Libnet.ro
UNICEF

19:00

Incendiu puternic la Paris. Mai multe victime, dupa ce un magazin a fost cuprins de flacari - VIDEO

Antena3 Antena3,
Incendiu puternic la Paris. Mai multe victime, dupa ce un magazin a fost cuprins de flacari - VIDEO

Cel putin sase persoane au fost ranite usor intr-un incendiu, vineri, la Paris, intr-un magazin de haine situat la parterul unui imobil locuit, au declarat pompierii. La fata locului s-au deplasat. continuă pe Antena3

Accident grav in judetul Timis. Mai multe victime, dupa ce un sofer a pierdut controlul volanului

Un om si-a pierdut viata, iar alti doi au fost raniti, in noaptea de luni spre marti, in judetul Timis, dupa ce soferul unei masini a pierdut controlul volanului intr-o curba, iar.

Accident grav in Arad. Mai multe victime, in urma impactului dintre o masina si un microbuz

Trei persoane au fost ranite, vineri dimineata, in urma impactului dintre o masina si un microbuz pe un drum judetean din Arad. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta.

Un barbat de 40 de ani a fost retinut dupa accidentul grav din Bucuresti, in care o femeie a murit si mai multe masini au ars

Un barbat a fost retinut, fiind implicat in accidentul petrecut marti seara, 7 noiembrie, in Sectorul 2 din Bucuresti. O persoana a murit, alta a fost ranita si mai multe autoturisme au fost cuprinse de incendiu.

Tanar retinut dupa ce a condus fara permis de mai multe ori

Un tanar de 25 de ani, din comuna Vagiulesti, a fost retinut dupa ce a fost prins de mai multe ori fara permis la volanul autoturismului.

Mi-au OTRAVIT sotia! Un celebru actor da in judecata mai multe companii de medicamente (FOTO)

Un celebru actor da in judecata mai multe companii de medicamente pentru ca i-ar fi otravit sotia. Razboiul a pornit dupa ce femeia a depistat ca sufera de artitra.

Scene de groaza la Londra. Un autobuz a intrat din plin in mai multe masini

Un autobuz londonez a fost filmat in timp ce intra in mai multe masini in estul capitalei londoneze incluzand un automobil cu un bebelus inauntru, scrie metro. co. uk Pasagerii autobuzul.

Incendiu puternic la un hotel din Sovata. Turistii au fost evacuati de urgenta

Un incendiu violent a cuprins, joi dupa-amiaza, centrul SPA al unui hotel din Sovata, turistii au fost evacuati iar un angajat s-a intoxicat cu fum, a anuntat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta.

Trei morti si doi raniti in urma unui accident rutier in Caras- Severin, dupa ce un sofer a vrut sa depaseasca mai multe masini

Trei persoane si-au pierdut viata, iar doua au fost ranite pe DN6, in judetul Caras- Severin, dupa ce soferul unei masini a intrat intr-o depasire multipla, relateaza News. ro.

Va fi necesar sa importam mai multe gaze de la Gazprom, in aceasta iarna

Stocul de gaze inmagazinate pentru iarna 2017-2018 este, la ora actuala, cel mai mic din ultimii patru-cinci ani, in conditiile in care consumul de gaze din Romania a crescut cu 7-8% in ultimul an, a declarat Ion Sterian, directorul general al Transgaz, in cadrul audierilor din Comisia parlamentara de ancheta a activitatii ANRE, precizand ca, la iarna, va fi necesar sa importam de la Gazprom, o cantitate de gaze mai mare decat anul trecut, circa cu 30% mai mult ca sa nu intrerupem consumatorii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )