Libnet.ro
UNICEF

22:45

Indian Wells: inca o mare jucatoare s-a intors cu succes pe terenul de tenis!

Adevărul Adevărul,
Indian Wells: inca o mare jucatoare s-a intors cu succes pe terenul de tenis!

Bielorusa Victoria Azarenka, revenita in circuit dupa mai bine de jumatate de an, a trecut de Heather Watson in primul tur de la Indian Wells. continuă pe Adevărul

Simona Halep, inaintea turneului de la Indian Wells: inca mai vreau sa fiu furioasa pe teren, pentru ca acest lucru ma ajuta

Jucatoarea Simona Halep, numarul 1 mondial, a declarat, joi, inaintea turneului de la Indian Wells, ca isi doreste sa fie in continuare furioasa pe teren, dar in acelasi timp trebuie sa fie si mai calma s.

Indian Wells: Simona Halep va evolua in turul II cu Kristina Pliskova sau cu o jucatoare din calificari

Imona Halep, locul 1 WTA, va sta in mansa I si va evolua cu sportiva ceha Krystina Pliskova, locul 77 WTA sau cu o jucatoare din calificari, in turul al doilea al turneului de la Indian Wells, primul de categorie Premier Mandatory al anului. Toate celelalte trei romance de pe tabloul principal vor juca impotriva unei favorite din Top 10 WTA daca trec in mansa a doua, potrivit news. ro. Traseul Simonei Halep este unul destul de accesibil pana in semifinale.

Cinci jucatoare din Romania evolueaza si la dublu la Indian Wells. Cu cine va face pereche Simona Halep

Simona Halep, Irina Camelia Begu, Monica Niculescu, Raluca Olaru si Mihaela Buzarnescu vor evolua in proba de dublu la Indian Wells, primul de categorie Premier Mandatory al anului.

Duel romanesc la Indian Wells: Doua dintre cele mai cunoscute jucatoare din Romania se bat in primul tur

Jucatoarele romane de tenis Monica Niculescu si Sorana Cirstea se vor infrunta in prima runda a probei de simplu la turneul WTA de la Indian Wells California), competitie din categoria Premier Mandatory,.

incepe Indian Wells! Cine este sportiva din Romania care deschide balul si care sunt cele doua jucatoare care se vor duela in turul I

Turneul de la Indian Wells, unde Romania are cinci reprezentante pe tabloul feminin si unul pe cel masculin, incepe in aceasta seara si programeaza un duel romanesc an turul I.

IRINA BEGU - KAROLINA PLISKOVA ONLINE LIVE STREAM - VIDEO INDIAN WELLS

IRINA BEGU - KAROLINA PLISKOVA ONLINE LIVE STREAM - VIDEO INDIAN WELLS Irina Begu e in turul al doilea la Indian Wells si va juca impotriva unei mari jucatoare: Karolina Pliskova.

Indian Wells: Sorana Cirstea s-a impus categoric in duelul cu Monica Niculescu. Urmeaza un meci infernal

Turul unu de la Indian Wells le-a adus fata in fata pe Sorana Cirstea si pe Monica Niculescu, jucatoare care a venit din calificari.

Irina Begu, calificare spectaculoasa in turul al doilea la Indian Wells. Diseara e duelul romancelor, Monica Niculescu vs Sorana Cirstea

Irina Begu este prima jucatoare care a intrat in competitie la Indian Wells, ea jucand azi noapte impotriva sarboaicei Alexandra Krunici.

Indian Wells: Duel romanesc in runda inaugurala - Sorana Cirstea vs Monica Niculescu

Locul 71 in clasamentul WTA si venita din calificari, Monica Niculescu o va intalni in runda inagurala de la Indian Wells Premier Mandatory) pe Sorana Cirstea 35 WTA). In acest fel, Romania va fi 100% sigura de prezenta a cel putin doua jucatoare in turul doi: invingatoarea disputei dintre Sorana si Monica, plus Simona Halep are liber in primul tur).

Indian Wells, un turneu aproape romanesc

Omania are cinci jucatoare pe tabloul principal de la Indian Wells. Monica Niculescu a obtinut calif.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )