Libnet.ro
UNICEF

14:45

Informatie de ultima ora! Cei 6 suspecti pentru crima din Piata Constitutiei raman in arest

România Liberă România Liberă,
Informatie de ultima ora! Cei 6 suspecti pentru crima din Piata Constitutiei raman in arest

Instanta a respins, luni, contestatiile formulate de primele sase persoane arestate preventiv in caz. continuă pe România Liberă

Dezvaluire de ultima ora in cazul Caracal. S-a gasit cea mai solida proba in curtea lui Dinca. Acesta e adevarul

Descoperire socanta in cazul Caracal! Au fost gasite, in sfarsit, dovezi de necontestat in curtea lui Gheorghe Dinca. Iata informatiile care spulbera orice incertitudine si contureaza din ce in ce mai mult scenele groazei! Proba solida gasita in curtea lui Gheorghe Dinca Dupa ce zilele trecute doua romance sustineau faptul ca s-au intalnit cu o .

BOMBA! Romanii VOR IESI LA PENSIE mai DEVREME! Detalii de ULTIMA ORA

Vesti bune pentru romani! Multi vor putea iesi mai devreme la pensie. IRINA LOGHIN iN STARE DE SOC! FUEGO A PATIT-O! FANII SUNT DEVASTATI GALERIE FOTO) Persoanele care, de-a lungul anilor pe care i-au.

Ce se intampla cu pensiile si salariile, dupa ce guvernul Dancila a cazut. Anunt de ultima ora

Nici nu s-au bucurat romanii bine de reusita caderii guvernului, ca alte intrebari grele au ajuns in prim-plan. Fostul premier a facut un apel catre presedintele Klaus Iohannis si PNL in cadrul sedintei de guvern. Ce se va intampla cu salariile si pensiile romanilor, dupa motiunea de cenzura ce a trecut ieri cu brio? Ce .

Alexandru Cumpanasu, in vizorul DNA pentru contractele din bani publici. E pasibil de dosar penal

Pe langa faptul ca nu mai are spatele asigurat de o garda de corp din partea MAI, Alexandru Cumpanasu este si in vizorul DNA pentru contractele din bani publici. Candidatul la alegerile prezidentiale 2019 e pasibil de dosar penal. Alexandru Cumpanasu, in vizorul DNA pentru contractele din bani publici Ministerul Afacerile Interne MAI) i-a retras .

Ion Iliescu a fost externat din spital. Informatii de ultima ora despre starea de sanatate a fostului presedinte

Ion Iliescua fost externat din spital, insa avand in vedere problemele de sanatate cu care s-a confruntat, acesta va continua tratamentul la domiciliu, anunta click. ro. Medicii de la Spitalul Elias,.

Cine sunt laureatii Nobelului pentru economie din acest an: o familie de economisti de la MIT (Abhijit Banerjee si Esther Duflo) si un profesor de la Harvard pasionat de demografie

Castigatorii Nobelului in economie denumirea corecta este Premiul pentru stiinte economice al Bancii Centrale Suedeze in memoria lui Alfred Nobel) sunt in numar de 3 anul acesta: Abhijit Banerjee, Esther Duflo si Michael Kremer. Primii doi- Abhijit Banerjee 58 de ani), Esther Duflo 47 ani) - sunt sot si sotie, ambii profesori la MIT Banerjee i-a fost indrumator de doctorat celei careia i-a devenit sotie) si parintii unui copil de 7 ani, iar al treilea - Michael Kremer 55 de ani)- este profesor la Harvard.

Noua separatisti catalani, condamnati la ani grei de inchisoare pentru evenimentele din 2017

Curtea suprema din Spania a condamnat luni noua separatisti catalani la pedepse cu inchisoarea intre 9 si 13 ani pentru rolul lor in tentativa de obtinere a independentei din 2017, transmite Reuters.

Diplomat UE - sanctiunile impotriva Turciei pentru operatiunile din Siria se afla pe masa

Un inalt diplomat al UE a subliniat pentru ziarul nostru ca nu trebuie conectata problema Siriei de problema Zonei Economice Exclusive a Ciprului, scrie Rador, citand Ethnos.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2421 seconds )