Libnet.ro
UNICEF

00:07

inca 18 romani infectati cu Covid-19 au murit

România Liberă România Liberă,
inca 18 romani infectati cu Covid-19 au murit

Inca 18 persoane infectate cu noul coronavirus au murit, numarul celor decedati din aceasta cauza aj. continuă pe România Liberă

inca 12 romani infectati cu noul coronavirus au murit in strainatate; numarul deceselor in diaspora este 87

Inca 12 romani infectati cu noul coronavirus au murit in strainatate - opt in Italia, doi in Franta si doi in Marea Britanie - iar numarul deceselor cetatenilor romani din afara tarii din cauza COVID-19 a ajuns la 87, informeaza, marti, Grupul de.

Au murit inca 4 romani infectati cu coronavirus. Bilantul epidemiei a ajuns la 650 decese

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, marti dimineata, decesul a inca patru romani infectati cu coronavirus. Pacientii erau din judetele Brasov 2), Ilfov si Timis si aveau varste cuprinse intre 47.

inca 9 romani infectati cu coronavirus au murit. Cei mai multi erau din Suceava. Bilantul epidemiei a ajuns la 726 decese

UPDATE, 1 mai, ora 10. 30: inca trei victime ale epidemiei de coronavirus au fost raportate vineri dimineata. Sunt pacienti din judetele Prahova, Suceava si Vrancea, cu varste de 68,84, respectiv 62 de.

inca 18 pacienti infectati cu coronavirus au murit. Romania ajunge la un total de 744 de decese legate de COVID-19

UPDATE Institutul National de Sanatate Publica a revenit, ulterior, cu o serie de rectificari in ceea ce priveste decesele 743 si 744, astfel ca materialul initial a fost modificat. Autoritatile au.

Evolutia pandemiei in ultima saptamana in Romania: 2.377 de cazuri si 169 de decese, 1 din 9 persoane infectate este cadru medical RAPORT

Datele din ultima saptamana arata ca s-au inregistrat 2. 377 de cazuri noi si 169 de decese, 86,4% din decedati avand el putin o comorbiditate. De asemenea 1 din 9 persoane infectate este cadru medical. in ultimele doua saptamani, peste 40% din cazuri s-au inregistrat in doar cinci judete: Suceava, Bucuresti, Arad, Bihor si Botosani.

Spitalul din prima linie care nu are niciun angajat infectat cu coronavirus, cu toate ca in Romania una din 9 persoane infectate este cadru medical

Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Bucuresti, cel mai mare spital de boli pulmonare din Romania, aflat in prima linie in tratarea pacientilor infectati cu noul coronavirus, nu are niciun angajat infectat cu COVID-19, a anuntat astazi managerul spitalului, medicul Beatrice Mahler. in Romania, una din 9 persoane infectate cu coronavirus este cadru medical, arata datele Institutului de Sanatate Publica.

inca 18 decese in randul romanilor cu coronavirus. Vineri au murit 27 de persoane, printre care si o tanara de 20 de ani

Inca 18 decese ale unor persoane confirmate cu coronavirus, printre care o tanara de 20 de ani, au fost anuntate vineri seara, intre care trei ale unor varstnici din camine de batrani din judetele Botosani si Galati. Bilantul ajunge astfel la 744.

inca 3 pacienti infectati cu coronavirus au murit. Romania, 688 de decese de la debutul pandemiei de COVID-19

Autoritatile au anuntat, miercuri seara, alte trei decese in randul pacientilor depistati cu COVID-19 din Romania, astfel ca bilantul victimelor infectate cu coronavirus care au murita urcat la 688.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )