Libnet.ro
UNICEF

12:00

GRIPA a mai facut o VICTIMA! Numarul MORTILOR din cauza virusului ajunge la 48

B1 B1,
GRIPA a mai facut o VICTIMA! Numarul MORTILOR din cauza virusului ajunge la 48

Creste bilantul romanilor morti din cauza gripei. O femeie in varsta de 39 de ani, din judetul Cluj, a murit din cauza gripei, numarul celor ucisi de virusul gripal ajungand la 48 de morti. Ministrul. continuă pe B1

Gripa a mai facut o victima. Numarul deceselor a ajuns la 39

O femeie in varsta de 51 de ani din judetul Prahova a murit vineri din cauza gripei, astfel numarul deceselor inregistrate la nivel national ajungand la 39, anunta sambata Institutul National pentru Sanatate Publica, relateaza Mediafax.

Gripa a mai facut o victima! Numarul MORTILOR din cauza virusului ajunge la 39

Bilantul mortilor din cauza gripei creste alarmant. Mai precis, pana acum, 39 de romani au fost ucisi. O femeie de 51 de ani din judetul Prahova, rapusa de virus gripal de tip A, aceasta suferind si de.

Gripa a mai produs patru decese. Numarul mortilor ajunge la 43

Gripa a mai produs patru decese, potrivit celor mai recente date publicate de Institutul National de Sanatate Publica. Numarul mortilor din acest sezon se ridica la 43.

Sorina Pintea, anunt cu privire la gripa: Marti decidem daca vom declara epidemie de gripa

Sorina Pintea a venit cu noi informatii, dupa ce numarul mortilor din cauza gripei a ajuns la 39. Ministrul Sanatatii a declarat ca aceasta saptamana e decisiva, iar atunci se va afla daca putem vorbi.

inca sase persoane au murit din cauza gripei. Numarul mortilor a ajuns la 54

Inca sase persoane au murit din cauza gripei, numarul deceselor ajungand la 54, a informat, marti, Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile. Stire in curs.

O femeie din Prahova a murit din cauza gripei. Numarul mortilor a ajuns la 39

O femeie in varsta de 51 de ani din judetul Prahova a murit vineri din cauza gripei, astfel numarul deceselor inregistrate la nivel national ajungand la 39, anunta sambata Institutul National pentru.

Gripa face noi victime. Numarul deceselor a ajuns la 43

Inca patru persoane au murit din cauza gripei. Printre acestea se afla si un barbat de 40 de ani care nu suferea de alte boli. Niciuna dintre victimele gripei nu era vaccinata.

INSP: Numarul persoanelor care au decedat din cauza gripei a ajuns la 39

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 39, potrivit ultimei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica.

Mai multe sectoare de autostrada, inchise circulatiei din cauza poleiului

Mai multe sectoare de autostrada sunt inchise, vineri seara, din cauza poleiului, in zoneleafectate intervenindu-se cu mai multe utlaje.

DIN CAUZA POLEIULUI: Doua sectoare ale autostrazilor A2 si A3, inchise

Doua sectoare de autostrada - A2 intre Lehliu si Drajna si A3 intre Bucuresti si Centura Capitalei - sunt inchise din cauza poleiului.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )