Libnet.ro
UNICEF

23:00

inca 11 decese in randul pacientilor cu coronavirus. Bilantul ajunge la 133

Adevărul Adevărul,
inca 11 decese in randul pacientilor cu coronavirus. Bilantul ajunge la 133

Inca 11 noi decese in randul persoanelor infectate cu noul coronavirus au fost confirmate vineri seara de autoritati. continuă pe Adevărul

Patru noi decese in randul pacientilor cu coronavirus. Bilantul ajunge la 122

Patru noi decese in randul persoanelor infectate cu noul coronavirus au fost confirmate vineri dupa-amiaza de autoritati. Este vorba despre.

inca 11 decese din cauza coronavirus in Romania. Bilantul mortilor a ajuns la 133

Inca 11 persoane au murit din cauza coronavirus in Romania. Bilantul persoanelor decedate a ajuns la 133.

Sase noi decese provocate de coronavirus. Bilantul ajunge la 92 de morti in Romania

Noi decese provocate de coronavirus au fost confirmate, miercuri, pe teritoriul Romaniei. Bilantul urca la 92 de morti.

Un nou deces in randul pacientilor cu coronavirus. Bilantul total ajunge la 116

Un nou deces a fost anuntat vineri dimineata in randul persoanelor infectate cu noul coronavirus. Este vorba de un barbat de 70 ani din jud Mures, simptomatic din data de 29 martie, fara context epidemiologic. Barbatul suferea de boli cronice cardiovasculare, HTA.

Doua noi decese printre pacientii infectati cu coronavirus. Bilantul ajunge la 82. in Suceava sunt 638 de cazuri confirmate pozitiv pana acum

Marti seara, au fost confirmate inca doua decese in randul pacientilor infectati cu noul coronavirus, fiind vorba despre doi barbati in varsta de 70 de ani, primul din judetul Sibiu, iar cel de-al doilea caz din judetul Mures. in Suceava sunt confirmate pozitiv in acest moment 638 de cazuri.

Trei noi decese in randul pacientilor infectati cu coronavirus in Romania. Bilantul ajunge la 85

Autoritatile au anuntat miercuri trei noi decese in randul pacientilor infectati cu noul coronavirus, ducand bilantul total la 85. Este vorba de o femeie de 54 de ani, decedata la doar 45 de minute dupa ce s-a prezentat la sectia de Urgente de la Spitalul Universitar din Capitala, un alt barbat de 85 de ani din Timis, cu alte afectiuni cronice, si o femeie de 63 de ani din Bucuresti, contact confirmat la centrul de dializa privat.

Alte doua decese in randul persoanelor infectate cu noul coronavirus. Bilantul ajunge la 118

Autoritatile au anuntat vineri alte doua decese in randul pacientilor infectati cu noul coronavirus. Este vorba de o femeie de 54 de ani din Constanta si un barbat de 61 de ani din Bucuresti. Bilantul total ajunge astfel la 118.

Sase noi decese in randul pacientilor infectati cu coronavirus in Romania. Un barbat a fost externat si a murit acasa

Autoritatile au anuntat, miercuri seara, sase noi decese in randul pacientilor infectati cu noul coronavirus, ducand bilantul total la 92. Este vorba de trei barbati, unul din judetul Bistrita-Nasaud, unul din judetul Suceava si unul din Capitala, si trei femei, doua paciente internate in Bucuresti si o pacienta in judetul Covasna.

inca 13 morti de Covid-19 in Romania. Bilantul ajunge la 107 decese

Numarul mortilor din cauza infectiei cu SAR-Cov-2 a ajuns, joi seara, la 107, dupa ce Grupul de Comunicare Strategica a anuntat inca 13 decese.

CORONAVIRUS |inca patru decese ale unor pacienti cu COVID-19, in Romania. Primul deces al unui cadru medical. Bilantul ajunge la 122 victime

UPDATE:inca patru decese au fost inregistrate la nivelul Romaniei din cauza coronavirusului. Este vorba despre persoane din judetele Hunedoara, Ialomita, Timis si Neamt, toate cu boli.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )