Libnet.ro
UNICEF

17:30

inca un ACCIDENT CUMPLIT in America pentru o VEDETA din Romania! Masina s-a facut PRAF. Fanii sunt in stare de soc...

B1 B1,
inca un ACCIDENT CUMPLIT in America pentru o VEDETA din Romania! Masina s-a facut PRAF. Fanii sunt in stare de soc...

Inca o vedeta din Romania a fost implicata intr-un grav accident in America. Masina a fost distrusa in totalitate. continuă pe B1

SE DA A DOUA PENSIE! Este OFICIAL! VESTI EXCELENTE pentru PENSIONARII din ROMANIA

Vesti bune pentru pensionarii din Romania! Ar urma sa primeasca o a doua pensie. Sute de mii de romaniar.

Vodafone continua campania de gamification pentru utilizatorii din Romania

Vodafone Romania lanseaza o noua campanie in cadrul aplicatiei My Vodafone care ofera utilizatorilor, in premiera, posibilitatea de a dona catre patru cauze sociale sustinute de Fundatia Vodafone Romania. in cadrul aplicatiei, pentru fiecare categorie de premii, utilizatorii vor primi cartonase joker care le ofera posibilitatea de a dona 1 euro catre una dintre cauze: extinderea sectiei de nou-nascuti de la spitalul Marie Curie, programele Investitie in mediul rural - Dinti sanatosi si Transport in mediul rural, precum si Scoala din valiza, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

FOTO Accident cumplit produs de un sofer intrat pe contrasens: barbatul a murit, doi tineri sunt raniti grav

Un sofer care a pierdut controlul volanului pe DN 66 si a intrat pe contrasens a produs un accident cumplit. Barbatul a murit.

inca o banca dispare din Romania. Anunt de ultima ora de la BNR

Doua banci si doua fonduri de investitii au notificat BNR ca vor sa cumpere sucursala din Romania a bancii franceze Credit Agricole, potrivit unor surse din mediul bancar, citate de economica. net. Francezii de.

Scrisoare deschisa catre ministrul Sanatatii si vicepremier: Comisia Europeana asteapta un raspuns pe tema angajarii a 77 de milioane de euro pentru reorganizarea sistemului de transfuzii din Romania

Comisia Europeana asteapta de la Ministerul Sanatatii un raspuns clar pe tema angajarii a 77 de milioane de euro pentru reorganizarea si consolidarea sistemului de transfuzii din Romania, in conditiile in care saptamana viitoare se decide la Bruxelles catre ce tari si caror aplicatii se vor aloca banii, atrage atentia Tudor Pop, deputat USR si membru al Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor, intr-o scrisoare deschisa adresata ministrului Sanatatii, Victor Costache, si vicepremierului Raluca Turcan.

Senatorul Dan Lungu: Nereguli in finantele Uniunii Scriitorilor din Romania au fost descoperite de Curtea de Conturi

Curtea de Conturi a descoperit numeroase nereguli la Uniunea Scriitorilor din Romania in urma unui audit financiar realizat asupra contului de executie a bugetului de stat pentru anul 2018 la Ministerul Culturii si.

inchisorile din Romania, criticate dur de oficiali straini: cat de inumane sunt conditiile de trai dupa gratii

In urma cu cateva zile, atrageam atentia asupra unui proces castigat de un roman pentru conditiile inumane dintr-o inchisoare din Portugalia. Se pare insa ca nici in Romania nu sunt conditiile mai bune. in foarte multe penitenciare din tara noastra, conditiile de trai sunt foarte aspre pentru cei care isi petrec viata dupa gratii. Desi .

FOTO Toaleta pentru femei cu 3 vase de WC in aceeasi incapere, intr-un spital din Romania

Toaleta cu 3 vase de WC in aceeasi incapere, intr-un spital din Romania - se intampla la Spitalul de Boli Psihice Borsa, din judetul Cluj. Imaginile au fost publicate miercuri pe Facebook de deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepresedintele Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor. Poftiti la baie, va rugam! Se poate face caca in grup, poftiti, nu fiti timizi!, a scris Emanuel Ungureanu, in comentariul care insoteste imaginile.

Care este orasul cu cele mai scumpe apartamente din Romania: Bucuresti sau Cluj-Napoca?

Preturile solicitate pentru proprietatile rezidentiale din Romania s-au apreciat, in medie, cu 3,2% fata de trimestrul anterior, in trimestrul al treilea din acest an, potrivit datelor centralizate de Imobiliare. ro, iar dintre orasele cu peste 200.

Comisia Europeana a agreat reducerea cu 10% a tarifelor de terminare a apelurilor de telefonie mobila din Romania

Executivul european a agreat ca operatorii de telefonie mobila din Romania sa aplice, de la 1 ianuarie 2020, un tarif maxim de 0,76 eurocenti pe minut pentru apelurile care se termina in propriile retele, in scadere cu 10% fata de tariful actual, a anuntat miercuri autoritatea nationala de reglementare in comunicatii ANCOM). Aceasta masura de reglementare, luata in urma consultarii cu industria, este una tranzitorie pana la adoptarea unui tarif unic la nivelul UE, actiune preconizata a avea loc pana la finalul anului 2020.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )