Libnet.ro
UNICEF

11:45

Iohannis, in vizita la unitatea cu cea mai mica mortalitate din Romania pe infarctul miocardic acut

România Liberă România Liberă,
Iohannis, in vizita la unitatea cu cea mai mica mortalitate din Romania pe infarctul miocardic acut

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a vizitat, sambata seara, Unitatea de Supraveghere si Tratame. continuă pe România Liberă

RALUCA TURCAN: Avem cea mai puternica motiune din ultimii 30 de ani

Prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, a declarat, sambata, la Iasi, ca motiunea de cenzura depusa de Opozitie este cea mai puternica din ultimii 30 de ani.

VIDEO A nins pe Transalpina, cea mai inalta sosea din Romania. Cand se va inchide circulatia

A nins pe Transalpina, cea mai inalta sosea din Romania, care ajunge la o altitudine de 2. 145 de metri in pasul Urdele.

Romanii cheltuie aproape 1.600 lei in fiecare luna, cea mai mare parte pentru mancare, impozite si contributii

Datele publicate vineri de Institutul National de Statistica arata ca veniturile lunare medii ale fiecarui roman au fost, in cel de-al doilea trimestru, de1. 838 lei, din care cheltuiala medie lunara este de 1. 562 leipersoana. Cea mai mare parte din aceasta suma se duce pe mancare si bauturi nealcoolice, respectiv 34,2%, si alte 32,8% pe impozite si contributii.

Raluca Turcan: Am pregatit cea mai puternica motiune de cenzura din ultimii 30 de ani Tineti minte - 10.10 va fi ultima data cand ne vom adresa Vioricai Dancila cu titulatura de prim-ministru

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan a declarat, sambata, la Iasi, ca motiunea de cenzura depusa de Opozitie este cea mai puternica din ultimii 30 de ani, transmite Agerpres.

A murit cea mai batrana broasca testoasa din Africa. Avea 344 de ani

Cea mai batrana broasca testoasa din Africa a murit la varsta de 344 de ani, la palatul regelui traditional din orasul nigerian Ogbomoso, Oba Jimoh Oyewunmi.

A murit Alagba la 344 de ani. Trupul ii va fi conservat. Era cea mai batrana broasca testoasa (VIDEO)

Alagba, o broasca testoasa uriasa considerata cea mai batrana din Africa, a decedat, la varsta de 344 de ani, la palatul regelui traditional din orasul nigerian Ogbomoso, Oba Jimoh Oyewunmi, a informat.

Lenuta lucreaza de 25 de ani la Biblioteca Judeteana din Bacau, dar intr-o zi a trait cea mai mare umilinta. Seful a chemat-o la el in birou si i-a spus ceva ingrozitor: Oamenii cu adevarat mari nu se rusineaza. Replica directorului institutiei

Luminita lucreaza de 25 de ani la Biblioteca Judeteana din Bacau, dar intr-o zi a trait cea mai mare umilinta. Seful a chemat-o la el in birou si i-a zis ceva cumplit. Bibliotecara se pregatea a doua zi d.

Ninsoare in Romania. Peisaje de iarna in mai multe zone din tara. Utilajele de deszapezire intervin deja pe drumuri. Imagini spectaculoase!

Ninge de cateva ore in mai multe zone din Romania, iar utilajele de deszapezire au aparut deja in trafic si intervin pe drumuri. in unele zone inalte de munte zapada s-a asezat in strat de cativa.

SUA: Somajul scade in septembrie la 3,5%, cel mai redus nivel din decembrie 1969

Crearea de locuri de munca in Statele Unite a ramas solida in septembrie iar numarul inregistrat in august a fost revizuit in scadere puternica, permitand reducerea ratei somajului la 3,5%, cel mai mic nivel din decembrie 1969, a anuntat vineri administratia Trump, citata de AFP.

Ea e castigatoarea Miss BumBum. Cum arata tanara cu cel mai frumos posterior din lume

Cel mai frumos posterior din lume a fost desemnat in Mexic. Concursul Miss Bum Bum a fost castigat de un model Playboy din Brazilia. Pe numele ei Suzy Cortez, tanara in varsta de 29 de ani este practicanta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )