Libnet.ro
UNICEF

00:07

Institutiile de pe piata muncii din Romania nu functioneaza corespunzator

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Institutiile de pe piata muncii din Romania nu functioneaza corespunzator

Institutiile de pe piata muncii, precum serviciul pentru ocuparea fortei de munca, nu functioneaza corespunzator, se arata in Raportul de tara al Romaniei, realizat de serviciile se specialitate ale Comisiei Europene CE). continuă pe Ziarul Bursa

Prima expozitie 3D din Romania: te poti plimba prin Roma antica si Sarmizegetusa

Daca esti pasionat de istorie, probabil ca ti-ar placea sa vezi in 3D locuri precum Roma antica si Sarmizegetusa, capitala Daciei. Muzeul National de Istorie a Transilvaniei Cluj-Napoca a inaugurat, joi, prima expozitie internationala din Romania, in cadrul careia vizitatorii pot efectua o plimbare virtuala si prin Roma antica, si prin Sarmizegetusa. Directorul Muzeul National [].

Faceti cunostinta cu cel mai longeviv salariat din Romania! Are 98 de ani si lucreaza la stana

Adrian Ursu l-a prezentat telespectatorilor sai, sambata, la Secvential, pe cel mai longeviv salariat din Romania. Are 98 de ani, plateste taxe si impozite la stat si este angajat cu.

Primul sens giratoriu suspendat din Romania va fi inaugurat sambata

Primul sens giratoriu suspendat din Romania va fi inaugurat sambata la ora 14:00 in judetul Prahova, pe DN 1B in zona de nord a orasului Ploiesti la intersectia spre Paulesti.

Greco-catolicii din Romania organizeaza donatii pentru Ucraina

Cardinalul Lucian Muresan, Arhiepiscop Major al Bisericii Romane Unita cu Roma, a dispus organizarea in toate lacasurile de cult greco-catolice din Romania a unei colecte nationale in favoarea Ucrainei.

Retea de proxenetism cu tinere din Romania, destructurata in Kuwait

O retea de proxenetism care exploata prostituate din Romania a fost destructurata in Kuwait, anunta autoritatile locale, citate de ziarul Kuwait Times, transmite Mediafax.

Radu Tudor, despre o banca importanta din Romania: Problemele sunt foarte grave in interiorul ei

Radu Tudor a afirmat, in editia de joi seara a emisiunii La ordinea zilei, ca una dintre cele mai importante banci din Romania trece printr-o criza grava. Sistemul bancar are de unde sa piarda.

Jean-Marie Le Pen, amendat pentru afirmatii discriminatorii la adresa romilor din Romania, Bulgaria si Ungaria (VIDEO)

Jean-Marie Le Pen este obligat de Tribunalul din Nisa sa plateasca mii de euro amenda pentru afirmatii discriminatorii la adresa romilor din Romania, Bulgaria si Ungaria, anunta presa internationala,.

Editie speciala 360 de grade: Un loc legendar din Romania, triunghiul Vf. Omu - Babele - Sfinxul, locul plin de misticism si energii din mijlocul Romaniei (VIDEO)

In editia speciala a emisiunii 360 de grade, din seara de 9 aprilie, Alina Badic a abordat cu invitatii sai mai multe subiecte care privesc energiile interioare ale oamenilor si obiceiurile care ajuta.

Editie speciala 360 de grade: Un loc legendar din Romania, triunghiul Vf. Omu - Babele - Sfinxul. Zona plina de misticism si energii din mijlocul Romaniei (VIDEO)

In editia speciala a emisiunii 360 de grade, din seara de 9 aprilie, Alina Badic a abordat cu invitatii sai mai multe subiecte care privesc energiile interioare ale oamenilor si obiceiurile care ajuta.

Un jucator de fotbal din Romania s-a sinucis la nici 26 de ani

Fost jucator la FC Vaslui, Ciprian Potorac facea senzatie in fotbalul mic din Salaj, acum doi ani, in tricoul formatiei Somesul Letca. La nici 26 de ani, el a decis sa isi puna capat zilelor,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2836 seconds )