Libnet.ro
UNICEF

19:45

increderea investitorilor in zona euro se afla la cel mai inalt nivel din aproape zece ani

Adevărul Adevărul,
increderea investitorilor in zona euro se afla la cel mai inalt nivel din aproape zece ani

Luna martie a adus o crestere peste asteptari a increderii investitorilor in economia zonei euro, atingand cel mai inalt nivel din aproape zece ani, anunta Reuters. Aceasta schimbare in sentimentul general al pietelor semnaleaza o disipare a fricilor cu privire la riscurile politice care pot degrada statutul Europei. continuă pe Adevărul

Inflatia din zona euro, la cel mai ridicat nivel din ultimii patru ani

Rata anuala a inflatiei din zona euro a atins in februarie, pentru prima data in ultimii patru ani, 2%, atat cat este tinta Bancii Centrale Europene BCE), arata estimarea preliminara publicata ieri de Oficiul euro and 172;pean de statistica Eurostat).

Vanzarile cu amanuntul din zona euro au scazut in ianuarie

Vanzarile cu amanuntul din zona euro au scazut in ianuarie pentru a treia luna consecutiv, cu 0,1% fata de luna decembrie, semn ca accelerarea recenta a inflatiei ar putea descuraja cheltuielile de consum si cresterea economica, potrivit datelor publicate vineri de biroul european de statistica Eurostat.

La orizont, cel mai important eveniment in domeniul vinului: ProWein 2017

In perioada 19 -22 martie se va desfasura la Dusseldorf ProWein, cel mai important eveniment in domeniul vinului. Sub sloganul To Another Great Year editia din acest an va reuni 6. 300 de expozanti din cele mai relevante podgorii din lume in total 295) si o selectie de aproximativ 400 de varietati de bauturi spirtoase. Sunt asteptati peste 56 000 de vizitatori. Zona principala de degustari se va gasi in Hala 17 si aici se vor oferi spre degustare si analiza aproape 500 de sortimente din intreaga lume. Seara, dupa targ, cele mai multe localuri din oras invita la o multitudine de intalniri ce au legatura cu vinul: degustari, expozitii, evenimente cu caracter artistic, bottle parties. Temele sunt foarte sugestive: Wine Travel, Experience Australia, Riesling meet Fish, Bring your own bottle, .

Adrian Ghenie, cel mai bine cotat pictor roman al momentului, si-a vandut lucrarea Enigma cu 80.000 de euro (FOTO)

Pictura realizata de Adrian Ghenie, considerat cel mai bine cotat pictor roman, a fost vanduta joi seara, in licitatie, la Bucuresti, pentru suma de 80. 000 de euro. Lucrarea sa, numita Eni.

Derivatul pe euro/dolar, cel mai tranzactionat produs la inceput de martie

La Sibex, primele trei sedinte din martie au adus un total de 184 de contracte futures, inceputul de luna fiind unul relativ bun.

Ilie Nastase: Nu este corect fata de Rod Laver sau Pete Sampras sa se spuna ca Roger Federer e cel mai bun din toate timpurile

La inceputul anului, Roger Federer a castigat Australian Open, rezultat in urma caruia a ajuns la 18 turnee de Grand Slam cucerite record absolut in tenis). Primul numar 1 din istoria ATP, Ilie Nastase, a vorbit despre un subiect foarte delicat in lumea sportului alb - cine este cel mai bun din istorie? Nu este corect fata de Rod Laver sau Pete Sampras sa se spuna ca Roger Federer e cel mai bun, a precizat cel supranumit Nasty.

Liderul extremei dreapta din Olanda: Uniunea Europeana e cel mai rau lucru din toate timpurile

Liderul extremei dreapta din Olanda continua declaratiile controversate. Geert Wilders sustine ca Uniunea Europeana este cel mai rau lucru din toate timpurile si a laudat Brexitul. Wilders a continuat atacurile.

Cardio sau greutati la sala? Cum slabesti in cel mai eficient eficient?

Cercetatorii spun ca in fiecare minut in care faci cardio arzi calorii, dar asta nu inseamna ca trebuie sa renunti la exercitiile de forta. Pentru a avea o forma ideala este ideala combinarea celor doua tipuri de efort fizic.

Cel mai frumos loc din lume este chiar aici. Scriitoarea catalana Care Santos lanseaza un nou bestseller international

Scriitoarea catalana Care Santos ofera publicului roman romanul Cel mai frumos loc din lume este chiar aici, o mica bijuterie literara scrisa impreuna cu Francesc Miralles, recent aparuta in colectia Raftul Denisei la Editura Humanitas Fiction, in traducerea Corneliei Radulescu. Lansarea va avea loc luni, 6 martie, ora 19. 00, la Libraria Humanitas de la Cismigiu Bld. Regina Elisabeta nr.

Cronica de carte: Cel mai frumos loc din lume e chiar aici

Dupa incaperi ferecate, Aerul pe care il respiri si Pofta de ciocolata, scriitoarea catalana Care Santos revine la Editura Humanitas Fiction cu o carte scrisa la patru maini, impreuna cu Francesc Miralles: Cel mai frumos loc din lume e chiar aici.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2123 seconds )