microsoft va crea cel mai mare avion din lume

Compania unui dintre fondatorii Microsoft ar putea crea in viitor cel mai mare avion din istorie. Paul Allen, cel care a fondat Microsoft alaturi de Bill Gates, a pus in trecut bazele unei companii denumite Stratolaunch Systems, alaturi de numerosi alti cunoscuti antreprenori, printre care se numara si Elon Musk. Din anul 2011, scopul companiei [] Compania unuia dintre fondatorii Microsoft va crea cel mai mare avion din lume Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai mare campionat de DOTA 2 isi premiaza castigatorii cu sume fabuloase [VIDEO]

Dupa foarte multi ani in care gamingul a fost considerat un hobby distructiv, acum se pot castiga 18 milioane de dolari la DOTA 2 intr-un campionat. The International este cel mai mare eveniment anual pentru amatorii de DOTA 2, unul dintre cele mai populare jocuri de tip MOBA. Acesta este organizat de Valve, iar premiile, [] Cel mai mare campionat de DOTA 2 isi premiaza castigatorii cu sume fabuloase [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Angel Di Maria, cel mai scump jucator din istoria fotbalului

Mijlocasul argentinian Angel Di Maria a devenit, prin transferul sau de la Manchester United la Paris Saint Germain 44. 5 milioane de lire sterline), cel mai scump jucator din istoria sportului rege.

FOTO. Noul Audi S8 Plus, cel mai rapid A8 din istorie! Bestia de 600 CP care ataca Seria 7 si Clasa S

Audi duce o lupta stransa pe piata limuzinelor de lux cu marii sai rivali. Dupa ce BMW si Mercedes au lansat noile generatii ale nevelor amiral din portofoliu, Audi a scos de pe portile fabricii cel mai rapid A8 din istorie, denumit S8 Plus.

Cu schiurile la peste 7.000 de metri altitudine: Doi sportivi romani au cucerit al doilea cel mai inalt varf din nordul platoului tibetan

Doi sportivi romani au urcat la peste 7. 000 de metri altitudine, cucerind astfel al doilea cel mai inalt varf din nordul platoului tibetan. Au urcat pe schiuri si fara oxigen suplimentar, alpinistii avand nevoie.

Robert Downey Jr, cel mai bine platit actor din lume! Vezi aici lista completa!

Celebra publicatie Forbes a intocmit topul celor mai bine platiti actori din lume in ultimul an, iar pentru a treia oara consecutiv, pe primul loc se pozitioneaza Robert Downey! Iata intregul clasament! .

Robert Downey Jr. este cel mai bine platit actor, cu venituri de 80 de milioane de dolari in ultimul an. Topul este completat de Jakie Chan si Vin Diesel

Robert Downey Jr. este cel mai bine platit actor din lume, avand venituri estimate la 80 de milioane de dolari in perioada iunie 2014-iunie 2015, arata Forbes intr-un clasament. Podiumul este completat de Jackie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )