Libnet.ro
UNICEF

09:00

inca trei cazuri in Timis. Numarul romanilor infectati cu noul coronavirus ajunge la 73

Adevărul Adevărul,
inca trei cazuri in Timis. Numarul romanilor infectati cu noul coronavirus ajunge la 73

Numarul de romani bolnavi de COVID-19 a ajuns la 73, dupa ce autoritatile au anuntat alte 3 noi cazuri la Timis. Vineri au fost anuntate 14 cazuri, pana la ora 15. continuă pe Adevărul

Numarul romanilor infectati cu noul coronavirus ajunge la 75. inca doua cazuri in ultima ora, printre ele si managerul Spitalului Gerota

Numarul cazurilor in Romania a ajuns la 75, dupa alte doua cazuri anuntate in ultima ora, printre acestia aflandu-se si managerul Spitalului Dimitrie Gerota, infectat de pacientul 17, fostul politist care nu spus medicilor ca a calatorit in afara tarii. Astfel bilantul pentru ziua de vineri ajunge la 16 cazuri.

inca trei cazuri de coronavirus confirmate - bilantul imbolnavirilor ajungand la 35

ACTUALIZARE - inca trei cazuri au fost confirmate cu noul coronavirus miercuri, numarul total ajungand la nivel national la 35. --- * ACTUALIZARE - Bilantul imbolnavirilor cu COVID-19 a ajuns la 32, dupa ce miercuri dupa-amiaza a fost confirmat un nou caz. Este vorba despre un barbat in varsta de 38 ani din Iasi, care a intrat in contact cu un caz confirmat in Varsovia. --- * ACTUALIZARE - inca un caz de imbolnavire cu noul coronavirus a fost confirmat miercuri dimineata. Este vorba despre un barbat de 42 de ani din Iasi. Numarul total, la nivel national, a ajuns la 31 de cazuri.

inca trei cazuri de coronavirus in Bucuresti. Fiul, nora si nepotul ofiterui MAI infectat cu coronavirus, depistati pozitiv cu COVID-19

Inca trei persoane cu test pozitiv de coronavirus au fost confirmate in Bucuresti, a anuntat, marti, primarul Capitalei.

Alte doua cazuri de coronavirus, confirmate in R.Moldova. Numarul celor infectati cu noul virus a ajuns la opt

Alte doua cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate in Republica Moldova in dupa-amiaza zilei de vineri, 13 martie. Ambele persoane au revenit din Italia. Anuntul a fost facut de catre ministra Sanatatii, Viorica Dumbraveanu. in total, numarul celor infectati cu COVID-19 este de opt persoane. Ministra a mai subliniat ca actualmente exista alte 20 de cazuri suspecte de infectare cu noul virus.

Numarul romanilor infectati cu coronavirus creste de la o ora la alta. Ultima victima, o tanara din Bucuresti de 26 de ani

Cazul 81 de coronavirus a fost confirmat, vineri dupa-amiaza in Romania, medicii stabilind ca o femeie de 26 de ani aflata in izolare inca din 9 martie este purtatoare a acestui virus, anunta Grupul de Comunicare Strategica GCS).

inca cinci cazuri de coronavirus confirmate - bilantul imbolnavirilor ajunge la 49

ACTUALIZARE - Alte 5 cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus au fost confirmate miercuri, iar numarul cazurilor la nivel national a ajuns la 49. --- *ACTUALIZARE - Un barbat de 52 de ani din Constanta este al 39-lea caz de coronavirus din Romania, acesta declara ca nu a avut contact cu o persoana infectata si nici nu a calatorit in aceasta perioada. --- *ACTUALIZARE - O femeie de 54 de ani este al 38-lea caz de coronavirus din Romania --- *ACTUALIZARE - Un barbat de 47 de ani din Bucuresti a fost diagnosticat cu coronavirus, fiind al 37-lea caz din Romania, barbatul a calatorit la Stuttgart intre 26. 03 si prezinta simptome din data de 06. --- * ACTUALIZARE - Al 36-lea caz de coronavirus a fost diagnosticat, miercuri dupa-amiaza, un barbat venit din Israel care este internat la ATI la Spitalul Victor Babes. --- * ACTUALIZARE - inca trei cazuri au fost confirmate cu noul coronavirus miercuri, numarul total ajungand la nivel national la 35.

inca trei bolnavi de coronavirus in Romania

Inca trei cazuri au fost confirmate cu noul coronavirus miercuri, numarul total ajungand la nivel na.

Coronavirus in Romania: inca patru cazuri confirmate, bilantul ajunge la 29. Se intra in scenariul 2 al epidemiei. UPDATE

Inca patru cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate marti seara in Romania, iar numarul imbolnavirilor cu COvid-19 a ajuns la 29. Este vorba de pacienti din Arad, Hunedoara, Resita si Bucuresti.

inca trei cazuri de coronavirus,in Timis. Bilantul la nivel national este 73 de cazuri confirmate

Inca trei cazuri de coronavirus au fost diagnosticate vineri in Timis, bilantul imbolnavirilor ajung.

inca 4 cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus. Romania intra in scenariul doi, cu 29 de pacienti infectati

UPDATE: Autoritatile au anuntat, marti seara, un al patrulea caz de coronavirus. Astfel, numarul total al imbolnavirilor pe teritoriul Romaniei a ajuns la 29. De data aceasta, este vorba despre o femeie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )