Libnet.ro
UNICEF

10:00

inca 9 romani infectati cu coronavirus au murit. Cei mai multi erau din Suceava. Bilantul epidemiei a ajuns la 726 decese

B1 B1,
inca 9 romani infectati cu coronavirus au murit. Cei mai multi erau din Suceava. Bilantul epidemiei a ajuns la 726 decese

UPDATE, 1 mai, ora 10. 30: inca trei victime ale epidemiei de coronavirus au fost raportate vineri dimineata. Sunt pacienti din judetele Prahova, Suceava si Vrancea, cu varste de 68,84, respectiv 62 de. continuă pe B1

Apel de 1 Mai al medicului care a vindecat cei mai multi romani de coronavirus: Respectati acum toate recomandarile, pentru a ne bucura mai tarziu in echipa completa!

Virgil Musta, medicul infectionist timisorean care a vindecat cei mai multi romani infectati cu coronavirus, face apel la respectarea masurilor de distantare recomandate de autoritati de 1 Mai: Sigur ca trecem inca printr-un moment greu, dar trebuie sa mai rezistam, pentru a ne bucura mai tarziu in echipa completa. E necesar sa mai avem rabdare. Fiti intelepti si responsabili! Virgil Musta avertizeaza ca pandemia nu a trecut.

Au murit inca 4 romani infectati cu coronavirus. Bilantul epidemiei a ajuns la 650 decese

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, marti dimineata, decesul a inca patru romani infectati cu coronavirus. Pacientii erau din judetele Brasov 2), Ilfov si Timis si aveau varste cuprinse intre 47.

inca 12 romani infectati cu noul coronavirus au murit in strainatate; numarul deceselor in diaspora este 87

Inca 12 romani infectati cu noul coronavirus au murit in strainatate - opt in Italia, doi in Franta si doi in Marea Britanie - iar numarul deceselor cetatenilor romani din afara tarii din cauza COVID-19 a ajuns la 87, informeaza, marti, Grupul de.

O femeie din judetul Gorj a murit dupa ce a fost atacata de mai multi caini din rasa ciobanesc carpatin

O femeie de 41 de ani, din comuna Crasna, a murit dupa ce a fost atacata de mai multi caini din rasa ciobanesc carpatin, care apartin unui cioban care ii lasase liberi, a informat, joi, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Gorj, Miruna Prejbeanu, relateaza Agerpres.

Unul dintre cei mai influenti crescatori de oi din regiunea Moldovei, arestat dupa ce a batut un cioban, care a murit in urma agresiunii

Unul dintre cei mai influenti crescatori de oi de rasa din regiunea Moldovei, Ioan Tibireac, vicepresedintele Asociatiei OvisMold, a fost arestat preventiv fiind acuzat ca a aplicat o corectie fizica unui cioban, in urma careia victima a murit dupa mai multe luni de suferinta.

Rishi Kapoor, unul dintre cei mai populari actori indieni, a murit la varsta de 67 de ani

Rishi Kapoor, unul dintre cei mai populari actori indieni, a murit joi la varsta de 67 de ani din cauza unui cancer, informeaza BBC.

Preturile petrolului au crescut dupa ce mai multi producatori au anuntat reduceri ale productiei

Preturile petrolului au crescut joi, in ultima zi de tranzactionare a lunii aprilie, dupa ce mai multi producatori au anuntat reduceri ale livrarilor, in timp ce stocurile de titei ale Statelor Unite par sa nu creasca atat de rapid pe cat se temeau unii analisti.

Culturile unuia dintre cei mai mari cultivatori de rosii, devastate de seceta profunda. Ce s-a intamplat cu rasadurile

Zeci de mii de rasaduri de tomate zac, intr-o comuna din Buzau, aruncate intr-un sant secat, din cauza uscaciunii din sol, a lipsei precipitatiilor din aceasta perioada. Seceta profunda care s-a instalat in zona Munteniei de sapte luni zdruncina unul dintre cei mai mari cultivatori de rosii pentru industria conservelor.

inca 18 romani infectati cu Covid-19 au murit

Inca 18 persoane infectate cu noul coronavirus au murit, numarul celor decedati din aceasta cauza aj.

Dr. Virgil Musta, apel de 1 Mai: Respectati recomandarile, pentru a ne bucura mai tarziu in echipa completa!

Virgil Musta, medicul infectionist de la Timisoara care a vindecat cei mai multi romani infectati cu coronavirus, face apel la respectarea masurilor de distantare recomandate de autoritati de 1 Mai.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )