Libnet.ro
UNICEF

14:00

Tragedia din spatele cantecului care l-a facut celebru pe Ed Sheeran - VIDEO

Antena3 Antena3,
Tragedia din spatele cantecului care l-a facut celebru pe Ed Sheeran - VIDEO

Ed Sheeran si-a pierdut prietenul cel mai bun pe cand era doar un adolescent. Stuart Dines a murit in Austria, in anul 2006, dupa ce un camion care transporta tije metalice a lovit masina in care se. continuă pe Antena3

VIDEO Sapte migranti din Iran, ntre care un bebelus, opriti la frontiera cu Ungaria

Sapte migranti din Iran, intre care un bebelus, au fost opriti de catre politistii de frontiera din judetul Arad, la 50 de metri de frontiera cu Ungaria, in timp ce incercau sa iasa din tara si sa ajunga in Germania.

Sase turisti din Bucuresti, ntre care trei copii, rataciti n Muntii Ciucas, recuperati de jandarmi

Sase turisti din Bucuresti, intre care trei copii, au fost recuperati, vineri seara, de jandarmii montani din Prahova, dupa ce s-au ratacit pe traseul Valea Stanii Cabana Ciucas, din cauza ca s-au abatut de la traseul marcat anunta Mediafax.

CTP critica reactia lui Dancila la tragedia din Colectiv: Femeia asta nu e om

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a criticat in termeni duri reactiile pe care le-au avut Viorica Dancila si Liviu Dragnea pe 30 octombrie, cand s-au comemorat 3 ani de la incendiul din Colectiv, cea mai.

Carti despre tragedia din Colectiv, furate chiar la lansare: Romanul nu se dezminte...

Cartea Arsura umbla dupa trup, o colectie de versuri in memoria victimelor din Colectiv semnata de Viorica Raduta, a fost lansata pe 1 noiembrie, la o librarie Humanitas. La finalul evenimentului,.

DOLIU in cinematografie! S-a stins din viata cel care l-a descoperit pe Bruce Lee (FOTO)

Raymond Chow, mogul al cinematografiei din Hong Kong si producator al filmelor care l-au ajutat pe Bruce Lee sa devina celebru in aceasta industrie,s-a stins din viata la varsta de 91 de ani. Raymond Chow a.

incepe inscrierea credinciosilor din toata tara care vor sa participe la sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului

Catedrala Mantuirii Neamului va fi sfintita la sfarsitul acestei luni, incepand cu data de 25 noiembrie si continuand pana in ultima zi a lunii, adica 30 noiembrie. Parohiile vor fi cele care se.

Badea (ASF): Din datele pe care le avem, nu exista premise pentru o scumpire a politelor RCA

Tarifele de referinta pentru politele RCA reprezinta un punct de reper pentru piata si, din datele pe care le avem, nu exista premise pentru o scumpire a politelor auto obligatorii, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, presedintele Autoritatii de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )