Libnet.ro
UNICEF

15:45

SUA: Beyonce si Jay-Z, desemnati cele mai influente personalitati din industria muzicala

B1 B1,
SUA: Beyonce si Jay-Z, desemnati cele mai influente personalitati din industria muzicala

Cantareata Beyonce si sotul ei, rapper-ul Jay-Z, au fost alesi cele mai influente persoanlitati din industria muzicala in America, in topul Power 100 realizat de revista Billboard. Cei doi cantareti,. continuă pe B1

Beyonce si Jay-Z, desemnati cele mai puternice personalitati din industria muzicala actuala

Cantaretii Beyonce si Jay-Z au fost desemnati, de catre revista Billboard, drept cei mai puternici oameni din industria muzicala, arata BBC. Elementul surpriza in lansarea unui nou material a fost factorul care i-a dus pe primul loc in Billboard Power 100.

Ambasada SUA: Bursa din Romania printre cele mai scumpe din cauza comisioanelor ASF si BVB

Piata de capital din Romania este una dintre cele mai scumpe din Europa Centrala si de Est, din cauza comisioanelor ridicate practicate de ASF si BVB, in timp ce Guvernul este mai preocupat de veniturile bugetare decat de investitii, afirma.

Ambasada SUA: Bursa din Romania, printre cele mai scumpe din cauza comisioanelor ASF si BVB

Piata de capital din Romania este una dintre cele mai scumpe din Europa Centrala si de Est din cauza comisioanelor ridicate practicate de ASF si BVB, a afirmat Duane Butcher, insarcinatul cu afaceri al SUA in.

Bursa din Romania este una dintre cele mai scumpe din Europa Centrala si de Est

Piata romaneasca de capital este una dintre cele mai scumpe din Europa Centrala si de Est, din cauza comisioanelor administrative si a celor de tranzactionare percepute atat de BVB, cat si de Autoritatea de Supraveghere Financiara, a declarat insarcinatul cu afaceri al SUA, Duane Butcher la Bursa de Valori Bucuresti, cu ocazia aniversarii a trei ani de la listarea Fondului Proprietatea.

Ambasada SUA: Bursa din Romania este printre cele mai scumpe din cauza comisioanelor ASF si BVB

Piata de capital din Romania este una dintre cele mai scumpe din Europa Centrala si de Est din cauza comisioanelor ridicate practicate de ASF si BVB, in timp ce Guvernul este mai preocupat de veniturile bugetare decat de investitii, afirma insarcinatul cu afaceri al SUA in Romania, Duane Butcher, citat de Mediafax.

Ambasada SUA: Bursa din Romania este printre cele mai scumpe din cauza comisioanelor ASF si BVB / investitorii vor ezita sa vina in Romania daca nu exista egalitate de tratament sau daca principiile statului de drept nu sunt aplicate consecvent

Piata de capital din Romania este una dintre cele mai scumpe din Europa Centrala si de Est din cauza comisioanelor ridicate practicate de ASF si BVB, in timp ce Guvernul este mai preocupat de veniturile bugetare decat de investitii, afirma insarcinatul cu afaceri al SUA in Romania, Duane Butcher. Oficialul american a reiterat preocuparile pentru respectarea statului de drept si a amintit vizita de acum doua saptamani a emisarului Victoria Nuland, spunind ca investitorii vor ezita sa vina in Romania, iar cei care se afla deja aici nu isi vor extinde investitiile daca nu exista egalitate de tratament sau daca principiile statului de drept nu sunt aplicate consecvent. Butcher a criticat si Executivul pentru lipsa de transparenta, spunand ca firmele care isi desfasoara activitatea in Romania au aflat ca aici nimic nu e sigur nici in ce priveste fiscalitatea.

Oferte de munca pentru femei. Cele mai multe slujbe vacante sunt in industria textila

Din cele 250 de locuri de munca disponibile in aceasta saptamana, cele mai multe, 188, se gasesc in domeniul confectiilor textile. Femeile cu o calificare pentru confectioner imbracaminte, controlor calitate, tehnolog si calcator au cele mai multe sanse de angajare.

Inspira-te si tu! Cele mai frumoase coafuri purtate de vedete la Grammy!

De la Rihanna si pana la Adele, Taylor Swift sau chiar Lady Gaga, iata care sunt cele mai HOT coafuri pe care vedetele le-au afisat, de-a lungul anilor, pe covorul rosu al Premiilor Grammy.

TOP 10: cele mai inovative tari de pe glob

Inovatia este, de cele mai multe ori, raspunsul pentru economiile accelerate. Cel putin asta dezvaluit un studiu Bloomberg despre 215 tari intr-un top al inovatiei. Selectia tarilor a tinut cont de sapte categorii importante, printre care produsul.

Top zece cele mai inovative tari de pe Glob

Inovatia este, de cele mai multe ori, raspunsul pentru economiile accelerate. Cel putin asta dezvaluit un studiu Bloomberg despre 215 tari intr-un top al inovatiei. Selectia tarilor a tinut cont de sapte categorii importante, printre care produsul intern brut pe cap de locuitor, nivelul de inalta tehnologie, numarul de cetateni cu studii superioare si capacitatea de productie.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2586 seconds )